FIV la Cluj 10
Raspunsuri - Pagina 15
brunadria spune:
uratica , deja ma faci sa rad nu sa zambesc
, o sa mi recapat si eu buna dispozitie , sa mi redezvolt simtul umorului , ca adevarul e ca mi a cam lipsit in ultimul timp...dar intr adevar sunt pe drumul cel bun chiar daca mai am de asteptat...si la al meu tot ii dau

asa sa am satisfactie si cand oi avea printesa mea io arat in poza o luna sa l pedepsesc un pic

asa de ciuda!!!
mara72 spune:
brunadria stiam eu ca ne mai citesti si ca nu poti sa pleci prea departe, ca esti dependenta de noi asa/i ? Tre sa recunosc ca si eu, e primul lucru pe care il fac dimineata, intru pe forum sa vad ce ati mai facut.
foloculasii mei au mai crescut, azi erau pe la 15-16, mai fac stimulare miine si poimiine si probabil punctia va fi vineri, o sa aflu sigur abia miercuri cind o sa merg din nou la control. Partea mai putin placuta e ca ma indrept catre o mica hiperstimulare, de azi mi-a dat sa iau si medrol ca am facut oute cit sa umplu un cofrag mare
Tot la asta m-am gindit, sa am oute multe si uite ca mi s-a indeplinit dorinta, acuma am prea multe.Sunt asa ca un balonas,
am pus 2 kg in trei zile dar nu cred ca e grasime propriu zisa ca am avut grija ce maninc ci mai degraba sunt umflata. Eu sper sa fie cit mai multe bune si sa se iubeasca tare cu
si sa iasa un copilas sau mai multi destepti si frumosi .
uratica spune:
madutz- mi-e dol de tine!si vleau seminte!
ca as incerca si popcorn-dar moldovenii mei zic ca porumbu-i facut sa-l dea la gaini!!da la cata minte am.........
si..m-am lasat de inghetata!!ca mi-a fost rau data trecuta!asa ca ma alatur voua si trec pe ciocolata!!dar pe ciocolata de casa-batoanele de ciocolata!!am facut o pasiune ptr ele!!

sper sa reusesc sa va ajung din urma si cu kg!

mara72 spune:
Fetelor, imi vine si mie intrusu, fug sa pun cratitele pe foc sa-i dau ceva sa manince ca sa aiba
de calitate la punctie
N-am terminat inca de povestit, uratica ai grija de fetele astea sa nu dea melancolia in ele ca ma intorc si-apoi sa vezi. Ca mi-s nervoasa de la hormoni
uratica, eu deja tre sa iau notite ca ne-am inmultit si nu ma mai duce capul. Cred ca sunt total afectata de hormoni
Trebuie sa bag o recapitulare sa vad care ce probleme are si cum le putem rezolva 
brunadria spune:
mara scumpa , ma bucur foarte mult ca ai umplut cofragul
..
o sa fie bine de data asta "cent pour cent" cum zice
meu...
spre rusinea mea am fost la cluj si nu v am sunat , nu a fost suparata pe voi , ci pe
meu...de n am mai avut chef sa indispun pe nimeni , dar m am gandit la voi si data viitoare sigur ne vom vedea...promit..
uratica spune:
hihi...bruni-ai vazut ca se poate????prinde-l la cotitura si da-i tare la ciolane!daca vrei vin sa te-ajut!pai se poate sa ne supere noua thailandeza frumoasa?da-i in freza dragutica

!dar cu stil!!sa nu lasi semne-ca te da in judecata
ci lasa doar urme in sufletelul lui!!asa ca sa se simta vinovat si sa se perpeleasca ca te-a necajit!
mara-ai grija dragutica de tine!!vrem oute de calitate superioara!sa se iubeasca tare tare cu gigeii si sa iasa multi suriori si multe fratioare!!![]()
madutz-mai culg inca mucusolii?of of ma mai!!hai dlaguta pe aici-scuze ca m-am sutit in weekend,plomit ca nu te mai las singulica pe aici..si te las sa ma si bati!!
brunadria spune:
io m is 

ca de la atata regim de suparare si nervi am ajuns la 54 de kg ...totusi sunt multumita...in tot raul e si un bine...cand m o vedea al meu

, ca nu i place cand slabesc, dar nu ma intere..eu sa fiu multumita... asa o sa se faca
sa mi recuperez formele..dar nu vreau ca acuma sunt ok si mie imi place...hihi ce rea m am facut...
uratica spune:
mara eu fac maine de papa..tu ce gatesti azi??
ca eu vreau ciorbica de fasolici cu ciolan afumat!dar nu stiu ce sa fac felul 2!sunt in pana de idei!dar imi fata mie mintea vreun pui pana maine!![]()
bruni-las ca mergem impreuna la paranghelie in cluj!!si cand sunt reduceri la mall!

uratica spune:

si eu vreau 54 de kg!cum sa fac??
cred ca pun si eu sotu sa ma stimuleze un pic!poate pun si eu 2 kg ca mara!![]()
bruni-fii rea,fii buna,fii cum vrei dar fii tu insati,asa cum te siti tu bine si nu te mai lasa doborata de nimic!!ca altfel vin eu la tine si-ti dau la ciolane!!![]()
io duc si stomacelu meu sa mance si el ceva,ca mi-a adus mara aminte de mancare!altfel uitam sa mananc azi!ups...iar am comis-o!
sa nu ma bateti!!
nu uitati ca beneficiez de imunitate!![]()