FIV la Cluj 10

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna julia-uite sperii eu uratii sa nu mai vina 9 luni!
dedus-ti-am mai zis-nu fi suparatica!!!!gandeste-te ca prestand si inainte si dupa inseminare,ai mai inmultit cei 6 gigei!!!!asa ca....ai sanse cu caruta!!hai iesi din butoi si vin-o si tu cu 2 liniute,ca julia!
fetelor-nu mai fiti asa pesimiste si bosumflate ca vin cu la voi!sau daca sunteti mai masochiste,vin cu !
hai fetelor zambiti,fiti optimiste,credeti in sansa voastra,ca de nu v-o iau eu inainte!!hihihi...

Mergi la inceput

hello!!!!!!fetelor!!!!knock knock!!sunt singura pe aici????
bine..daca m-ati lasat singura-macar sa-mi fac de cap!
asa ca o sa palavragesc pe aici si o sa ma distrez de una singura,de o sa umplu toate paginile astea!ca sa va invatati minte......
ioti-la apalina cum io vinit intrusu cu martisoru,cum o tine la respect!hihi...
fetelor iesiti din barlog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ca e frumos afara,e soare,plin de voie buna,de ptimism,de veselie!!toate prind viata!in curand si burticile noastre!

Mergi la inceput

asta asa ca sunteti rele si nu vreti sa vorbiti cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Am incercat sa citesc din urma tot ce ati scris, in mare parte am reusit dar trebuie sa mai aprofundez. Azi n-am avut nici curent, vreme de vreo 3 ore am stat in bezna la servici si cel mai rau a fost ca n-am putut intra pe forum sa vad care ce ati mai facut Am devenit dependenta, rau dependenta
in primul rind bun venit fetelor noi, si sa stati cit mai putin aici, sa dati fuga fuguta la odisee
criadema m-am distrat tare de faza cu martisoarele, iti mai pot trimite si eu citeva, mai am pe stoc si de anul trecut. Si cind o fi sa cos si eu martisoare pe jucariile de plus si pe animalutele din ograda te chem in ajutor
julia eu sper sa fie de bun augur durerile tale de sini si sa vii peste citeva zile cu un test din ala, stii tu... Din ala cu II .
uratica m-am gindit si eu ca vreau nepotel la smotocela, mi-l dai si mie? Uite viu la brasov pentru asta, cu cofragul dupa mine evident si il smotocesc si eu pe al tau ca e tare dragalas
brunadria eu ma bucur ca ai reaparut si te gasesc aici cu alt tonus. Toate isi gasesc solutia pina la urma si cum tu esti o fata curajoasa si hotarita sunt convinsa ca iti vei implini visul pina la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

julia, hai cu testul pozitiv !!!!hai da startul ca nu stiu ce asteapta restul fetelor...hihi io vorbesc...am totusi o raza de soare de partea mea , deci sunt ok.....se vede nu?
uratica am fost sa pap , nu te mai las singura...si sper sa nu si mai faca al meu de cap ca i dau...canu se mai poate asa...martea viitoare plec in franta si i dau eu ceaiul...asa ca gata de atac imediat sunt pt rezultate...spar sa nu mi taie elanul ca si inebunesc...ma sa fie bine.....

Mergi la inceput

hihi....nu-i asa ca e dragut foc?iti vine sa il smotocesti non stop!si..i-am promis un verisor sau o verisoara cat de curand!asa ca e cazul sa ma stradui si mai tare!!ca imediat incepe sa vorbeasca si sa ma ia de urechi ca nu ma tin de promisiune!
dar tu grabeste-te!hai vin-o cu outele mai repede!!iar apoi anunta o burtica cu 2 bebici!sa avem pe cine smotoci!!hai mai repejor..ca eu o sa te urmez curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

dedus asa nu se mai poate, capul sus si mergem mai departe. Ca de mai esti necajita o iau pe uratica si vin la tine cu Trebuie sa fii cu moralul sus, da?
medut da eu eram in clinica Eu am tot socotit cine vine la control si am ajuns la concluzia ca esti..anamy, ca ea trebuia sa vina la control in ziua aia. Azi nu te-am mai vazut ca era foarte multa lume, atit de multa n-am mai vazut niciodata. Daca azi esti in ziua 10 si eu sunt in ziua 10 de stimulare, probabil ca ne intilnim si la punctie Sa scrii repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa povestim in timp real, ok? Pentru pregnil sa il intrebi pe dr. micu, de obicei ei mai au in clinica pentru astfel de situatii de criza, nu te stresa ca trebuie sa fii relaxata acum. Cind o sa ai punctia?
petruta eu zic ca e o alegere buna, daca o sa ai intrebari pentru micu poti sa ile pui linistita, in ciuda faptului ca pare tot timpul morocanos o sa iti raspunda intotdeauna.
maddutz vezi ce faci cu tusea ca vin sa te duc la doctor daca nu iti trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mara, multumesc draga, de complimente..
pe cand punctia?ca m am cam pierdut in tot timpul asta , da recuperez eu..si nu mai stiu ...cat sunt de mari foliculii??papa sanatos sa iasa embrionii babani si sa se prinda ...
fetelor se vede ca mi a fost dor de voi , ca nu ma mai opresc din scris desi citeam eu asa pe ascuns...sper ca nu v ati suparat ca v am spionat!!!
maddutz pe unde umbli?

Mergi la inceput

asa o sa fie bruni!va fi totul bine!trebuie sa se aseze lucrurile acum!!dupa furtuna apare mereu soarele!!prima raza o tii deja in mana!urmeaza celelalte!!asa ca rezultatele vor fi super bune!
mama ce poeata sunt!!!hihihi...
fetelor!

Mergi la inceput

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!
ce bine ca am cu cine palavragi!!au revenit veteranele in forta!si mara..avem pe cine smotoci!!le smotocim de-adevaratelea pe fetele astea ce cad in butoiul cu depresie,daca mai continua asa-le smotocim si le urechem pe astea mici!!pai se poate??
hai fetele-mobilizarea si atac in forta!!
hihi..mara-daca acum e aglomerat,iti dai seama ce va fi cand ne-om duce noi astealalte mai molcute......ne gravidim toate si o punem de-o paranghelie!!!!!!!!!!!!!!!!!!de o sa stea mata-n coada!

Mergi la inceput