Buna
fetelor ,ajutati-ma si pe mine putin
trebuie sa fac un tort, si intotdeauna cand fac blatul se lasa cand il scot din cuptor
oare de ce?ce trebuie sa fac ?de copt il coc destul de bine
pune o jumatate de plic praf de copt iar dupa ce opresti focul nu-l scoate imediat, mai lasa-l acolo pana se raceste cat de cat...
si la mine se mai lasa putin, dupa ce opresc focul, dar nu foarte tare.
multumesc mult pentru raspuns
praf de copt ,pun si eu
incerc sa il las in cuptor putin dupa ce il coc
Iarta-ma ca ma bag in subiectul tau,dar m-am saturat sa arunc blaturi de tort.Am incercat cu praf de copt,stins sau nu,am incercat sa il mai las in cuptor,am folosit retetele la miligrame,oare faptul ca folosesc oua de tara sa ma dea asa peste cap?
Citat: |
citat din mesajul lui dalina2x2 iar dupa ce opresti focul nu-l scoate imediat, mai lasa-l acolo pana se raceste cat de cat... |
In cartea tehnica de la Bosch este trecut sa se lase sa raceasca 20 min in cuptor(la capitolul "sfaturi practice pentru copt")
Am inceput sa fac blatul aluat de negresa si parca nu se mai lasa asa,mie imi place si gustul.
mama zmeilor emi si adi