blat de tort

blat de tort | Autor: rodicaosoian

Link direct la acest mesaj

Buna
fetelor ,ajutati-ma si pe mine putin
trebuie sa fac un tort, si intotdeauna cand fac blatul se lasa cand il scot din cuptor
oare de ce?ce trebuie sa fac ?de copt il coc destul de bine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

pune o jumatate de plic praf de copt iar dupa ce opresti focul nu-l scoate imediat, mai lasa-l acolo pana se raceste cat de cat...
si la mine se mai lasa putin, dupa ce opresc focul, dar nu foarte tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

multumesc mult pentru raspuns
praf de copt ,pun si eu
incerc sa il las in cuptor putin dupa ce il coc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Iarta-ma ca ma bag in subiectul tau,dar m-am saturat sa arunc blaturi de tort.Am incercat cu praf de copt,stins sau nu,am incercat sa il mai las in cuptor,am folosit retetele la miligrame,oare faptul ca folosesc oua de tara sa ma dea asa peste cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dalina2x2
iar dupa ce opresti focul nu-l scoate imediat, mai lasa-l acolo pana se raceste cat de cat...


asta nu e valabil pentru cuptoarele electrice, unde se specifica sa nu lasi nimic in cuptor cu focul stins (se formeaza condens mult si repede)
Rodica, poate ar fi util sa citesti topicul despre dulciuri unde sunt multe sfaturi si eventual sa ne scrii reteta pe care o folosesti.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

In cartea tehnica de la Bosch este trecut sa se lase sa raceasca 20 min in cuptor(la capitolul "sfaturi practice pentru copt")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Am inceput sa fac blatul aluat de negresa si parca nu se mai lasa asa,mie imi place si gustul.

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput