Aseara, dupa mult timp am reusit sa vad un film adevarat (altceva decat desene animate). Filmul Orele
Din pacate nu l-am vazut de la inceput. L-ati vazut? Personaje interesante, ciudate ... Mi-a placut de Laura, mama lui Richie - una din acele femei care nu isi gasesc implinirea in maternitate si care a avut curajul sa recunoasca acest lucru.
Si desi am citit (in tinerete) cateva carti de Virginia Woolf, nu am citit inca "Mrs Dalloway". Sunt hotarata sa o citesc, chiar daca in ultimul timp intre copiii, serviciu, casa s.a imi ia cam 3-6 luni sa citesc o carte.
Un film extraordinar de profund si complex. M-a impresionat tare mult. L-am vazut de doua ori si l-as mai vedea de cel putin doua ori. Iti trezeste o gramada de intrebari, de ganduri.
Ca o observatie personala: este un film pentru femei. In general barbatii nu-l gusta sau cred ca mai bine zis nu-l inteleg de deplin. Asta, repet este o observatie personala ca urmare a discutiilor cu cei ce l-au mai vazut.
Clar este un film de vazut.
va aparea pe dvd cu saptamana financiara, nu stiu sa va spun cand.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
saptamana viitoare, pe 9 va aparea filmul "orele" pe dvd impreuna cu saptamana financiara.
si luni, cd cu anca parghel la jurnalul national.
(nu fac reclama sa stiti, dar m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva si nu a aflat).
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!