Un virus nou si foarte periculos face victime ?
Raspunsuri - Pagina 2
NICOLETAV spune:
VA ROG SA NU MA SPERIATI CA FETITA MEA CEA MICA E TARE RACITA SI AZI MERG CU EA LA DR MA ROG LA DUMNEZEU SA FIE BINE SA NU MA TRIMITA CU EA IN SPITAL NU VREAU SA MA INTERNEZ URASC SPITALELE .SA DEA DUMNEZEU SANATATE LA TOTI COPII CARE AU NEVOIE DE AJUTOR CU VIRUSUL ASTA NENOROCIT .
NICOLETAV spune:
A LUAT CINEVA ECHINACEEA PENTRU IMUNITATE E BUN AM SI EU 2 FETITE UNA DE 1 SI 4 LUNI SI UNA DE 9 ANI POT SA LE DAU LA AMANDOUA E BUN A INCERCAT CINEVA LA COPII MERSI
NICOLETAV spune:
CINE POATE SAMI ZICA SI MIE DACA A AUZIT DE MEDICAMENTUL DE TINERE DE MINTE PENTRU COPII CARE SE NUMESTE MINISTELARI CONTINE ULEI DE PESTE SI LECITINA A INCERCAT CINEVA LA COPII A DAT REZULTATE ROG SI EU UN RASPUNS MERSI
Laura25 spune:
Nicoleta, bun venit pe forum . Sanatate multa copiilor tai!
Te rog sa nu mai scrii cu litere mari, pt ca in limbajul internetului, asta inseamna ca tipi la noi. E si greu de urmarit un mesaj scris in acest fel.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
NICOLETAV spune:
mersi mult pentru sfat nu am stiut cum trebuie sa scriu mersi mult.sati traiasca gemenii sa te bucuri de ei sunt tare frumosi
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NICOLETAV mersi mult pentru sfat nu am stiut cum trebuie sa scriu mersi mult.sati traiasca gemenii sa te bucuri de ei sunt tare frumosi |
Multumesc
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me