Dragi mamici, caut un cardiolog pediatru bun pentru un control al fetitei mele cu tot ce cuprinde el. Cunoasteti? Multumiri.
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)
Dr. Doru Dumbrava de la Budimex. Il gasesti (sau acolo era ultima data cand am avut noi nevoie) la clinica Diagnosis.
Multa sanatate!
Doamna conferentiar Anca Ioana de la Spitalul Alfred Rusescu (Bd. Lacul Tei). O mai gasesti la Clinica de pediatrie Medicover (Calea Plevnei nr. 96).
Multa sanatate!
Eu tot la dl dr Dumbrava am fost cand avea cea mica 3 luni pt e eco la inima ca era suspecta de suflu sistolic sau de ceva de genul asta ca sincer am vrut sa uit povestea asta. Dar dl dr a fost un dragut, a verificat-o si ne-a zis ca fetita e sanatoasa. Dar vreau sa subliniez faptul ca a fost f dragut, ne-a primit la 2 ore dupa ce l-am sunat, nu ne cunostea, nu fusesem niciodata la el.
Dr. Conferentiar Ioana Anca la IOMC. Si nu e vorba doar de renumele care-l are, este un om tare special.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2
dr Ioana Anca la Medicover
este fff buna
Eu cu Alex am fost la CMU Eroilor, medic Ioana Gheorghiu, a fost super ok, din fericire si Alex e foarte bine
dar nu e tocmai ieftin - 90 lei consultatia + 90 lei ecografia cardiaca.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Cardiologie pediatrica, Doctor Anca Ioana, spital Alfred Rusescu sau Medicover Plevnei. F. buna si cu experienta.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Salut, Doru Dumbrava are program la Diagnosis in Floreasca si la Medlife Favorit in Dr. Taberei (cel putin acolo merg eu).
O zi buna!
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...