Copilasi de iulie-august 2004 (12 bis)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Atuncea e bine ! Da va gasirati toate azi cu coaforu, pfff !!
Pacilea s-a stirnit un vint si a inceput sa ploua, noroc ca am ascultat prognoza dis de dimi si nu am plecat ca o floare la birou !? Hai ca semnez si io de plecare acasa, va doresc o dupaamiaza linistita, poate ne revedem leitar, ca e joi, zi de lipsa hazband de acasa si loc liber la pisiu (daca nu-l ia repede junioru, ca i-am cumparat nush ce sidiu care a aparut acum cu lectioare de limba engleza) ! Va pup cu drag pe toate ! Si pe poznasii din dotare !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hai ca intru si io ca ie zi de fotbal la pasa, numa` bine bem de ziua lu` papa;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

ie la rind la coafor;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

You made my day...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

ie la rind la coafor;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

..dupa ce-mi scot bigudelele intru si io la schimbul trei,sa bem ceva
Hai sa traiesti si sa-nfloresti Papadie draga!

Mergi la inceput

Brei, pai cred ca o sa bem ceai cu lamiie, nu zise Daria ca Papa e racita, ca nu dejaba locuieste in tara mucilor si a tuselilor si racelilor !! Da mere si ceaiul, punem oleaca de rom in el, sa ii dea gust !
Cine mai vine, cine mai vine ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io, io, io
pentru Doamna-cu-nume-de-floare-galbena

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, n-am raspuns ca nu suntem hotarati. daddy vrea arthur, mie imi place mateo, da asta e mai italienesc asa...am mai avut nicholas, james, anthony dar au cam picat cu toate.

philip
27weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am vizionat englezoaica, frumosii lui Mitzu si pe cei ai lui Gabi...sa va traiasca, tare sunt frumosi!
Gabi eu iti urez sa gasesti formula cea mai potrivita pentru Stefan si sa fie diferentele din ce in ce mai miciintre el si copiii de varsta lui...
Roberta sanatate multa tatalui tau!
Roxi, ce-mi place cand povestesti de printesa mica.
Philip, mai e un pic...ce repede a trecut timpul!
Alice, finutzul meu cel mai mare face chestii din astea cu preavizul, numa; ca el si pune in practica...spre deosebire de Maria care le tranteste neanuntate el spune in prealabil "mami vomit!" si are timp muma-sa sa se duca sa ia ligheanul...Va doresc sa ramanetzi numai cu zisul...:))))
Ma intreb daca nu cumva toti sunt asa incapatanati...ca ale mele sunt sigur amandoua extrem de capoase...

Si io, si io...
Sa ma refac dupa aseara, ca-mi cazu greu masa de seara si mi-a fost rau... era sa ii vomit galustei mici de f'o cateva ori in cap...si ma mai mir cu cine seamana fetele vomitacioase...
Ma refacui putin azi, ce sa zic...un coleg venea cu o delegatie la mine dar fara sa se anunte si ma vazu intrand pe usa coaforului...L-a luat la discutii pe John direct "... ca Monica cred ca e la coafor"
Nu eram la coafor, eram la pedichiura. Era tare bulversat omu' cand am intrat pe usa la fel de ciufulita ca de obicei...

M-a prins Oana "mami io aici, 'dica sundu' de pe scaun!"...n-am loc nici la calculator... Ma duc sa pun de mamaliga...:)))
O seara excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Mey, cu vomitatul nu a fost pina la urma nimic, am uitat sa zic, cind l-a luat Florin de la gradi era ok, doar trist ca i se rupsese un papucel, asa ca s-au dus la magazin si au luat altii ! Plus un brat de samponele dalea mici de la bamboo - cu forme diferite de animalutze si perle de baie, pe care Andreiush ma pune sa le ascund si el le cauta si le gaseste !!
Mai nou a invatat replica "nu ma intereseaza" si mi-o recita de enshpe ori pe zi, la aproape tot ce spun eu, de ma scoate realmente din mintile mele calme (sau nu ...).
Daria, am vizionat printesa ... dacamai spunea si doua lalala-uri si oah-oah pe bune ca era la fel ca toate mindrele de cinta mai nou si sint mari artiste !! Mi-a placut cum a interpretat piesa din repertoriul international (eu una nu cunosc varianta originala) si Andreiush a fost linga mine, am dat bis si chiar tris la cintecel !! Chiar m-a intrebat daca mai sint si altele ... asa ca mai pune !!
Andreea, mie imi place James !! Aniuei, sanatos sa fie, ca la nume cadeti voi de acord !! Philip ce mai face ??

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

maai, coaforu fuse de dimineata la 11 cand am vazut-o io . dupa aia nu mai raspund de actiunile ei
m-a apucat un somn de vad verde, mandra doarme de la 3 si ceva.... iar o sa am program de cabaret la noapte...

Mergi la inceput