Copilasi de iulie-august 2004 (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Vi-am zis ca am colindat ieri piata ?
Sa va zic si voua: expadrile de panza pt gradi, 15 lei, iar incaltari mai sport, nu melania ci alta denumire, 35 lei
Giulia a fost in extaz ca i-am luat expadrile noi pt la gradi Zici ca a rpimit cine stie ce cadou pompos , toata seara le-a purtat mandra, de acolo si sedinta foto
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
Caro parca zicea ca Olivia ajunge pe la 17, eu ma tot uit la ceas si ma tot gandesc - uite ca acusi sunt ACASA!
Va multumesc mult ca sunteti langa mine in etapa asta grea legata de problemele cu tata (si nu numai).
Oare ce m-as face eu fara voi?
DARIA, noi avem o mare problema cu incaltamintea pentru gradi, nu am gasit inca acei papucei sport comozi, in care sa nu transpire, care sa tina, am tot dat banii pe diverse modele si care se rup sau in care Matei e ud vesnic la picioare de transpiratie.
Astept sa se mai incalzeasca sa il trec din nou la sandale, in iarna le-am scos, cred ca e rece pe jos la baie la gradi si el e sensibil, urina mult mai des.
Azi merg la un shopping, vreau sa ma aerisesc putin la creier!
philip spune:
bey, vedeti cum sunteti, nu m-ati asteptat si pe mine sa particip la concurs. oricum, am castigat :)
am vazut multe poze cu copii frumosi, nu-i mai nominalizez ca 'oi uita pe cineva si-s in trouble.
robi, pupici si te felicit ca te duci la el la pranz. bravo!
papadie, la multi ani si mai fericiti de acum inainte
simo, sunt pe aici, v-am citit si ieri numai ca nu gasesc nimic interesant de zis :)
philip vine la doua nopti calare peste noi in pat si numai eu stiu cum dorm ca deja-s mare si n-am loc. basca ca a trecut saptamana de cand nu pot respira pe nas noaptea...ei, da' totu-i bine si la vara cald...
philip
27weeksbabyboy
mommyandreea
alice2004 spune:
Breeei, io stetei toata ziulica in asteptare de tort si sampanie si alea-alea, mi s-a uscat gitu, nu ca as avea nevoie de kile in minus, Doamna Papadieeeee, pe unde le umblati ?? Parca vaz ca apare cind sint io prin alte locuri decit pe DC !?
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
mandrelor am vb acush cu soacra Oliviei si au ajuns cu bine, is pe drum
nu mai sun in seara asta sa nu stresez oamenii dar promit ca maine dupa pranz intru sa dau raportul
papuci de gradi: eu am avut noroc ca i-am comandat de pe gap tenisi de panza si i-am mai luat si de la madrid de la Zara unii (tot tenisi de panza). dupa ce nu au mai fost de purtat afara is perfecti ptr la gradi.
Robi, excelenta ideea cu mancatuol pranzului cu tatal tau, esti o fata super desteapta
Andreea de pupi scuze ca nu te-am astepta la concurs.. hai ca faci si tu asa peste 3 luni
am fost si cu mandra la masurat/cantarit, porcalina are 5.3kg la nici 6 saptamani si fro 55 de cm. are ceva muci dar nimic la plamani sau mai jos asa ca o las in pace si o aspir.
sa aveti o seara linistita si frumoasa!
alice2004 spune:
Multumim, Roxi ! Bine ca au ajuns cu bine, asteptam si miine noutati !!
Io ma duc sa maninc ... sa aveti o seara minunata !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
hello,
cum se distreaza Papa oare? stiti ceva de ea? n-am vazut nici un mesaj de la ea demult
Ema, Adema, Andreea, Felicia, Nicole....hai sa strig si eu catalogul odata-n 6 ani ca doar is membru de baza dc :P
noapte buna sa avem!
szivarvany spune:
Rox, multumim de vesti
Mai, asa vorbesti tu de printesuca ta ?
Lia, ce bine ca mai striga si altii nu doar eu
Andreea de Pupi, pupici multi la tine si nopti linistite amr cat pana il cunoastem pe bb2 ? Si zi odata numeleee
ps Papadie se lupta cu o gripa/raceala, dar sper ca va da de beut klumea cand termina ceaiurile cu lamaie
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
roxanaz spune:
hai ca m-a sunat Olivia, au ajuns in constanta. sunt ok, cam ametiti... iar Luca nu a reusit sa doarma deloc in avion, are vreo 24 de ore nedormite. asa ca sper sa se odihneasca bine la noapte (ceea imi doresc si mie, ca mandra le-a cam dormit azi, inclusiv acu doarme de pe la 8, in balansoar of corz)
sa aveti o noapte linistita!