Copilasi de iulie-august 2004 (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Si eu astept vestile de la Kim
Rox, n-am nimerit, ai doi copii atat de frumosi
Leelook, am vazut ieri baietii, moama, Tudor e atat de frumos Iar seniorul e deja mare, cred ca afce si el la prostioare
Kro, ce-ti fac fetele-cucuiete ???
Roberta, tinem pumnii sa fie bine
La noi e primavara
Pako ... unde sunteti ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Deci am o bere de la doamna Rox cind ma-nfiintez pe faleza...notat!
Roberta - tinem pumnii sa fie ok! Si eu zic ca Matei o fi visat ceva urit si s-a speriat...
Daria - prostioare e putin spus... dar ce sa-i fac...face si el ce poate sa ne atraga atentia...inclusiv sa se coboare la nivelul lui Tudor...
Blue - sa-ti fie gura aurita!
Deci Kim aterizeaza pe dupa-amiaza?
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Io am emotii ... oare cate emotii au Olivia si barbatii
Dar sunt convinsa ca le va placea acasa
Papadieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, unde esti ?
roxanaz spune:
Gabitz, dam, daaam! numa sa veniti voi incoace
maine o duc pe coana Oliv la vapsit asa ca dupa 13 intru sa va dau raportu cum arata dupa jetlag
Robi, vesti???
alice2004 spune:
Sper ca nu a albit din cauza zborului peste ocean !!! Asteptam cu viu enteres vesti noi de la Vivia !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Rox, sa o pupi din partea noastra, ce pacat ca nu avem o pancarda cu welcome home Asteptam vestile de la voi
roberta04 spune:
Fetili, cu ritmul de viata pe care il am mai nou si daca voi merge macar de doua-trei ori pe saptamana in pauza de pranz la tata, adio sunci!!!
Am fost la tata, e cumplit de deprimat (fraza de mai sus arata - zic eu - faptul ca incerc sa ma mobilizez si sa fiu optimista ca m-am cam saturat sa fiu vrednica de mila, offf), statea singur (cu cine sa fie??) in bucatarie, in casa e o liniste de te sperii si nu mancase nimic azi.
Mi-am scos tacticoasa pachetelul (creat special la dublu), l-am distribuit in dopua farfurii si am inceput sa mananc, incet, incet a mancat si el tot (Victorieee!), i-am luat o tensiune, i-am dat o cafea cu lamaie ca il durea capul si am promis ca revin maine.
E bine ca el locuieste la 15 minute de serviciul meu (eu am facut 7 minute pe jos, de aici ideea cu silueta), asa ca pot merge mai des daca ma tin picioarele...
Cam atat...
szivarvany spune:
Roberta super ca ati luat pranzul impreuna !
alice2004 spune:
Robi, ma bucur tare ca ai reusit sa iei masa cu tatal tau, sint sigura ca i-a facut bine sa te aiba alaturi ! Multa sanatate in continuare pentru dinsul !! Si multi pentru tine !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete