Copilasi de iulie-august 2004 (12 bis)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu astept vestile de la Kim
Rox, n-am nimerit, ai doi copii atat de frumosi
Leelook, am vazut ieri baietii, moama, Tudor e atat de frumos Iar seniorul e deja mare, cred ca afce si el la prostioare
Kro, ce-ti fac fetele-cucuiete ???
Roberta, tinem pumnii sa fie bine

La noi e primavara

Pako ... unde sunteti ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Deci am o bere de la doamna Rox cind ma-nfiintez pe faleza...notat!

Roberta - tinem pumnii sa fie ok! Si eu zic ca Matei o fi visat ceva urit si s-a speriat...
Daria - prostioare e putin spus... dar ce sa-i fac...face si el ce poate sa ne atraga atentia...inclusiv sa se coboare la nivelul lui Tudor...
Blue - sa-ti fie gura aurita!

Deci Kim aterizeaza pe dupa-amiaza?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Io am emotii ... oare cate emotii au Olivia si barbatii
Dar sunt convinsa ca le va placea acasa

Papadieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, unde esti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz, dam, daaam! numa sa veniti voi incoace
maine o duc pe coana Oliv la vapsit asa ca dupa 13 intru sa va dau raportu cum arata dupa jetlag
Robi, vesti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Sper ca nu a albit din cauza zborului peste ocean !!! Asteptam cu viu enteres vesti noi de la Vivia !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Rox, sa o pupi din partea noastra, ce pacat ca nu avem o pancarda cu welcome home Asteptam vestile de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Fetili, cu ritmul de viata pe care il am mai nou si daca voi merge macar de doua-trei ori pe saptamana in pauza de pranz la tata, adio sunci!!!

Am fost la tata, e cumplit de deprimat (fraza de mai sus arata - zic eu - faptul ca incerc sa ma mobilizez si sa fiu optimista ca m-am cam saturat sa fiu vrednica de mila, offf), statea singur (cu cine sa fie??) in bucatarie, in casa e o liniste de te sperii si nu mancase nimic azi.

Mi-am scos tacticoasa pachetelul (creat special la dublu), l-am distribuit in dopua farfurii si am inceput sa mananc, incet, incet a mancat si el tot (Victorieee!), i-am luat o tensiune, i-am dat o cafea cu lamaie ca il durea capul si am promis ca revin maine.
E bine ca el locuieste la 15 minute de serviciul meu (eu am facut 7 minute pe jos, de aici ideea cu silueta), asa ca pot merge mai des daca ma tin picioarele...

Cam atat...

Mergi la inceput

Roberta super ca ati luat pranzul impreuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Robi, ma bucur tare ca ai reusit sa iei masa cu tatal tau, sint sigura ca i-a facut bine sa te aiba alaturi ! Multa sanatate in continuare pentru dinsul !! Si multi pentru tine !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bravoo gabi

Mergi la inceput