Copilasi de iulie-august 2004 (12 bis)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI PAPA DRAGA !!!!
Multa sanatate si numai bucurie iti doresc !!!
te asteptam pe la noi cu vesti despre voi si un pahar de sampanie !!!

Lia , daca esti deprimata din cauza vietii tale ..ai multe solutii la indemana ..daca esti suparata in cauza Emmei ..te inteleg ..nicieu nu-mi pot reveni si tot astept o minune !!!

Daria , Giulia este atat de scumpa ..si cand rade si cnd este nevoasa!!!
Gabi , tinem pumnii ptr un bonus pe masura !!!
Crista , m-au impresionat fetele tale!!!

Gabi , ce mai faci???

pup , o zi faina ..iesim afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI PAPADIE!
Sa ne traiesti si sa vii mai des pe la noi

Roxana
1 Eva
2 Pat
... vezi bluza + ochelarii lui Mugur si ciorapeii copiilor
Dar, facand abstractie de asta ... daca privesti cu atentie, asa cum spunea si Gabi, parca Pat avea mai mult par decat Eva, iar ochii au o forma usor diferita ... Oricum, asemanarea e mare, de unde tragem concluzia ca Eva va fi cel putin la fel de frumoasa cu si Pat

Am vazut toate pozele ... frumosi toti protagonistii, si mari si mici ... Pupici tuturor ...

Cat despre Oliv & co ... nu asteptati inca vesti, eu stiu ca aterizeaza candva pe la ora 17.

Sanatate tuturor, revin cand pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ia uite cine are spirit de observatie
Eva e in poza nr 1 si Patrick in 2
mentionez ca Pat avea aproape 3 luni in poza... mandra nici 6 saptamani.
asa ca pentru toata lumea pupici si floricele cu bratul
sper ca v-am distrat nitel
Simo, Mugur a luat setul de dinozauri de undeva de prin faleza nord. daca vrei il intreb precis sa o trimiti eventual pe soacra-ta sa il ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

m-am distract mey roxi, da` potu`? uni ie potu`?;))
lioo, nork ca n`are acces;)) pasa si cupiii la disi ca altfel ieream divortata demult, da` totusi, salata beof la unu nuaptea?
papa, dai sau nu dai de beut? arde gitu` la duamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Roxi , multam fain ...
ai fost draguta cu soacra ... pe mama poate ..ca eu sunt din CTA..soacra e aici langa mine ..sau nu
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui BLUE ANGEL

Roxi , multam fain ...
ai fost draguta cu soacra ... pe mama poate ..ca eu sunt din CTA..soacra e aici langa mine ..sau nu
pupam

Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008)
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu

Simo scuze, ce cap am... s-o fi gandind soacra-mea la mine?
carmencito potu' e o bere cand veniti la mare, ok? sau ce doreste doamnele

Mergi la inceput

nu v-a catat/sunat olivia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Sa va povestesc ce noapte am avut - asta daca tot ma gandeam ziele trecute ca e asa de bine ca a crescut Matei si doarme
Aseara a mancat cam mult si s-a foit de la 10 la 12 noaptea non-stop iar la 12 a dat-o pe un plans salbatic, pe care nu il puteam opri deloc. L-am dus la baie, l-am spalat cu apa rece pe fata, l-am tinut in brate, nu stiu ce a avut... Apoi a suspinat prin somn toata noaptea. Of course ca eu nu am dormit aproape deloc...

Am inima cat un purice, la 1 merg la tatal meu acasa sa vad ce face pentru ca nu mi s-a parut OK la telefon... Offff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, !!!
O fi fost ceva de a visat ... sau ceva prin aer, ca si gizmoul a cam facut la fel, exceptind plinsul ! S-a tooot foit, nu a dormit bine deloc mai toata noaptea, s-a trezit de citeva ori ... fireste si bineinteles ca nici eu nu am reusit sa dorm cum trebuie, doar ca io mi-s obisnuita sa ma scol la 6.30-7 dimineata, pe cind Andreiushul nuu !! Da sper sa recupereze in dupaamiaza asta, ca mai mult de aceea nu il las la gradi sa doarma, macar sa stiu ca e in patul lui si se odihneste cum trebuie !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

gabi, sa fie bine!

Mergi la inceput