America (152)
Raspunsuri - Pagina 8
IoanaN spune:
eu nu stiu cat luam la taxe...parca anul trecut am luat vreo 2000$...ceva de genul...Cosmin face taxele si el se ocupa de tot..
Iri, ai avut sonda naso-gastrica, la orice interventie chirurgicala cu anestezie generala...mai ales pe abdomen deschis se pune pentru decomprimare...asta insemna ca sonda aia tre sa stea minim 24 de ore dupa operatie ca sa dreneze sucul gastric si sa te ajute sa nu vomiti sa nu fortezi taietura, sa faci vreo eventratie...mai ales ca nu ai voie sa mananci si esti alimentat artificial...
nu am auzit de sonda pentru aer...dar poate sunt in urma
Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008
ciuf spune:
Ruxij, saru'mana. Merge linkul.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Hello! AB, Arminad - toate bune.
Ati scris tare mult! Avem lume noua - welcome!
S-a facut tare cald la noi (am inteles ca vine iar frigul) si am mai fost ocupata si cu gradinaritul.
Lisa, daca dai mult cu 1099 gindeste-te sa va incorporati. Ai si acolo cheltuieli, dar eu zic ca daca platesti peste 2500-3000 mai bine incerci varianta asta.
Pumba esti mai bine?
Adriana m, m-am tot gindit la tine. Sper sa fie toate bune.
AB, sanatate pruncului. Tu ti-ai revenit? Kg alea pierdute le-ai pus la loc sau sa-ti trimit citeva la pachet?
Delia, felicitari pentru sarcina!
Scuze daca am uitat una-alta, dar tare mult ati mai scris! Sau am mai spus asta?
AB spune:
Bine ca esti la gradinarit Ramona. Pusei numai doua back de revenit dupa dezhidratare. Da, nu-mi trimite Dadui jos de pe burtica si ma tot admir Macar atat.
Ni avem cu fatuca asa o oarece lista de facut. Adica isi face patul, pregateste lucrurile de imbracat de cu seara. Aduna vasele in care a mancat si le pune langa chiuveta. Si cel mic imita... de stergem cu spor toata bucataria ca lasa o dara cand isi cara farfuria.
adriana_m spune:
Multumesc Lisa de raspuns. Acum astept si controlul cu dr ( prima d ealtfel ca pana acuma m fost tot pe la rezidenti parca). Sunt curioasa la cat timp imi mai face eco. E cam nasol un pci ca suntem presati de timp cu asigurarea asta.
Ramona multam' ca te-ai gandit la mine. Ce sa zic; suntem binisor sa zic asa. Cu Robert am fost luni la controlul de 2 sapt dupa operatie si e totul bine cu urechiusele. Si auzul e perfect. Si-a revenit complet. La sot la servici nu ii mai da afara nici pe 6 martie ci pe 31 martie acum. Ii tot plimba cate o sapt doua. Intr-un fel e bine si in altul nu pt noi vrem sa aplicam de extensie de viza si nu putem ca ba uite job-ul ba nu-i job-ul. Complicat. Iar eu cu greturile si starile aferente de rau deocamdata. Voi?
Adriana 8+ si Robert Cristian (08.26.2004)
lisa79 spune:
ciuf,mai era ceva program:youtube downloader se numeste. eu cu asta downloadam. poti sa incerci
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
LucasMom spune:
Adriana, eu cred ca aici numarul de ultrasounds depinde de asigurarea pe care o ai. Eu cand am ramas insarcinata aveam un HMO si ob-gyn mi-a spus ca nu e necesar nici un U/s pana prin luna a 20-a (nici macar primul, care sa arate un heartbeat, acolo....) Nu mi-a convenit, am trecut pe asigurarea sotului, un PPO de la BCBS si apoi am avut numeroase, nu le mai stiu numarul, in orice caz cel putin 5-6 (am un album intreg cu poze din ultrasounds). Ba in ultimele saptamani cred ca am avut si la doua saptamani, plus multe teste de sange si baby monitoring. Poate si din cauza ca eu eram trecuta de 35, nu stiu, oricum m-am simtit mult mai bine cu asigurarea de ppo.
Delia, felicitari pt samburel!
Adriansa sanatate mamei tale!
Andreea, si mie imi pare rau ca mama ta nu a luat viza, poate e un motiv in plus sa o vizitati voi...te bazai pe ea sa fie cu tine cand nasti?
Ioana, bine ai venit! Sunt tare scumpi puiutii tai, sa-ti traiasca!
ancadm, noi am transferat de mai multe ori din Romania, aici sume de $10,000 si banca nu ne-a dat hartie sa-i declaram la taxe. Si noi credeam ca o sa primim, insa nu a fost asa si evident, ne-am bucurat.
De fiecare data am transferat la banci diferite. Cand am facut taxele NU i-am declarat ca gift, pur si simplu nu am amintit nimic despre ei.
Ramona, e totul ok, ai inceput gradinaritul sau de ce oare nu mai scrii pe aici?
fetele si eu va invidiez ca luati multi bani de la taxe, noi anul asta doar vreo 4,000 cred.
Lisa, eu i-am facut copilului masaj circular intre coltul ochiului si nas, doctora nu mi-a aratat, doar mi-a explicat la telefon. a ajutat, nu mai mult de 2-3 zile a avut problema asta cu glanda lacrimara.
ciuf, sanatate. ai incercat vreun chiropractor sau problema cu spatele tau e de alta natura?
Alina
AB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LucasMom ancadm, noi am transferat de mai multe ori din Romania, aici sume de $10,000 si banca nu ne-a dat hartie sa-i declaram la taxe. Si noi credeam ca o sa primim, insa nu a fost asa si evident, ne-am bucurat. De fiecare data am transferat la banci diferite. Cand am facut taxele NU i-am declarat ca gift, pur si simplu nu am amintit nimic despre ei. |
Daca trimiti "ajutor" parintilor nu trebuie sa declari. Dar sa stii ca orice e la 10k se declara automat de catre banca la fisc. De asemenea este absolut interzis sa transferi sume mai mici in scopul de a nu fi declarati. Pentru ca te acuza de frauda fiscala. Noi ne-am platit apartamentul din Franta si tot transferam dupa cum ne creau ei... si ne-am pomenit cu hartie la tribunal. Bine ca i-am lamurit repede ca n-aveam scopuri ascunse pentru ca asa cerusera consructorii. Dar penalitatea e enorma.
Se poate ca noi sa fi fost in vizor anyway, dar astea-s bombe cu efect intarziat.
De asemenea trebuie declarat orice cont din afara daca prin el la vreun moment in timpul anului au fost macar 10k.
IoanaN spune:
care fete mai sunt din VA?
va pup o zi frumoasa...
Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008
LucasMom spune:
AB, noi am primit din Romania in US nu invers, cum ar veni parintii ne-au trimis noua, in urma vanzarii unor mosteniri pe acolo. Poate nu m-am exprimat bine.Cum spuneam, nu ne-a dat banca hartiuta, norocul nostru!??? Ne-am minunat si am crezut ca s-au mai schimbat lucrurile. Chestia asta s-a intamplat o data pe an, 3 ani la rand.
Alina