America (152)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana eu am avut asa: doua ecografii facute in tara pe la 5 saptamani, una la noua sapt aici la emergency (din cauza unei sangerari), ecografia de la 12 sapt care este foarte importanta (se face intre 11 sapt si 4 zile si 13 sapt, se observa nucal translucency plus nasal bone si impreuna cu un test de sange iti da probabilitatea ca bb sa aiba Down syndrome). Este echivalentul dublului test pe care il fac fetele in ro si se numeste aici first trimester screen. Apoi am avut o alta ecografie la 18-19 sapt (morfologica). Tot atunci pot fi facute alte teste de sange care sa iti dea probabilitatea ca bb sa aiba DS sau fibroza chistica. Eu nu le-am mai facut pt ca acuratetea testului (echivalentul triplului test din tara) este mai scazuta ca precizie decat dublul test.
Am mai avut o ecografie la 41 de saptamani pt ca nu se declansase nasterea. In mod normal ar trebui sa ai 2-3 eco.

Uite aici mai multe amanunte despre testele respective:

http://www.americanpregnancy.org/prenataltesting/

http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Buna seara la toate fetele...ma tot chinui cu o introducere aici, ca dau buzna intr-un grup temenic inchegat si nu-mi prea iese...nu prea forumizez eu...

deci, salutare :) eu sunt Ioana, sunt mamica, am 2 baieti minunati pe care-i iubesc enorm...traim in Richmond VA, sotul meu de 5 ani iar eu de 4, suntem foarte aproape de DC dar si de ocean, :) si vrem sa va cunoastem...
avem nevoie de prieteni...ne este si dor de casa si asa ne mai oblojim un pic...

Lisa, hai ca pe tine te cunosc...masajul se face ferm dinspre exterior spre interior...miscare ferma, continua...pana la septul nazal...acolo unde se dreneaza lichidul lacrimal si unde in mod evident supapa lacrimala e prea stramta si nu permite drenajul lacrimal in fosele nasale...deci apesi si masezi de cate ori ii faci baita mai ales..si poti sa faci si circular si cum vrei tu ca rau nu-i faci...dar nu se pune, ajuta numai masajul pe canalul lacrimal si anume pe pleoapa superioara si insistat la coltul intern al ochiului, langa septul nazal...te pup mult, parca ti-am mai spus asta nu (legat de canale lacrimale infundate)? ma repet?? iarta-ma daca fac asta...

legat de actele copilului de calatorie cand e lasat sa plece cu bunicii pot si eu sa dau detalii dar nu asta seara, ci maine...prietena mea de aici si-a lasat copilul vara asta cu bunica...o s-o intreb...e prima oara cand a pleacat doar cu bunica in Romania si are 7 ani...
Mierico te pup mult si multumesc ca mi-ai dat link...

Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008

Mergi la inceput

eco se fac in functie de planul de asigurari de sanatate al pacientului, in general un plan de asigurari de sanatate standard implica 2 eco la o mama purtatoare sanataosa si un fat la fel... daca totusi la masuratorile lunare si la palpare medicul sesizeaza ceva in nergula, face recomandari de eco peste cele incluse in planul de asigurare... 2-3 eco pe sarcina...sunt suficiente fetelor, ceea ce se practica acasa este uneori mult prea mult...se fac risipa de consumabile sanitare (gelul de trasmitere si etc)si se streseaza si fatul inutero... ca nici eco ala nu e chiar asa cum crede lumea... un ritm cardiac sustinut si puternic si masuratori externe, in parametrii normali, plus declaratiile mamei ca bebe e activ si puternic sunt de ajuns ... eventuale anomalii genetice pot fi detectate foarte devreme la primul ultrasound si asociate si cu testele sagvine...nu e nevoie de ecografii cu carul

Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008

Mergi la inceput

...io ma duc sa ma culc ca zici ca sunt tzatzica...imi turuie guraaa si pana la urma nu ma cunoaste nimenisi crede lumea ca fac pe desteapta

...vreau sa va ajut...sper ca nu fac vreo impolitete sau par altfel decat sunt

ma duc la nani ca ...sunt obosita

ma bucur ca v-am descoperit...
Iri, merci inca o data...

Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ioana- bine ai venit!

eu nu am avut ce face si am intrat pe "babycenter.com" la produse recall ...pai frate ,tot ce cumpar sau pe tot ce punem mana are lead.....de aici se imbolnavesc copii nostri ....ce mancare organica( pe care dau o caruta de bani) am vazut haine pt papusi, lantisoare pt fetite, sandale, ruj cu Lead.
e posibil? si cate or mai fi si nu sunt depistate.

ma duc la culcare si maine manc la MCdonalds,de ciuda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Welcome Ioana

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bine ai venit Ioana! Asa...acum ca ne-ai gasit, te asteptam cat mai des!
Pupici pt Lucas si Mati!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

fetelor cu dureri de spate.
Sunt si io pe lista lor cu intermitente. Ma mai dreg cu chiropractorul si cu methacarbamolul. Probabil eram mai rau, daca Olanda nu mi-ar fi scos din garderoba pantofii cu toc pe la douj de ani.

Ioana bine ai venit. Si fii serioasa...aici toata lumea da din taste:))

Adriana io zic ca Miere cu echografiile. Adaug ca cea de 12SA e fff. importanta si translucenta nucala nu poate fi masurata apoi. E un test important nu doar pentru Down, cat si pentru cardiopatiile congenitale (malformatiile de cord) ale fatului. Deci eu te-as sfatui s-o faci.

Sanzi azi mi-a facut al meu un suc in care a "scapat" toate lamaiile...la tine m-am gandit
Mi-a facut si pruncul viroza redidivius, dar nu pare asa de rau.

Alintaroma nu imbatranisi cu Obama, da esti prea optimista
M-am tot gandit daca sa-l critic constructiv... da nu m-am decis . Oricum io-l finantez anul asta, anul viitor... nu. Ne luam vacanta serioasa ca face bine la sanatate

Ramona esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Adriana, noi 3 eco am avut, la 12 sapt, la 21 sapt si la sfarsitul sarcinii. Nu era vorba ca nu acopera asigurarea dar doctorul mi-a spus ca nu e necesar mai mult.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Delia La multi ani lui Rudy sa va aduca numai bucurii

Pumba esti o figura

Ioana bun venit!

AB [timid] asa mai am eu eruptii de optimism ca de felul meu sunt cam pesimista din pacate . Dar eu sper din tot sufletul sa isi revina tara asta, si discursul a fost foarte bine facut anyway. La politichie nu ma pricep eu dar situatia nu mai e roz de mult ci purple ...
BTW sa va zic o gluma de-a Biancai
"What did the green grape say to the purple grape? ... I don't know, what? ... Breathe!!"
Sinzi ... smile ca prostiute abia de acum inep sa faca cel putin a mea pina la 6 ani a fost sfintisor si acum face cite una de nu o recunosc ca e a mea ... concluzia: nu e perfecta

Mergi la inceput