America (152)
Raspunsuri - Pagina 2
miereamara spune:
Ei, ai catel literat acusi. Un motiv in plus sa te binedispui, pe langa sticla aia de rom care m-ar binedispune si pe mine. Ma uit cu jind la sticloanza adusa de voi.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
lisa79 spune:
mi-a arata pediatra,tot asa deasupra ochiului,mai exact deasupra sprancenei,din exterior in interior,dar nu vad nici un rezultat.
prietenei mele i=au aratat sa faca din interior in jos pe langa nas...cati doctori atatea pareri
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
pumba spune:
sanzi- vreau si io rom,sa mai treaca durerile de spatesi de gat
ruxji- noua ne trimite lista , cu o zi inaintea testului.stie profa ce stie,am mai ratacit si eu lista
miereamara spune:
Lisa eu ii fac in ambele moduri, sunt corecte amandoua.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
pumba spune:
ciuf- a sosit furtuna si la voi?
ieri au fost 15 grade,acum ninge/lapovita si maine vant
ramona- ce faci? ocupata cu gradina?hai si pe noi,pe forum
Carmenbr spune:
Delia, LA MULTI ANI lui Rudy. Asteptam poze. Sa creasca mare si voinic!
Adriana, sanatate mamei tale.
4 anisori...uraaa!
CamiM spune:
Lisa eu i-am facut Sabinei masaj in forma de P, numai ca trebuie sa insisti, la noi s-a rezolvat problema pe la 5 luni parca, dar spunea asistenta ca se poate sa dureze si mai mult. La noi parea ca e gata desfundat si ma opream, cateva zile mai tarziu o luam de la cap.Nu te lasa si fa-i masaj chiar daca nu vezi rezultate imediat.
Rudy la multi ani!!Delia sa va traiasca feciorul si sa ii aduca barza un fratior/o surioara cat mai curand..
Mai e loc in clubul celor cu probleme de spate? ca ma inscriu si io. Am probleme din adolescenta(am ramas si ca in filme intepenita de coloana vreo trei zile.. horror) apoi o vreme am fost ok, dupa sarcini se pare ca problema mea s-a intors si acum sunt in unele dimineti ca roboteii.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
adriana_m spune:
Sanatate Ciuf si sa treaca durerile de spate cat mai repede.
Sanzi lasa ca nu mai e mult pana sambata. Ce catel bine educat ai.
Delia la multi ani lui Rudy; sa creasca mare si sanatos.
Fetele care a-ti fost gravidute pe aici cum a fost cu ecografiile. Ca la odisee fetele fac la ecografii de numa numa. Eu am facut una la 5sapt3zile si una la 6sapt4zile si atat. Si ca mai fac numai la 20-21 sapt. Dar fetele din tara spun ca se face eco si la 12-14 sapt si ca e importanta. Voi cum a-ti facut?
pupici
Adriana...8+
mihutza11 spune:
Diana sarcina usoara si un bebe sanatos!
Delia sa iti traiasca baiatul! La multi ani!
pantero sanatate mamei tale!
Miere f bine ai facut cu Lucian.. sa vada si ei ca mamiceala e un servici mai ceva ca toate serviciile.. dar macar e frumos!
Sanziana rom de Jamaica..suna bine.. desi nu stiu ce gust are romul, dar daca e de la mama lui sigur e bun..
tocmai am vazut si eu filmul Slumdog millionaire.. chiar interesant.. nu a luat degeaba atatea Oscaruri..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bAly spune:
Eu am facut ecografie la 20 de saptamini cu amindoua fetele. Si am repetat-o si la 24 -25 saptamini din motive medicale. La Andreea imi dadusera risc de Down 1% din cauza unui cyst...., iar la Laura nu a reusit sa o faca sa se intoarca si sa-i vada coloana toata.
Deci daca nu sunt probleme de obicei nu se fac si alte ecografii dupa cea morfologiva de la 20 de saptamini.
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura