America (152)
Raspunsuri - Pagina 14
sinzi_ana spune:
Am si eu o intrebare pt cei care se pricep: caut sa ii fac o asigurare, ce sa aleg? Sa ii cumpar online?
Josephine, da...se face mare...e talie mijlocie http://www.petplanet.co.uk/petplanet/images/breeds/basenji32.jpg
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
miereamara spune:
Sanzi lui Lucian i-au spus niste colegi ca in Ocala Forrest se intampla tot felul de chestii ciudate, cica s-au aciuat niste rednecks pe acolo si la un an doi mai impusca pe cineva. Cica prima intrebare cand le-a povestit ca au fost niste prieteni acolo a fost: Are they alive? Voi ati auzit ceva de genul acesta? Ne batea si pe noi gandul sa mergem acolo.
Frumos foc Blaze, imi vine sa il trag de urechile alea scumpe.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
sinzi_ana spune:
Irina...nu ma speria...nu am auzit nimic de asta...si ne-am fatzait pe acolo si seara si toata ziua...ne-am intalnit pe poteci cu tuisti care aveau corturi in spate...adevarul ca atunci cand am plecat in padure am semnat o hartie in caz ca nu ne mai intoarcem si padurea e stufoasa si pustie...la fel si drumurile de masina rustice din ea...
Dar noi ne simteam ca in mijlocul naturi...liberi si fericiti!!!
varsta
IoanaN spune:
oof fetelor nu mai pot...acum am terminat curatenia in casa era vraisteee...ma apuca dorul de duca cand ma uitam in jur...
e 20:50 ceasul si Mati al meu e cu taica-su...Lucas nu prea m-a lasat sa fac treaba a uralt continuu...nu-i place sa fie singur, daca ma vede sau ma aude tace...si a trebuit sa stau pe langa el
...nu am avut incredere sa-l las pe kos cu ambii copii la mall...singur sunt nebuna stiu...dar e si el adormit... asa putin, ca sta cu telefonul ala si citeste presa din ro si in jurul lui se petrec atatea si nu are habar...asa il baga pe Mati ca-i baiat mare si descurcaret sa se joace cu copii la mall...si el sta pe canapea langa el...
ooof...mai am jos sa fac curat...Doamne! e pt prima oara cand ma simt coplesita...
cu taxele...pe mine m-ati dat pe spate, parca nu vorbiti engleza+romana ci chineza...chiar nu stiu despre ce vorbiti
...Miercio, da ala e sucul gastric...
si cu hainutele micutului tau, nu-ti fa griji...e de ajuns detergentul si apa fierbinte sa dezifecteze...stiu cum e, ca-ti faci griji din orice si eu la primul baietel, la fel era la comun unde am stat inainte si eram paranoica desi stiam ca nu-i nici o problema...dar te racaie pe creier...chiar nu e nici o problema...io le calcam hainutele lui toate...acum lui Lucas nu-i mai calc...avem masina si uscator in casa..aici unde ne-am mutat...
Lucas se chinuie sa adoarma...nu stiu daca mai am putere sa fac curat si jos...deci e mizerie, nu deranj...zici ca-i cocina...si asta ma deprima...abia astept sa fac curat...
dar sunt si franta
azi am alergat...am luat baietii i-am pus in carut si am alergat, m-am simtit tare bine...am facut si 50 de abdomene... si abia acum o sa ajung sa-mi fac baie...
la noi au fost in jur de 20 de grade celsius...a fost frumos
am ajuns la 68 de kg...mai am 10 si scap...asa naspa e sa alergi sa simti suncile pe tine...
va pup mult si o seara frumoasa
aaaa...Sanzi....sa stapanesti masinuta de spalat sanatoasa si felicitari...si eu m-as bucura tare, tare sa am una de-aia...o adevarata bijuterie...asa da! ce diamante, ce parfumuri astea ma bucura cel mai tare acum
...imi aduc aminte acasa, in RO, cand am cumparat cu sora-mea o masina de spalat...stateam in fund in baie amandoua si ne uitam la ea cum spala...ore in sir...asa era de bucuroase...
cred ca la fel o sa fac cand o sa ajung sa-mi cumpar si eu una ca a ta
Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008
Ramona J spune:
Ciuf, iti recomand Sub-zero. Sotul tau s-ar putea sa se supere pe mine.
Sinzi, chiar ca are moaca de sugubat Blaze al vostru. Eu zic sa suni la veterinar si sa intrebi acolo despre asigurare, ce accepta ei.
pumba spune:
ioana- felicitari pt kg! curat si maine mai e o zidar ,sa spui drept, nici eu ,nu suport casa murdara,ma deprima
sanzi- sa stapanesti masina sanatoasasa-ti traiasca catelu!e dulce foc.
mey,nu mai vorbiti de vacante ,ne faceti pofta
ramona- sunt relativ mai bine- tot ma tine spatele,dar asta e, se poate si mai rausotu tot bolnav- i-am spus- vezi, daca nu manaci ,fructe si legume organice
temperatura- azi au fost -14C.au anuntat mai rau ,dar nu a fost sa fie
frigider avem/a venit la pachet cu casa " Frigidaire" cu gheata/apa. merge ,doamne ajuta ,pana acum.
sinzi_ana spune:
Vin si eu iar cu o intreare...
Am gasit pe David o capusa...ce sa fac??? Stiu ca poarta niste boli ....
varsta
pumba spune:
sanzi- eu zic sa mergi la medic ,sa o scoata el si sa-i de-a antibiotic. nu vreau sa te sperii,dar e mai bine la medic .
sinzi_ana spune:
am scos capusa eu...ce trebuia sa o las???
varsta
pumba spune:
eu stiu ca trebuie antibiotic,daca te musca o capusa poate, gresesc.
poate ,stiu fetele mai multe.