America (152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Ab,multumesc
eu imi pun bani de-o parte sa merg la vara in tara cu Anuta macar 2 luni.
sanzi,sa ai noroc de masina
miere e ok sa folosesti masinile complexului pt hainele lui Aidan,dar sa le bagi dupa ce speli o tura de-a voastre. eu nu strang niciodata haine cat o masina asa ca cu mana,un-doi le spala MAMA!

cine zicea ca sunt 87 de F??? ma enrvez tare pe voi ca aiic la mine ploua de numa' si m-am saturat de stat in casa. inebunesti nu alta

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

ABurelu, asa e, explicatiile sunt pentru amuzament, ca nu stiu cat de adevarate sunt.
Eu nu stiu daca as avea curajul sa imi fac taxele singura, tot intreb prin stanga si prin dreapta si admir persoanele care se descurca. Macar recunosc ca nu ma pricep. Poate m-as descurca cu vreun program inteligent care ma intreaba de cati bani am nevoie inapoi.

Am vazut un film intre timp, The visitor - o poveste trista, dar heart-warming a unor imigranti in America. Am si bocit putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Violeta da, eu am intrebat dar cum nu a raspuns nimeni am renuntat(ma gandeam ca poate e mesajul meu invizibil). Multumesc mult pentru raspuns. Ma uit si eu in week end-ul asta si poate reusesc sa fac o rezervare.

Lisa acum e relativ usor ca bebe papa laptic si se spala usor hainutele, si nici nu sunt multe/mari plus ca o ai pe mama ta, dar peste cateva luni cand or incepe petele alea faine de mancarici si alte cele care nu ies nicicum nu mai e asa usor sa le speli la mana.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
Poate m-as descurca cu vreun program inteligent care ma intreaba de cati bani am nevoie inapoi.

LOOOL asta e buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2297796500087737923XEeAYc
junioru familiei

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Sanziana ia zi tu ce-a facut junioru' de Mardi Gras de a capatat beads? Huh?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sanzi, frumos foc juniorul. Parca zambeste tot timpul . Pus pe sotii. Si are niste urechiuse ... parca ar fi Cezar al meu. Hai ca ma facusi sa imi mai pozez si eu patrupedul.
Sa stapanesti sanatoasa masina. Tu chiar vorbesti serios ca ti-ai pune codita pe spinare catre Hawaii?
Fetelor, dar de frigidere nu ziceti niika? Ca sunt in cautare de unul. Eu vreau cu panou din ala pentru apa, gheata ... sotul nu vrea. Cica cu cat e mai complicat cu atat se strica mai repede. Ma ia cu chestii din astea de trei lei . Si eu cum sunt botanista ... pun botul . Ceva sfaturi? Care e mai bun, cu sau fara? Ce firma?
Copiai azi la muzica ca apucata. De parca maine nu ar mai functiona site-ul ala. Si cand sa ard CD-ul, ba pe naiba ca nu mai merge recorderul. Parca cam des mi se strica CD/DVD recorder . Or face ceva copiii astia?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si noi ne laudaram azi cu o temperatura de 17 grade C. Dar cica maine se raceste.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Daca imi gasesc ceva convenabil in jur de 1200$-1300$ cu plod cu tot...merg...mai fac si 30 de ani p-atunci...dau cu romu' in stanga/dreapta!!!

Ciuf, pune patrupedu sa le facem cunostinta!!!! Ce rasa e? Noi avem frigider cu apa si gheata...si cred ca are ceva ani la activ...si inca functioneaza bine-mersi...gheata e super folositoare, iar apa cand e foarte cald afara tot asa!!! Vad ca scrie pe el ca e whirpool...suntem multumiti de el!!!

Cami, David l-a procopsit ...are imaginatie copilu' asta...bietul catel

Blaze e tare sugubatz si caraghios...e atat de insistent!!!! Cam ne roade picioarele si tot ce prinde si nu prea se lasa...deocamdata il stropim cu un spray de apa si ii spunem nu...dar nu il intereseaza...
In schimb e foarte ascultator cand iesim undeva, merge f bine in lesa si vine cand il strigam, sta langa picioarele noastre!!! A invatat si sa "sit" la comanda...
Eh...mancalar mama...

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Oh, Sanziana, in ce fel arata! Simpatic :-)) Se face mai mare?

Mergi la inceput