Mi-e rusine

Mi-e rusine | Autor: Deus

Link direct la acest mesaj

Mi-e rusine.... de cat de superficiala sunt. Am citit si recitit pe larg de cateva ori subiectul despre mica Emma si m-am rusinat de fiecare data. Cum poate pe mine sa ma afecteze criza financiara si cateva kg in plus cand Emma duce in spate o asemenea povara? Cand parintii ei ar da orice pe lumea asta sa fie saraci, grasunici dar sanatosi?
De ce suntem asa de superficiali? Stim teorie, cu totii stim ca este bine sa apreciem ce avem, sa fim mai buni, sa nu visam dupa cai verzi pe pereti fiindca merita sa apreciem viata si sanatatea! si totusi nu o facem destul de des sau nu constientizam adevarata valoare a sanatatii a vietii! De cate ori se intampla o tragedie in viata noastra suferim si ne schimbam modul de a gandi ptr o perioada...si dupa o luam de la capat.Nu uit , am vazut la tv o tanara vaduva de cca 22 de ani , ea spunea " nu va mai legati fetelor de capacul de la wc , sau de nimicuri, eu as da orice sa mai am ptr o zi pe sotul meu alaturi de mine" Si multe alte exemple..
Nu-mi spuneti ca sunt singura care uita cateodata, dar de ce uitam de ce nu suntem tot timpul constienti ca sanatatea si dragostea sunt cele mai importante lucruri in viata?De ce uitam? As vrea sa fiu vesnic in priza, sa fiu treaza si constienta sa nu las niciodata nimicurile sa-mi umbreasca fericirea!
Doamne ajuta sa fie toti sanatosi fericiti si sa aprecieze viata!

"-Ai vrea sa-mi iei un interviu? deci…..zise Dumnezeu.
-Daca ai timp.… am raspuns eu.

Dumnezeu a zāmbit, spunānd:
-Timpul meu este eternitatea. Ce intrebari ai vrea sa-mi pui?

-Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; c#259; īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Dumnezeu mi-a luat mana si am stat tacuti un timp. Apoi am intrebat:
-Ca un parinte, care sunt cāteva din lectiile de viata, pe care ai dori sa le īnvete copiii Tai?
-Sa invete ca dureaza doar cateva secunde sa deschida rani profunde in inima celor pe care ii iubesc si ca dureaza mai multi ani ca acestea sa se vindece; sa invete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa invete ca exista oameni care ii iubesc dar pur si simplu nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa invete ca doi oamnei se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada in mod diferit;
sa invete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca de asemenea trebuie sa se ierte pe ei insisi.

-Multumesc pentru timpul acordat..am zis umil. Ar mai fi ceva : ce ai dori ca oamenii sa stie ?

Dumnezeu m-a privit zāmbind #351;i a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"

Octavian Paler - il iubesc ....

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Si eu!Am spus-o si o mai spun!

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Doamne cata dreptate ai ! Exact acum citeam si eu despre Emma si exact la asta ma gandeam...cate ganduri negre pt toate nimicurile, aiurelile....cum uitam de lucrurile cu adevarat importante...cum ne certam cu sotul sau copiii pt niste prostii....Of, cat de aiurea ma simt, cat de vinovata.........

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Asa e, cand avem sanatate ne gandim la altele la bani, la criza, etc si ni se pare atat de normal.Dar cei ce nu au sanatate nu se gandesc la lucruri materiale , se gandesc doar ce sa faca sa dobandeasca aceasta sanatate.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

pt subiect! mare dreptate aveti! asa am fost,asa suntem si asa vom fi! nu cred ca ne vom schimba...din pacate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Este in firea omului de multe ori sa pretuiasca ceea ce a avut si nu ceea ce are.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Opinia mea este ca nu trebuie sa-ti fie (sa-mi fie) rusine. Opinia mea este ca devenim doar mai intelepti. Nu este o rusine sa te bucuri de viata, nu este o rezolvare sa ne punem cenusa in cap si sa vedem in gri sau nuante de gri viata. Dimpotriva, trebuie sa o apreciem asa cum este ea, sa incercam sa ne-o facem si noua si altora mai frumoasa, mai acceptabila. Trebuie sa fim mandri de ceea ce suntem asa cum suntem nu uita ai parafrazat excelent faptul ca doi oameni pot sa vada acelasi lucru diferit. Si tot din punctul meu de vedere in contra titlului si ideii "mie rusine" vin si spun de ce nu incepi cu "ar trebui sa te ierti pe tine insuti"?
Cat despre Emma si ca ea oricine altii chiar si noi, opinia mea este ca dincolo de durerea si nedumerirea si poate revolta sufleteasca, dincolo de dorinta fireasca a iubirii neconditionate puterea de a trece mai departe sta in impacare. Impacarea cu sine, impacarea cu altii, iar de aici poate sa vina linistea necesara odihnei oricui. Pot sa gresesc e uman

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Vorba lui bunica mea draga Marius" esti bun de pus la rana"

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

In fiecare zi avem ocazia sa invatam ceva de la cei de langa noi!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Asa este, cata dreptate aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Nu-mi spuneti ca sunt singura care uita cateodata, dar de ce uitam de ce nu suntem tot timpul constienti ca sanatatea si dragostea sunt cele mai importante lucruri in viata?De ce uitam?

Pentru ca suntem oameni.
Dumnezeu ne-a dat uitarea, ca sa putem trai fara resentimente si dureri sufletesti. Dar uitam si cat datoram pentru asta, El ne lasa posibilitatea sa alegem...
"Uitarea" asta e specifica tineretii, cand parca nimic nu-ti sta in drum; cu timpul, te maturizezi si devii intelept si accepti posibilitatea ca esti atat de fragil...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput