Mi-e rusine
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
Citisem pe undeva ca "un om sanatos are multe dorinte; un om bolnav are doar una singura"
Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen Citisem pe undeva ca "un om sanatos are multe dorinte; un om bolnav are doar una singura" Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni |
Mare dreptate a avut cine a scris sau spus asta.
Cait
Home is where heart is...
flower-power spune:
http://www.youtube.com/watch?v=RK0exlaBeug
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
alexas spune:
Aveti mare dreptate dar asa suntem noi,ar trebui sa multumim la Dumnezeu de bine de rau o ducem destul de bine si fiecare are ce pune pe masa si sa ne rasfatam putin copii cand ma gandesc ca alti sunt asa de saraci si necajiti si nu au ce manca si noi poate nu apreciem cea ce avem asa cum ar trebui
mami de miruna si andrei
Deus spune:
Asa cum ii spun eu baiatului meu cand ii povestesc despre viata dupa moarte, Emma a plecat la ingerasi pentru o vreme, dupa care se intoarce sanatoasa pe pamant vesela si fericita.
Si azi am avut o zi banala, umpluta de ganduri si nimicuri, si ea s-a dus. Si plang si nu-mi vine sa cred si ma doare sufletul de familia asta atata de greu incercata si as vrea sa devin mai buna si mai constienta, sa-i multumesc oricui pentru orice sa iubesc tot timpul sa ma bucur de sanatatea noastra...Ce trista zi
Sper oameni buni ca am invatat cu totii ceva din povestea Emmei, va doresc sa fiti mai buni, mai toleranti, sa spuneti des "te iubesc" sa apreciati sanatatea si valorile reale!
Incep cu voi, doamne si domni dragi, va multumesc pentru ca existati, va multumesc pentru ca-mi raspundeti la toate tampeniile, va doresc numai bine si sanatatea si va iubesc!
Nu-s ipocrita sau mironosita, azi sunt doar trista si ma doare sufletul pentru Emma, desi stiu sigur ca ea este bine acuma fiindca este acolo unde este si ingerasul meu, unde sunt bunicii mei si unde-i bine si fericire ...
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
adelyna spune:
Sunt profund marcata si-ti inteleg suferinta Deus.Si eu sunt tot o straina fata de familia Emei care sufera la fel de mult ca tine si ca multi altii...
adelina si piticii
Noemi 2 ani
Mindy spune:
Deus.. la fel simt si eu.
Ma agit pentru nimicuri (care au o rezolvare) pe cand o mama are acum bratele goale, puiul ei nu mai e langa ea. Cata durere!
E o zi trista. Ma doare inima asa de tare..
ralualexandrei spune:
Azi smotruiam si nu mai terminam (munca pe mine ma anesteziaza si de cand mami nu mai este imi ocup fiece clipa) si copiii in picioarele mele Edy se balacea in ligheanul cu apa murdara,Maria imi imprastia solutie de geamuri pe pereti in fine cam asta era tabloul general si eu mi-am indreptat spatele, m-am ridicat sa-i admonestez si apoi m-am gandit ce n-ar da mama Emmei sa-i mai stea cineva in picioare ,sa nu aiba loc sa se miste de un pui mic,offf am tacut si i-am lasat sa-si faca de cap,in fond ce conta?! ei voiau doar sa ma ajute,puii mei nu mi-as inchpui viata fara ei ,ma doare sufletul doar la acest gand de aceea nu cred ca imi pot imagina prin ce trece familia Emmei ,e cumplit.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy Deus.. la fel simt si eu. Ma agit pentru nimicuri (care au o rezolvare) pe cand o mama are acum bratele goale, puiul ei nu mai e langa ea. Cata durere! E o zi trista. Ma doare inima asa de tare.. |
Doamne...ai scris exact ce am gandit eu, cand am deschis azi DC-ul si am vazut prima pagina...
Doamne, e atat de greu de inteles si acceptat, ma cuprinde o furie, o durere, tristete...as vrea sa plang, si nu pot...doar tac, si sunt trista.....
cumplit, offfff...
D-zeu sa-i dea putere mamei...si eu zic ca Deus, intr-o buna zi, se va intoarce Emma noastra, sanatoasa si vesela...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
hannen spune:
Gind la gind cu voi!!
Daca pe mine ,o straina,ma doare asa de rau,Doamne cum pot parintii ei sa reziste unei asa dureri???
Este minunata in aceasta poza,nu imi pot lua ochii de la ea si daca eu as vrea sa o string in brate ,oare cum rezista mama ei fara sa o stringa in brate?
Si imi vine sa o pup cu mult drag ,si daca eu nu-i pot rezista acestui zimbet nu pot sa nu ma intreb,oare cum rezista ei,parintii,fara sa-i vada zimbetul.
Imi cer scuze,nu vreau sa adincesc si mai mult suferinta Aidei,ma gindesc ca poate cindva ii vor cadea ochii pe aceste rinduri,dar am scris exact ce am simtit.Am incercat sa ma abtin,dar n-am putut.
Imi pare rau .
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades