Nou stil de viata (258)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

tumpi nu e soare, nici nu ploua, sunt 9 grade! spor la calcat!
nu m-am mai dus sa iau rochia, m-am razgandit, era redusa si inca ft scumpa, mai si patata cu rujul ala si trebuia sa o mai si transform! insa era tare frumoasa, si spatele imi placea mult de tot, si culorile, galben cu maro! au zis ca mai primesc, sa trec mai des!insa mie nu imi sta bine cu orice model, trebuie sa fie pe corp, nu evazata din talie...mai am timp pana in iunie, ca atunci mergem la nunta.

Luca plange la gradi, face istericale, mi-e asa greu sa il las acolo i suspine. L-am tuns aseara, vai cat a urlat, cred ca tot bolcul ne-a auzit.
Acum ma duc sa ne pregatim sa plecam la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

La multi ani Eduard sa ai parte numai de lucruri bune si sa treaca repede raceala sa te poti sarbatori azi.

Tumpi nici eu nu am soare si m-am cam saturat.

O zi buna la toate fetele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lou, unde esti?De ce ai sters mesajul cu retetele cu linte?Nu am apucat sa le notez ieri, iar acum cand am vrut sa le scriu nu mai erau

Carina, am vazut calculul,merci, inseamna ca ieri am mancat aprox 1000 kal, cam putin.

Gabi, acum notam si reteta de muffin, vad ca ai de 2 ori trecuta faina, e vb si de faina integrala?

Ruxi, sa-ti fie de bine mersul la cosmetica.Mi-e dor si mie de un rasfat de genul asta.Aici din pacate nu am mers, nici nu stiu pe nimeni, as preferea pe cineva recomandat daca se poate.Oricum as merge la un tratament fecial, ca de epilat ma fac singura cu ceara acasa.Tar la tratament prefer totusi la salon.Si un masaj mi-ar prinde bine.Duc dorul sedintelor de reflexoterapie.atata de bine m-am simtit dupa ele.Dar tb sa si gasesti pe cineva sa se priceapa.Poate cand se mai incalzeste daca o fi sa mergem unde a stat al meu acum un secol, ma duc acolo la un salon ca am vazut ca fac si reflexo.Si vreo 2 ore nu mai ies din salon ca am de gand sa ma masez din cap pana in picioare

Gata fug la treaba ca mi s-a terminat masina si sa ,apoi sa calc , ca am facut ieri.

Daca nu da cu ploaie dupa ce ma intorc de la cumparaturi ma apuc de gradinarit.

O zi minunata va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Mihaera, multumesc. Spor la slabit si mancat sanatos!

Mihaser, nu ma dau la fund, dar de baut dau fix weekendul viitor .

Mi-am mancat iaurtul cu seminte de in si de floarea soarelui de data asta si ma pregatesc sa ies pe afara.

Weekend minunat si un tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata doamnelor!
M-ati facut sa de emotie si i-am aratat si lui Edi mesajele voastre.Foarte emotionat va trimite cate un la fiecare si va cinsteste cu tort si sampanie
Profit sa urez si eu pentru Sigrid si Liris.Fetelor sa vi se implineasca toate dorintele si sa fiti fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Tumpi am sters pt ca in mesaj erau linkuri la pozele mele.. de aia

Iti mai scriu o data (las aici):
- supa de linte rosie. Lintea (spalata bine) se pune la fiert cu morcov, telina, ardei, ceapa, rosie (ce ai prin frigider; poti experimenta). Cand au fiert pasezi dar nu ff mult ci doar cteva secunde sa nu fie chiar pt bebe
- reteta la linte verde si alte retete le gasesti aici. Era vb de Moujdara (vezi la sumar retete, kap. 1, nr. 38), care am servit-o cu Kafta si Tabouleh. Poate acolo mai gasesti si alte retete cu linte

Cat despre diete si fara sa tin partea nimanui Unele fete (ele singure au zis-o, da nu dau nume) ca se simt mai bine cu o dieta in care e scris exact ce sa manance. Nu toate lumea are timp sa stea si sa experimenteze in bucatarie si sa calculeze calorii, si de aceea adopta diete de genu Atkins, Daneza etc. pt ca meniurile sunt deja acolo. Poate au nevoie sa stie exact ce sa manance (dar desigur in functie de ce au chef si ce au la dispozitie), si de aceea trebuiesc ajutate cu un meniu sanatos, dar care in aceasi timp le ajute sa invete cum si ce sa manance
Deci sa nu uitam sa suntem diferite.

Cat despre discutia carbo, zahar etc. etc. Eu sunt de parere ca nu e indiferent din ce alimente luam caloriile. Nu e tot una 200 calorii din fructe, 200 de calorii din cola, 200 de calorii in paine alba, 200 de calorii din ciocolata sau 200 din legume, chiar daca cele 200 de calorii vin toate din carbo. Dar fiecare face ce vrea Atat am avut de zis

Un weekend placut tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Io-s intarziata rau, n-am observat ieri ca aveam sarbatorite pe aici. Asa ca ofer din toata inima cate un buchet mare de frezii pentru Sigrid si Liris.

Pentru Edi de Carmen E., La multi ani, sa fii sanatos, norocos si la punga gros!

Ma duc la cumparaturi si apoi mai am ceva treaba pentru birou.

Am avut in meniu de dimineata o cafea cu lapte, doua oua prajite si putina telemea (care e fff sarata, si n-am putut manca multa). Mai incolo vreau sa fac niste ciuperci. Inca nu stiu daca la cuptor sau mancarica cu smantana. Si gratar din piept de curcan.

Vad ca a iesit soarele si pe aici, il trimit si pe la voi. Va pup pe toate!

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

La muli ani Eduard! Sa cresti mare si frumos! Sanatate si o viata plina de bucurii!

Asteptam poze de la party!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!
La multi Ani! Eduard Costin, sa fi sanatos, norocos si ascultator! Carmen E sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el.

Intr-adevar azi este o zi frumoasa afara, dar sa nu ne bucuram prea repede. Cine stie ce ne asteapta. Doar vin babele. Baba mea este pe 5 martie. Sper sa nu fie vreo furtuna.

Azi am program de "cleaning", dupa care voi merge pe la ai mei sa-mi pornesc rabla si sa o mai misc. Seara o sa mergem sa-l ducem pe Matei (nepotul de la Brasov care mititelul este plin de varicela), infofolit, sa-l predam parintilor, la aeroport, la Otopeni: sora-mea a fost plecata in Cuba pentru o saptamana si azi se intoarce.
Probabil merg si la niste cumparaturi, sau maine, voi vedea.

Va doresc o sambata frumoasa si un 1 Martie infloritor.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani in ordine:
Sigriduta
Liris
Edi.

Va imbratisez si va urez o viata frumoasa si senina!
Sigrid, trebe sa te mobilizezi.
Liriso, esti f bine la kile, stai calma.

Eu n-am trecut pe aici pt ca Gh a fost f bolnav, a avut febra 39.8, 39.5.....Pana la urma s-a edificat misterul: are rubeola. Dar au fost zile mai grele pt mine, n-am prea tinut cont de dieta, adica am mancat si fainoase, ba intr-o seara si paine cu unt si gem, ca a supt el f f mult in zilele cu febra, nu accepta alt lichid, si ma simteam f slabita, plus cu usturime in gat (Sofia e un pic racita, dar nimic serios)


Am citit asa zisa disputa, eu o iau ca pe o discutie doar.
Sincer, eu cred ca Ruxi are mai multe greseli de dieta la activ, de cand era adolescenta, si a trebuit sa intre pe ceva mai "tehnic" ca sa zic asa, pt a putea sa slabeasca cum vrea ea, adica sa puna muschi in timp ce topeste grasimea.

Eu de pilda n-anm fost grasa cu adevarat niciodata, dar nu cred ca am stat bine la compozitie:)), adica sunt convinsa ca aveam procent de grasime cam mare si la 56-58 de kg.
Acuma e prima data in viata ca sunt chiar grasa , dar observ ca la mancat curat imediat dau jos. La mine e strict o problema de vointa si de program. O dieta cum are Vik mi se potriveste cel mai bine, mai ales ca inca alaptez.
Din ce-am citit eu pe situl ala get fit, nu artrebui sa slabesc prin sport, ca se elimina in primul rand prin lapte corpii cetonici, da poate n-am inteles eu bine.


Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!


Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput