Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
m_i_s_s_y spune:
Salutare fetelor!
Poate ca voi fi putin off-topic dar vreau sa-i multumesc elenei (elenada) pentru modul extraordinar in care a reusit sa faca cunoscuta romanilor problema infertilitatii, problema cu care stiu ca s-au confruntat din pacate si multe dintre fetele noastre.
Multumim elena ca ai avut puterea sa vrbesti despre durerea multora dintre mamicile de zmeurici si nu numai!
Incerc sa postez mai jos link-ul. Este o emisiune difuzata la TVR unde elenada, in calitate de invitata a vorbit in numele multora dintre noi. Multumim!
http://212.54.100.83/webcast/WebPlayer2.php?file=http://roflash.tvr.ro/DATA-2009-02-26-8-12.flv&name=Trezirea la apel! (III)
s 14
http://bd.lilypie.com/gkpVp2.png
meleea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Atata cautam cadite ca poate patim si noi asa http://www.youtube.com/watch?v=UdN0U2jAI7g Eu nu am loc in casa si pentru cadita cu suport. Probbail voi lua una clasica si in baie cu ele la spalat. Deocamdata ma informez, si apoi incep sa caut dupa ce m-am decis,si apoi in cateva luni (aprilie-mai) voi si cumpara. In mai voi fi in 7 luni si statistica spune ca peste jumatate din sarcinile gemelare nu sunt duse la termen, asa ca... Si nu vreau sa ma trezesc ca nu am chestii de care am nevoie si sa-mi trimit sotul la cumparat, ca sigur nu-mi aduce ce-mi trebuie. meleea, bine ai venit!!! daca vrei in listuta sa ne dai datele:, prima zi a ultimei menstruatii, data nasterii tale si data probabila a nasetrii baietelului. Felicitari pentru caruciorul albastru!!! Ca sa-l ai la semnatura trebuie sa scrii intre [ ] baietel. 18+![]() ![]() merci,sunteti f rapide ,11.08.1978 si dpn 25iulie se pare. ![]() |
Meleea
18
meleea spune:
da...e clar trebuie sa ma mai antrenez la trimis mesaje
cum ziceam dat ultimei men. 21 oct.2008 ,11aug.1978 si dpn 25 iulie(deocamdata ca am vz ca se mai schimba).
Meleea
18
Alina spune:
'neatza,fetele!
Aici e un soareee si caldut,vine primavaraaaaa!
Miine e martisorul,aici nu se obisnuieste dar noi in fiecare an primim de la bunici.De data asta o sa primim 3 ,cica si pt bebe din burtica daca cumva e fetita?![]()
Cornelia ,cred ca asta cu "norocul de bebe linistit
"asa e.
Fiica-mea a dormit prost primele 2 luni jumate,defapt nu plingea dar se agita,dadea din picioare,scotea diverse sunete si eu nu inchideam un ochi.Mai dormea ziua la plimbare dar minca tare mult,mai mult decit scria prin carti
.Si plingea de foame,seara si i-am mai dat cite un biberon completare,pur si simplu nu stiam ce sa-i mai fac.Dar pe la 2 luni juma'colicile au incetat,copilul a inceput sa doarma toata noaptea iar la inceput,normal,m-am speriat,credeam ca are ceva
.Si apoi tot asa bine a dormit,nu am stiut ce-s durerile date de eruptia dentara,cosmaruri sau altele...offff,oare mai am si acum norocul asta?![]()
Eu am pus-o de la inceput in patutul ei care era pe rotile,il caram prin toata camera,il lipeam de patul meu.Mi-a fost frica sa o iau cu mine in pat,eram atit de obosita si cind adormeam cite 15 minute o faceam profund,ca mortu'
,imi era frica sa nu ma rastorn peste ea.
Mai era zile cind o luam sa doarma pe burta mea,dar doar cind era sotul acasa si ne supraveghea.
Cornelia,asa e,caditele de la masutele de infasat is taaare mici,eu nu am luat.Eu am asta:
http://www.neckermann.de/index.mb1?mb_f020_id=15hbR2qS49woV9vMGsCIy1QLHsLaaLz9&vkh=0487&p_id=80272906&nav_id=46584005&link_id=o6sqO6YXdb5vBeK2T_ZUg_QssHWLH7&ct=1
Era cea mai mare de pe piata si a avut loc lejer pina la 7 luni cind am pus-o direct in cada noastra.Ii luasem si un suport fain de stat in fund dar nu l-a placut,plingea asa ca nu l-am folosit decit de 2-3 ori.
mQQm,aaaa,super tulumba asta de scaldat bebele:
http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-ProductRef;sid=bdSJ7kmE2fO57gAteE3jhyWOy4wFJx2rs1g4zjesSZTGhDqe80j69NcYSZTGhKORAkvZ_rWk?ls=0&ProductRef=A189I1P-0-5001@Otto-OttoDe&SearchDetail=1&FromSearch=true&queryparam1=search.jsp%253Ffh_location%253D%2F%2Fstorefront%2Fde_DE%2F%2524s%253Dtummy%2Btub&queryparam2=&DisplayType=&fh_search_initial=tummy%20tub&query_text=tummy%20tub&fh_anzeigetext=&stype=&Modul_ALL_FILTER=&pagesize=&FromSearch=true&productArea=
A aparut dupa ce am nascut-o eu pe Marie,ca as fi luat-o.Acum nu mai iau altceva,nu vreau sa umplu casa ca si asa e plina de jucarii si tot ce vrei
.
Si aici tot in maternitate tre'sa vii cu scaunelul de masina valabil(nu de la 1900 toamna
),altfel nu-l poti lua pe bebe acasa.
Miine,duminica,e deschis la IKEA si sotul vrea sa mergem,ne trebuie un dulap simplu dar cu o anumita dimensiune si pina acum am cautat deja pe la celelalte magazine asa ca profit de ocazie,o sa cumpar o aparatoare pt patut,pt toate laturile,ca am numai pt 2 laturi.
Aici cintar si pompa electrica de muls se pot inchiria de la farmacie.Cintar am si pompa manuala,daca imi va trebui,inchiriez si una electica(Medela).Si biberoane voi folosi numai de sticla,dupa atitea scandaluri cu subst toxice din sticlutele de plastic,nu mai incerc altceva.
Giova ,fain albastru din camera lui Marco.Voi l-ati facut?Erau asa ca niste valuri,e greu de realizat?Eu am de gind,cind aflu sexul,sa ma apuc sa pictez ceva dragut in camera lui bebe si acum culeg informatii.
Weekend fain si insorit!
_
Alina,mami de printesa si baby 
Giova spune:
Neatza!!!
La noi e inorat, ieri a plouat si a fost la fel de intunecat. vrem si noi soare
.
Bouncer si noi am avut la marco, cu vibratii de la Fisher-Price, acolo il tineam mai mult ca-l purtam cu mine peste tot. In patut mai mult seara, cand eram si noi prin preajma.
Dar si eu am avut noroc de un copil cuminte, care nu a stiut ce e ala brate, la san termina masa in 5 min.
, asa ca nu m-a prea folosit el, m-a menajat dragul mamei. Sa vedem cu bb2 ce noroc avem, mi-e si groaza sa ma gandesc.
Micaalsa ma uit si intreb negresit. te anunt eu.
Alina este o zugraveala mai speciala, deco, se face in mai multe feluri. oricum pe paletar aparea un albastru mai deschis si noi ne-am trezit cu respectivul care era mult prea inchis
. Zugravul a fost cu noi acolo si a vazut cum trebuie sa arate, si tehnica de lucru, dar tot nu i-a iesit ca la carte. de aceea ne-am enervat si in dec. a zugravit sotul totul in cremul de deasupra, muream sa vad albastrul ala asa inchis.
Cornelia ai dreptate, nu toti copii sunt la fel, e o loterie ce mai. dar nici sa-i invatam in brate...ei de bebei sunt smecheri si se obisnuiesc super repede cu binele.
Adriana asa si eu cu marco, nu l-am tinut in brate defel. unde-l puneam, acolo statea. acum si el e mare smecher si daca merge mai mult de 500 m pe jos se plange de dureri de picioare. Dezavantajul ca suntem tot cu masina si miscare mai putina
, dar vine primavara si pe jos cu noi.
si un weekend fain sa aveti.
_
Gio
19+ si Marco(06.01.2006)
poze
meleea spune:
O gramada de idei am dupa ce am citit toata noaptea mesajele voastre
ca nu pot sa dorm noaptea sau ma rog in fiecare noapte,dar oricum sunt in ceata cu carutul,cu patutul cu toate si acum citesc despre substante toxice din sticlele de plastic???
ALINA sa stii ca dupa ce am citit m-am hot subit ca si eu tot de sticla o sa folosesc merci nu mai auzisem despre asta.cred ca e singurul lucru de care sunt sigura in momentul asta![]()
Meleea
18[baiat]
meleea spune:
Sper sa ma ajutati sa ma decid in ceea ce privesta caruciorul macar.M-au placut:de la ingesina ,otutto cicolato;am mai gasit pe bimbomarket niste carucioare sweet years ffff dragute dar nu mai au albastru,au alb care e superb dar doar sa faci poze ca se murdareste si cand respiri(cred),rosu si negru care ma gandesc ca vara atrage soarele si nu e prea bine....si acum am mai gasit si de la maxi cosi mura au mai multe culori si sunt mai vesele; acum nu stiu cat de importanta este culoare sa fie vesela sau sa tina la murdarie.....??? voi ce ziceti fetelor mai ales cele care mai aveti un bebe. SI imi doresc neaparat sa fie si cu landou chiar daca nu o sal foloseasca prea mult...
la patut gasisem tot pe bimbomarket de la pali amour celeste cu dulapior si cadita incorporata erau 400euro si la noi am vazut aceeasi treaba cu 3000ron,si mai bine dau comanda pe net dar acum au scos setul asta de la pali nu stiu ce sa fac ....
Meleea
18
meleea spune:
am intrat intr-o noua saptamana
abia astept sa ne cunoastem,sa vad cum o sa fie bebe. am luat deja ceva hainutedar nu prea multe ca astept coletiile de vara ca doar suntem zeurica si nu vrem sa ne imbracam cu geaca de fas
. PT. baietei nu prea am vz asa multe hainute cum sunt pt fetite(mami si tati au sperat ca sunt fetita dar mami a avut dreptate sunt baietel)si nu prea imi convine![]()
AAA am fost la targ dar nu mia placut ca nu era cine stie ce am inteles ca mai e si in martie la rom expo si acolo o sa fie mai multi producatori.
eu inca nu va stiu dupa nume dar o sa va cunosc promit!!!
Meleea
19