Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ok, am inteles. Ma tenteaza tot mai tare ideea sa iau doua carucioare ca sunt clame si se pot prinde unul de celalalt. Ma gandesc ca prin magazine nu pot sa ma plimb cu unul dublu si atunci voi desparti carucioarele, bineinteles cand o sa am ajutor. Sau daca o fetita plange si vrea la plimbare iar cealalta vrea sa manance? Inca mai cochetez cu ideea de doua carucioare, dar depinde si de buget ca la mine vor fi cheltuielile duble.

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

cum de carucioare...eu n-am avut landou la cezar ...am avut un carucior de care am fost fff multumita de la hauck, in primul rand am cautat sa aiba maner reversibil, adica puteam sa-l plimb pe bebe si cu fata la mine si cu spatele...in primele luni e de preferat sa-l vedeti...eu una cel putin asa stateam mai linistita
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/carucior-maner-reversibil-p-304.html - ceva de genul asta a fost al nostru
vreau sa va zic ca l-am dat sila un finut si acum o sa-l luam inapoi ca inca e bun arata ca nou, si-n plus se poate face sport, se lasa aproape la orizontaal pe spate are cos pt depozitare destul de mare sub carucior, ceea ce e fff important o sa vedeti
landoul nu stiu cat de util e...la inceput da, dar copiii cresc repede si nu stiu daca merita banii, eu caruciorul asat l-am tinut din apilie cand l-am ascut pe cezar pana in martie ca i-am luat unul sport
asta - http://www.copilasultau.ro/product_info.php?manufacturers_id=12&products_id=507
care a fost super bun , singura chestia e ca nu se lasa de tot pe spate, dar cezar dormea f bine si-n asta , pe asta merita sa dati toti anii pt ca o sa stea mult timp in el, deci tb luat unul rezistent, usor de strans

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 21+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

moniland eu zic sa cauti de pe acum carucioare si spre final doar sa-l comandati s anu alergati atunci ...mai ales ca astea de gemeni sunt mai rare
uite si aici un link http://www.bebecarucior.ro/categoria6/Carucioare-gemeni.htm
http://www.strollers.ro/Carucioare_Gemeni/Page-1.aspx
http://www.reclama.ro/transport-sedere/carucioare-copii/carucior-pentru-gemeni-zoom.html
sunt multe siteuri care au carucioare de gemeni, bani s aai ca ai de unde alege...mama ce scumpe sunt

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

in scoica e adeverat nu-i puteti tine prea mult , eu nici nu mi-am luat scoica pt ca nu aveam masina si cand mergeam cu sotul in parca il tineam in brate iar la 4 luni l-am pus in scaunel de masina

dar acum o sa luam una ca mama si-a luat masina si daca mergem in parc fara tati chiar trebuie

micaalsa tu aduci produse pt bebelusi din america...imi place tare mult balansoarul ala care se face si scaunel...cam cat costa? ai pe cineva acolo sau cum faci le comanzi de aici? daca da sa-mi zici ca eu as lua cate ceva pt ca stiu ca sunt muuult mai ieftine ca la noi

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare dragi mamici,

ELI_CTA - Merci din suflet pentru gindurile bune. Din pacate, din cauza diferentei de fus orar, nu am cum sa va spun inca nimic despre eco caci la noi e abia prinzul, adica 12:15 pm; iar eu sunt programata pentru eco la 1:30 pm adica peste o ora, in timp ce in Romania e deja 10 noaptea; asa ca probabil veti citi rezulatul miine de dimineata; oricum, va tin la curent.

ALFA-ANCA - masa de masaj cu gaura pentru burtica s-a inventat cu siguranta; nu stiu daca a aparut in Romania, dar aici in State numai asa fac masaj gravidutelor.

Cam atit pentru moment, in curind ma pregatesc pentru marea intilnire cu bebita.

Va pupam,
Clara

Mami de bebita de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara burtici
am vazut ca vb despre carucioare sau patuturi,
daca as fi in locul vostru,as lua patut din asta:
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-GRACO-PORTABLE-PETITE-BASSINET-TRAVEL-COT-PLAYPEN_W0QQitemZ190287522870QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_Nursery_Furniture_ET?hash=item190287522870&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1688%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308

am avut la fata de lemn si nu am facut decat sa ocup spatiul aiurea,
carucior:
http://cgi.ebay.co.uk/GRACO-STADIUM-DUO-PUSHCHAIR-TANDEM-TWIN-BUTTERSCOTCH_W0QQitemZ200311180980QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item200311180980&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1688%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
sau:
http://www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XLR-Stroller-Coffee/dp/B00116X2RK?ie=UTF8&node=42768041
sunt usoare si sport,le manevrezi usor la cumparaturi,prin magazine
eu as opta pentru cel de gemeni fiindca varstele sunt apropiate la piticii mei sau ptr cel dor ptr un copil in caz de e baiat fiindca al meu care il am e roz
am avut ditamai caruciorul,cu scoica si cate pe el,nu prea l-am purtat,am scapat de el rapid,era greu si nasol de manevrat :((

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

buna seara la zmeurici
am reusit sa citesc tot, maine avem eco de 15 sapt si TT. sper sa fie bine.
felicitari pt vestile bune de la eco si analize. pe mine spatele inca nu ma doare dar piciorul stang m-a omorat. dr a zis ca e de la ligamente ca bb s-a pozitionat in p stanga si intradevar in stg e mai umflata burtik.
cu programul inca n-am facut nimic, adica tot 8 ore, dar oricum ma mai duc vreo 2 luni si gata cu bb acasa.
micaalsa vreau sa-ti dau un pm, poate vb.
va pup, astept si alte vesti bune si speram sa venim si noi maine cu unele.
despre carucioare si patuturi sunt la fel de "in ceata" ca si voi, ma uit ca pisica mea in calendar si nu stiu ce sa aleg.
scaun de masina vreau neaparat ca poate tre sa ne miscam cand nu e tati acasa, macar parc si doctor si in rest chiar nu stiu, trebuie sa redecoram dormitorul si nu am nici o idee de patut.
incerc sa ma uit pe linkurile pe care le-ati dat poate inteleg ceva.
oricum multumesc mamicilor care ne spun si noua cu ce se mananca una sau alta. hai ca am zis cuvantul ala care era strict al muffinutei.
pup you cum zice mama mea si vb

doina si bb rares

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Deja vorbim despre achizitii pentru bebe, ce bine, caci si eu am nevoie de ghidare, ma tot documentez sa vad ce e folositor si ce nu.

La carut stiu asa... ca sa fie cu suspensie, ca sa nu simta bebe tot pavimentul prost, si in scoica am auzit ca i-au pus mamicile pe bebei inca de la nastere. La asta am si eu o mica mica ezitare, cred ca as prefera landoul pentru inceput. Poate e preconceptie, nu stiu, mai caut despre...
Eu as vrea carut sport dar care se lasa si pe spate, o prietena a luat pentru fetita ei de la Chicco, foarte bun cica. Sotul are o problema cu firma asta, caci a auzit numa despre ea vorbindu-se pana a ajuns sa zica... ei acuma o sa avem si copil Chicco ca de nu, nu e bun

Eu insa sunt foarte incantata de wrap. Voua nu va surade ideea? AICI discutii de pe forum despre wrap, daca va intereseaza. Mie mi se pare ultra comod si stai cu bebe agatat de tine mereu, ceea ce e ok si pentru el.

micaalsa, cum transporti carucioare din USA? Eu chiar ma gandeam sa iau ceva de pe aici, caci imi par f. bune si preturile sunt mai mici decat in Romania, dar ma gandeam oare nu e dificil cu caratu?! Ma mai gandesc daca merita.
Ah, acum am vazut, tu le vinzi, right? Adik e de business treaba, nu ca iei pentru tine, adika pentru bebe acum.

Moni, cu tuseul vaginal si eu sustin ca nu e cazul sa se faca, de fapt aici numai inainte de nastere sau la ultimul control se face, in rest echo abdominala am facut eu, desi am auzit ca alti medici fac si vaginala.
Da, la voi cu carutu la dublu, tu si elenada o sa fie mai greu, nu stiu daca de gasit, dar de manevrat. O prietena are unul dublu de 17 kg si tare se mai chinuie cand sa iasa cu el afara.

Aici sunt, mQQm, la apel! Sustin si eu ca ignorance is a bliss! ca nu am habar cati cm are colul meu sau detalii de astea doctoricesti.
De vreo saptamana asa am o problema, am citit ca e normal, dar va intreb daca voi ati experimentat: Nu conteaza ce mananc, dulce, sarat... am un gust metalic in gura!!!! Numai cu bomboane si gume stau ca de nu ma apuca nervii.

Si alta: imi vine sa mananc ducliuri , stiu ca nu e bine nici pentru bebe in 1 rand nici eu nu vreau sa bag calorii asa degeaba in mine. Doctora mi-a zis sa manananc 1 banana sau 1 mango pe saptamana, nu mai mult, si eu bag ciocolata, inghetata si tot ce vad in fata ochilor!!!

Of, ma duc dupa inghetata ca de dimineata tot vreau!

19+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Hello mamicute gagicute,

Am ajuns acasa de la eco de 16 sapt si suntem atit de ferrrrrrrrricitiiiiiiiii; bebeul e foarte, foarte bine, totul e in parametrii normali si acum stim cu siguranta ca bebul nostru e...............BAIETEL. El statea cu fundul la noi, nu si-a aratat fatuca neam ( incapatinat, ca doar are cu cine sa semene-:)) si tehniciana s-a strecurat nu stiu cum ( e super tare frantuzoaica) si i-a facut o poza chiar intre picioruse unde ii atirna chestiunea. Oricum, bebeul ne-a facut cu mina si ne-a arat cu degetelul mare ca totul e ok.
Am pus si pozicile sa le vedeti si voi.
Suntem foarte, foarte fericiti, in primul rind ca avem un bebita sanatos si abia asteptam sa-l stringem in brate.
Un carut albastru, pleaseeeeee.

Cam atit, va pupam,

Clara

Mama lui Bryce Mihai - 16+

Mergi la inceput

neata

m-am trezit de la 4.50, dar nu-i bai ca am dormit ieri 4 ore la pranz si aseara pe la 11 deja sforaiam deci pot sa spun ca m-am odihnit cat de cat

clara felicitari pt baietel , ma bucur ca sunteti bine

motana si eu sunt pt carucioarele sport care se lasa pe spate decat pt landou, landoul poate fi folosit maxim 4-5 luni dupa acre gata, bebe vrea in fundulet, cel de la chicco e super a aavut si o prietena de-a mea a fost f multumita de el, il manevra cu un deget
ea a avut CHICCO - CARUCIOR CT 0.2 DUO

ca si design imi plac tare mult cele de la graco dar nu stiu nimic despre ele

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput