Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Vai cat am cautat si eu patut si 17 luni nu stiu daca a stat 24 ore,ma rog ca bebita mica sa doarma in el.Eu consider ca cele din lemn sunt cele mai practice.Am dat pe el 5 mil,e cu 2 nivele,salteaua am luat-o separat este din alge de mare.Noi am folosit ff mult timp scoica de masina,o luam peste tot in magazine ,in vizite-foarte practica.Ce nu am avut la Teo si vreau sa-mi iau acum ca tare m-am mai chinuit-masa de "infasat".
Ely targul de copii va fi si la noi,insa nu te astepta la preturi mai mici decat cele din magazine.Referitor la ameteala,cred ca e de la tensiune.
Eu m-am capatat iar cu o raceala,numai la cap;si asa am ceva eu cu el ,mult ceai cu miere si lamaie si oscillo.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 18+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!Ce discutii interesante!Noi am avut patut din lemn,cu 3 nivele,eram(si sunt in continuare) fff. multumita de el....Timea l-a folosit pana a aflat ca va avea un fratior.Patutul e in stare impecabila,il vom folosi pt. 2,doar saltea noua am sa cumpar......Am avut doua caruciore....unul mare,masiv,cu landou,cu 3 roti,fff. fain.Singura problema era ca nu intra in lift,nu ne-am gandit sa verificam acest lucru cand l-am cumparat.Celalat carucior l-am folosit cand avea deja 6-7 luni,era tip sport,mult mai usor de manevrat,comod pentru bebe.Sa va ganditi,mamicilor,ca voi trebuie sa va plimbati bebeii tota ziua,sa carati caruciorul,etc.,cumparati ceva ce se manevreaza usor Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Buna dimineata la toata lumea!!!
Intrebare pentru fetele din Constanta: am vazut un magazin vis-a-vis de Antoniadis, parca se numeste Douceur. Erau acolo niste patuturi dragute, or fi de calitate? Ce stiti de magazinul acela? Nu prea am avut timp sa-l studiez in amanunt ca ma grabeam, dar imi placeau asa la prima vedere.

20+

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

daca va decideti la patut de lemn mi-am adus aminte, neaparat sa fie cu 3 nivele (merge si cu 2) si una din laturi sa se lase in jos

daca va hotarati doar pt cel pliant sa va luati neaparat cu 2 nivele si cu usita de acces pt cand creste bebe

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 21+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Carucioare: nici eu nu sunt fan landou. Cat sa il foloseasca? Doua luni, care vot coincide cu lunile de vara fierbinte. Eu caut un carucior f. usor (e esential, cu toate ca la inceput nu iti dai seama), sport, dar care poate fi folosit de la nastere si eventual si care se strange umbrela.

Am avut pana acum trei carucioare: primul de la Hauck, ok, dar greu, al doilea Graco City Sport, de care am fost f. multumita si l-am folosit la greu la ambii copii si l-am mai imprumutat altora 3 , dar care e recomandat la peste 6 luni si al treilea sport McLaren, folosit dupa 1 an jumate.

Scoica am folosit-o din prima zi, in masina si acasa pe post de patut, balansoar, cos . Eu i-am tinut destul de mult in scoica, pentru ca ii duceam dupa mine peste tot prin casa si ii mai scoteam si in curte la nani tot in ea.

Patut am avut unul mai micut de lemn si inca unul 70/1,40 f. bun, care se trasforma si in pat normal de copil apoi. Am simtit lipsa celui de panza, in concedii.

Icmanu, nu am cumparat nimic de la Douceur, nu stiu ce sa iti spun.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu vreau carucior usor, cu spatarul care se lasa pe spate, sa nu fiu obligata si la landou. Si apoi scoica pe care o folosesc pana la 1 an si dupa un an scaunele de masina. Care s-ar incadra in aceasta categorie?

Patut am unul de lemn, mostenire de la nepotica, am si masa de infasat si scaunel de masa toate in acelasi set de lemn. Mai trebuie sa-mi iau inca un patut cat de cat la fel si un scaunel de masa. Mai am mobila si covorul tot de la nepotica, ea acum are 10 ani si alta mobila. Mai vreau un pat sau fotoliu ce se face pat pentru cand ii alaptez si deja e super incarcata camera.

18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamici de zmeurici!
Vai, mai fetelor, si eu ma uit ca matza-n calendar la ce discutati voi...nu stiu nimic despre caruturi si patuturi si alte alea...trebuie sa ma documentez serios. Daca ma credeti...mi-a fost rusine sa intreb aici, ma simteam asa pe dinafara, nici macar nu stiam ce-i aia landou si scoica... asa ca am intrebat un coleg care e proaspat tatic si mi-a explicat, mi-a trimis si poze si m-a luminat. El si-a luat carutul asta: http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://reclama/Chicco_files/CH657_detalii.jpg&imgrefurl=http://reclama/detalii.php%3Fcod%3DCH657&usg=6YGZ301BDfpcEfByb5PQUr6XZEo=&h=400&w=400&sz=23&hl=ro&start=5&tbnid=5STRBh-v0df7WM:&tbnh=1 care mi se pare ingrozitor de scump!!! Sper sa nu fie toate la fel ca ma aduce la sapa de lemn...

Inca ceva...m-am enervat de dimineata, m-am dus la bucatarie la birou sa-mi iau niste apa intr-o sticla si ma intalnesc acolo cu femeile de servici (2 la numar) care ma intreaba in ce luna sunt. Si le zic ca in luna a 5-a. Si ele..."vai dar ce burta mica ai...". Imi venea sa le dau cu ceva in cap. Ca "poate ai prea putin lichid", si-au inceput ele sa-si dea cu parerea despre burta mea. Si io, care habar n-am cum ar trebui sa arate o burta normala la 5 luni (de fapt sunt sigura ca burtile sunt de dimensiuni diferite in functie de multi factori) am inceput sa-mi pun intrebari...oare o fi ceva in neregula? Oare...oare...oooffff...
Noroc ca fix peste o saptamana am eco morfofetala, o sa aflu tot ce am nevoie. Noroc ca bebe misca la greu si stiu ca e activ si sper ca se simte bine la mine in burtica. Are program artistic in fiecare zi, si dimineata, si seara, si-l simt si la servici.
Va pupacesc cu drag pe toate si spe sa aveti o zi minunata!

Iulia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza burticutze!

Ce-mi place ca deja se discuta despre patuturi..carucioare….

Hai sa va spun din experientza noastra...patut noi am avut din cel pliabil...din material textil...asta pentru ca mergeam ff des pe la bunici..plus ca l-am luat cu noi peste tot...munte, mare...inconvenientul a fost legat de ridicatul in picioare..ca nu era fff stabil...dar Ina a fost precoce la acest capitol asa ca pana la urma s-a descurcat si la 9 luni jumatate deja mergea singurica.

Despre carucior – initial am avut unul mare, greoi..ff greu de manevrat..mai ales ca eu aveam cezariana…si trebuia sa cobor cateva trepte din fata blocului…asa ca am luat unul mai sport…BREVI GRILLO….minunat..fff usor, rezistent…sunt indragostita de el..doar ca e de la 6 luni…Deci pt carucior va recomand sa fiti atente si la greutate...aa..plus tb sa luati husa de ploaie, pt piciorushe si eventual o umbrelutza de soare...

Noi cred ca mergem la Baby expo...sa prospectam piatza...vrem un carucior cam cum v-am descris...pe care sa poata sa-l manevreze si Ina..ca tare mult isi doreste...Deci o sa vin cu informatii despre oferta de acolo...

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 22+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Da, nu se vede nimic la link...carutul costa 2 454,00 lei , de asta m-am speriat eu...o sa gasesc poza si o sa o mai trimit odata.
Pup!

Iulia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Feteeee....

am fost si noi ieri la control dar nu am mai apucat sa va scriu..se pare ca suntem FETITA ..chiar daca nu sa vazut f f f clar, dar dr zice ca 90% asa e.
Si la mine bebe a stat cu fata in jos, desi vroia dl dr. sa ii vada si fata si sa ne fac ao poza nu a reusit si piciorusele le avea stranse dar el zice ca a vazut doua labii...URAAAAA......

Tati cand a auzit a zic clar o sa fie fetita cu picioare lungi (ca tati e inalt cu piciorange)..si dr a masurat piciorusele si surpriza..sunt mai mari (de 19 si cateva zile) decat restul corpului (de 18 sapt si 4 zile)..asa ca modelina o facem .

Totul e foarte bine, masuratorile perfecte, inima se inchide si se deschide bine, totul e super.....sunt FERICITA .

Despre contractii a zis ca sunt normale in sarcina atata vreme cat contractie nu e insotita de dureri de burta sau spate...dar e bine sa iau un NO SPA cand mai se contracta burtik.

Eu sunt bine, placenta sa lipit, totul pare normal.

18+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput