Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Ms tufete de agitate. Contractiile nu-s mai dese de 5 min dar mult mai dureroase. Cred ca mi s-au rupt membranele pt ca curge ceva continuu. Mai nou si sange. Nu sunt pe sectia de nasteri ci la obstetrica patilogica cred,pt.Ca aici m-au pus cu tensiune, asa ca nu imi stiu dilatatia de la 20 (cred) cand aveam 2. :((

Maria 39+ Maria-Casia

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Maria, nu cred ca mai bantuie cineva pe-aici la ora asta in afara de noi doua Deci momentul mult asteptatei intalniri se apropie!!!M-am emotionat si nici nu mai stiu ce sa-ti urez. Pe-unde-or fi agitatele??? Iata-le!!!Sper sa ai o nastere cat mai usoara si intalnirea cu Casia sa fie magica! Tine-ne la curent, te rugam!!!Ana-Maria 31+AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nicoleta mergi iar la spital. Mie de exemplu mi-au rupt apa ei la spital dupa 24 ore de contractii si eram cu dilatatie 5. Deci apa se poate sa nu se rupa singura.

Kea aici sunt, rezist eroic.

Nu mai stiu Clara tu intrebai de ...daca e umflata? E normal. Se face o draga de renglota de te sperii uitandu-te la ea. Sa vezi cum e imediat dupa nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mesaj de la NIKO LA ORA 4... DILATATIE 4, SPIT FILANTROPIA
Mesaj la 0ra 7 jum: Dilatatie 8 FARA EPIDURALA, menbranele inca nu s-au rupt, intr-o jum de ora iese bebe.Sper ca Maria este bn

deci...vine bb

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Neatza fetele sunt sora lu NIKO "prematura" cum ma stiti voi am o veste buna...Niko a fost la spital aseara pe la 1 si nenorocitu ala de doctor nu a vrut sa o interneze si am venit acasa asa cum ne-am si dus...Pe la 3 ne-am dus iar cu dureri mai puternice si a internat-o in sfarsit...i-a facut injectie ceva si a putut sa se si odihneasca putin]a zis ca e bine si pe la 10 cam asa s-ar putea sa fie cu BB in brate am inteles ca are dilatatie 8 si asteapta sa vina doctorul...asa ca vine BB
Niko + Mario
P.S Va pupa Niko si va multumeste pentru sustineredin partea ei pentru toate fetele.

Nikoleta 20 39+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Neatza fetele

HAI NIKO

Mai ai putin.

37+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata mamici si viitoare mamici!!!

Niko, draga te tine, ce te-ai mai plimbat tu asta noapte. Mai ai putin si il tii pe bebe in brate (daca nu s-a intamplat deja minunea).

Mai scot cateva agitate pe ultima suta de metri:

Maria sper ca ai nascut in noaptea asta si sunteti bine.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fug sa mai dorm putin. Trebuie sa fiu odihnita caci azi avem de umblat mult.

Sper cand ma trezesc sa aud numai vesti bune de la fete

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Burtici va anunt ca mie m-a coborat burtica cu aproape 3 cm ..asta dupa ce aseara am avut 2 contractii dureroase.

37+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

A venit MARIO
Cea mai fericita Matusik sunt

Nikoleta 20 39+Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput