Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 6
Leeloo21 spune:
fetelor..am vorbit cu dr mea si a zis k ne vedem vineri la consult si acolo vorbim mai multe..pana atunci sa stau linistita si sa urmaresc incontinuare miscarile lu' bebe..oricum cu asta n-am probleme ca el se misca multicel oricum..ca deaia a reusit sa se infasoare cu cordonul..uffuff..mic si nazdravan este
-la circulara laxa (adica nestransa) si simpla..se poate naste natural fara probleme..in conditii normale..
-la circulara dubla..aici sunt mai multe problemute..mai ales ca intradevar nu se stie cat de lung este cordonul..asta doar dr isi poate da seama in mom travaliului..se poate naste normal si asa..dar e intradevar riscant..
-la brasov la eva se face si cezariana..de acelasi dr care m-ar asista si la nasterea in apa sau cea naturala pe uscat..depinde de situatie..oricum
sa pot naste natural..este tot ce imi doresc!
niko cum te mai simti? ce ti-au zis doctorii?
maria 

Cristina
cu bebe mic 36+ 
nasterea in apa
pozici dragute
anca_nicolae spune:
Chatonel,
cred ca mi-am amintit si de injectia de la dilatatie 6: litic cu scobutil, si imi amintesc perfect ca medicul a spus anestezistei sa mi-l faca pentru a mai domoli un pic durerile. Probabil ceva efect a avut, pt ca obiectiv vb, la prima nastere durerile au fost mari dar nu am tipat deloc, in timp ce la a 2-a nastere nu am mai facut liticul [s-a schimbat tura de asistente cand eram eu pe la 5-6] si am avut dureri mai mari, am zis la dilatatie ~8-9, de vreo 2 ori, "nu mai pooooot". Dar am putut:).
Plec acasa de la serv,
pa.
30+
si fratiorii mai mari
Veronica 11 ani,
Tudor 8 ani
chatonel spune:
anca, de ce lucrezi asa de tirziu???!!! stiam ca gravi nu lucreaza in ture!!!
cit despre litic, am gasit ceva dar nu cred ca e ce ne trebuie :
litic = injectie scobutil cu diazepam
cu asta cred ca se opresc contractiile!!!
Fille du Sud
35 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Nikoleta20 spune:
fetele si va multumesc pt incurajari si sustineri...
ne-am intors acasa tot cu bb in burtik...m-a examinat medicul de garda...si colul este scurtat,deschis la exterior...bb este angajat asa cum trebuie...f jos...numai ca,pt faptul ca nu pierd lichid..."pot pleca acasa,ca in 30 min ajung eu la spital"...citat de la dr Marica....ce era de garda si dansul...nici macar nu m-a consultat el...iar dr Zugravu a spus k ar putea sa induca nasterea cu dr meu dimineata,daca nu vo naste in seara asta
...20 min cat am stat la cam garda nici o contractie...tens 10 cu 8,bb ok...la intrebarea mea adresata dlui Zugravu:"Deci nu iese bb sigur azi maine?" el a zis k ma asteapta maine dim dk contractiile sunt l interval de 10 min sau dk pierd lichid...(sora mea nu a pierdut delok lichid,i-au fost rupte membranele p massa)
...iar eu acum am contractii din c in ce mai des...la 23:23,23:32,23:42;23:53;si acu la 00:02 alta...scurte ca durata dar destul de intense ca si durere...ce sa fac...?sa ma duc iara k tziganu la spital????eu astept pana mi s-o rupe apa k tare rau e sa te duci si cand ajungi fug toate durerile
...am intrat mai dvrm in baie din nou...si nici i apa nu sunt prea prietenoase contractiile...offf...tare rau e sa astepti si sa nu stii exact cum e...in mom asta am altaaaa.....
Nikoleta 20
39+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
ilinca...soatza era l volan...
k eu nu mai aveam stare sa stau in fund p scaun...asta pana am ajuns in parcare la filantropia....miraculoasa maternitate....ia contractiile numai cand intri p poarta![]()
Nikoleta 20
39+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
acum k v-am pus la curent cu situatia mea...

pentru maria si casia

eu,normal pe 27 feb implinesc 40 sapt...asa k oliska,sper sa nu o tin in contractii de-astea pana in martie k turbez...imi fac cezariana singura....
alta durere acuta...offff
Nikoleta 20
39+
Mario Andrei
poze la albumul DC
IliesClara spune:
Nicoleta,
daca revin contractiile sistematice mergi inapoi. Este exact problema lor ce cred despre tine, daca isi permit sa te judece pt asta (ceea ce nu au nici un drept) este problema constiintei lor.
Eventual ia un no-spa si daca tot nu cedeaza contractiile, chiar mergi napoi cat de repede.
Ti-e groaza sa stai peste noapte acolo? Poate iti face cineva si o monitorizare sa vada cum e BB. BBii obosesc de la contractii, pana si pt asta merita sa mergi sa vezi cum e.
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
Nikoleta20 spune:
clara,iti multumesc...am luat deja de la ora 22 2 patilute de no spa...degeaba...ma gandesc totusi...contractiile astea nu ar tb sa tina cam 2-3min?l mine tin cam 30sec...il simt si pe bb cum se cam agita...sper sa trecem cu bine pste noaptea asta...ori sa ne lase contractiile...ori sa vina lichidul...si bb odata cu el...
Nikoleta 20
39+
Mario Andrei
poze la albumul DC
Monnvas spune:
Niko
deci maine mai agitam niste agitate. Sunt si regulate contractiile? Ca pe mine asa m-a instruit doctorita, sa fie regulate si dureroase. Cand ajung la 5 min, atunci e din nou de plecat, chiar daca nu s-a facut dimineata.
Monica Elefantica
38+
CRI
CASA LU' BEBE
EDIT - acum am vazut ca's destul de regulate. Asta inseamna ca
. Pe dr. tau l-ai sunat?