*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (216)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La multi ani Mihaita, Tudor si Patrick!Zi mare, de sarbatoare, si prilej de adunare mare veselie, mare! Sa fiti sanatosi, sa fiti norocosi si fericiti!

Cris, ba imi place ma, Cristina, tocmai pentru ca imi place o va chema asa pe capritza. mie caprele mi se par fiinte minunate, in acelasi timp haioase, jucause si utile. nu te supara, promit ca, Cristina mea sa faca cinste numelui.

Bubu, dementiali sunteti! cum papa Stef tartina! si ce profil fain ai surprins lui Vlad

Kya sar'na! Eu votez pentru petrecerea la casa noua! cu atat mai mare bucuria si distractia.

Alice la suflet mi-a mers Tudor Ghe! e un cantec pe care il cantam si eu cu el cand ii venea randul pe vinil. Exact versiunea asta. Nu imi place noua moda cu cor.

Mihu multumim ca te-ai gandit la noi si pentru linkuri. s-a notat!

Ieri m-a sunat o amica sa imi spuna ca si-a dat seama ca fac fetita (inca nu ii spusesem ca chiar ar fi). Si eu: ei na! de unde stii? si cica are o teorie care nu i-a dat gres niciodata. daca fratiorul e nascut in an par,din orice nastere in an impar rezulta fetita
Deci Blanka hai cu zana

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ieri m-a sunat o amica sa imi spuna ca si-a dat seama ca fac fetita (inca nu ii spusesem ca chiar ar fi). Si eu: ei na! de unde stii? si cica are o teorie care nu i-a dat gres niciodata. daca fratiorul e nascut in an par,din orice nastere in an impar rezulta fetita
Deci Blanka hai cu zana

Este valabila si viceversa??ca sa situ cand ma apuc sa fac si un fratior Antoniei

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI SUFLETEL BLOND, TUDOR SI PATRICK!!! SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bitza, probabil ca da, dar eu nu m-as baza pe asta

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

invers nu stiu daca functioneaza, ca eu is nascuta in '80 si sor-mea in '81

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ca sa nu va mai stresati de mot, turta si altele de genul asta cititi aici:

http://www.crestinortodox.ro/datini-obiceiuri-si-superstitii/68717-turte-moturi-si-alte-bazaconii

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am pus niste pozici cu Rebe la 1 anisor, de ieri. Daca vreti sa vedeti sunt aici:
http://community.webshots.com/album/570276994XlVNHC

Olgutza, vreau s-o vad si pe Sophie!

Plec la scoala sa-l iau pe Razva, ne auzim mai tarziu.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Sovi, ma bucur ca ti-a placut. Nici eu nu ma dau in vant dupa varianta cu cor, desi sunt unele melodii care imi plac, totusi. Oricum, Tudor Ghe. ramane una din marile mele iubiri muzicale...

Bubu, f tare Stefu' tau, fata!! Pai mananca ca un om mare, fiica-mea ohooo, habar n-are inca de mestecat, muscat asa..."omeneste". Si mi-au placut grozav picii tai la baie, ce agitatie pe Stef!!!

Maria, mai faci ceva la montajul ala au ba?

Bitza, :)))) si pe mine m-ar fi interesat daca "invers" e valabil, da' uite ca darama Maria mitul...

Nicol, bafta muuuuultaaa!! , Hai cu zecele!

Gecko, chiar ca s-a facut frumos de tot Cel mai frumos si clar ca seamana cu bunul!

Va las sa petreceti, ma retrag la ale mele, eu deja m-am infruptat din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Asa ma iubesc eu cu perna azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

alice i-am facut de toate (numai slujbe nu )..ar trebui sa mearga...nu inteleg de ce nu merge, mama lui de montaj

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput