*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (216)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca am de urat si din urma!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
mai aveti ?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Noi suntem bolnavi. Ieri de dimineata a facut 38.9, azi- noapte la 1 jumate aavut 39.1, iar pe la 7 dimineata 38.8. Tuseste destul de zdravan, nasul nu-i mai curge, dar nu i se opreste febra asta. Ziua e k, noaptea incepe distractia. Cu toate astea, azi-noapte a dormit mai bine decat cand era sanatos
II dau Eferalgan si Nurofen la 4 ore.

Ieri a fost ziua sotului si aseara am fost la Citymall la film. Am vazut Nou venita in oras, un film de duzina, dar asa de potrivit pt starea mea...N-am mai ras de mult asa cu pofta..

Hai ca revin.

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

La multi Ani ! Sufletel BLOND MIHAI !!! sa fii sanatos si iubit si fericit si norocos.

La multi Ani ! Tudor ! sa fii sanatos, cu pusculita plina si numai bucurii.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Multumim de urari la fel si voua inzecit.

mea a facut azi 1 an !!!

de el si sint topita toata !!!

Va servim si noi cu

si

Petrecerea v-a fi duminica cu taiat de plete.

cu Karolina

Mergi la inceput

Nimic spectaculos !
Dimineata de marti… ora 4…merg la toilette. Revin in pat…ce o fi ? ma cam tine pe ici pe colo … Incerc sa adorm…nu merge… Merg iar la baie… iar ma inteapa… Ma gindesc … nu am bagaj facut…eh nici nu e nevoie mai sunt 2 saptamini … Se face ora 5… ma tine mai bine… dar hai sa nu scol sot ca a fost cu o zi inainte cu tatal meu la spital sa se interneze zic il mai las sa doarma. Se face 6 dupa citeva alte ture la olita.
Si totusi….
Sotule…scularea … nu e vina mea… cred ca bebe e la “usa”. Hai sa fac bagaj, dus sun mama si sa plecam
la spital.
El: lasa ma…culca-te…trece…
NU TRECE HAI !
Ok… “alerg” sa fac bagajul… sun mama mea…mama uite … cred ca NASCCCCCC. Noi plecam la spital sit e sunam de acolo daca e ceva.
Fac dus…
Plecam la 7.15.
In masina…ajuta-ma sa numar intervalul de contractii ca ajungem la spital si o sa rida de mine toti ca nu nasc…
Numara… 5 min… 3 min…
Filantropia… ora 7.45…camera de garda…
Stiti NASC…
Pe masa la control… cu ce doctor nasteti…Dr. Hamid. Ok aveti noroc ca lucreaza dimineata azi. Da…dar mi-a spus cind vin la spital sa il sun. Ok… intii pe masa.
Control… da NASTE… dilatatie 3 sunam dr meu… apare… ok schimbarea in camasa de noapte si la sala de nasteri.
URC… sotul ramine jos o asteapta pe mama.
Vorbim la telefon la 8.30 control …monitorizare…cunostinta cu moasele…2… una tinara si exceptionala (cae va face si primele 3 poze ale lui bebe) … una mai in virsta si ea draguta. Perfuzie… la 8.45 sun sotul… sa anunt perfuzia…
Alo… am o …NU MAI POTTTTT o pefuzie… NU MAI POTTTTTTTTTT …inchid…
Pe MASA REPEDEEEEE …
Eu : NU MAI POTTTTTT NU MAI POTTTTTTT NU MAI POTTTTTTTTTT intre dureri…IMI CER SCUZE CA TIP SI PLING dar NU MAI POTTTTTTTTTTTT mi-e rusine , inca odata imi cer scuze… NU MAI POT NU MAI POT…GATA A IESIT… :O
La 9.10 a venit pe lume bebe MIC MIC MIC IUBIREA MEA ETERNA.
A durat O VESNICIE broderia dar s-a terminat si ea… dar…mai ramii un pic aici pe masa ca sa treaca inspectia. Bun…
Mutare la sala de travaliu pentru masaj pe burtica si asteptarea unui loc la salon… dupa ceva vreme…a urcat si mama si sotul si am plins un pic…dar a trecut….
Asta a fost …
A fost urit cit am stat in spital…4 zile…de ce? Pentru ca bebe nu stia sa suga si mi-l luau si ii dadeau biberon…si eu plingeam… ca nu ma ajuta… DOAR O INFIRMIERA si o ASISTENTA… numele nu le stiu nici azi… AU FOST TRIMISE DE UNDEVA DE SUS sa ma ajute si sa ma incurajeze psihic.
Va urma …partea II … la sfirsitul lui august 2009.

Asta a fost … “povestea” telegraful nasterii mele… NU ma pricep la povesti dar amintirea mea nu poate fi pusa pe hirtie. ESTE UN VIS.

de EL ... PATRICK

cu Karolina

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIHAI, PATRICK SI TUDOR!
SA FITI SANTOSI, VOIOSI, VOINICI SI SA VA IUBEASCA FETELE!

Mergi la inceput

In primul rand o salut pe Gianii! si o imbratisez si sper sa vina mai des pe creanga!
Bubu, iar ti-am admirat baietii! Vlad e mortal cu freza lui iar Stef deja nu mai are fata de bebe!

Bitza, ce restaurant?? ce-am zis ca nu stiu!
Iar poza nu pot sa fac pentru ca nu am cu ce....poate incerc cu telefonul!
Vad ca ai avut noroc...cum ai strigat cum a aparut Pidana!
Stela, ce tare esti cu sindromul preworkian!
Sunt convinsa ca o sa iti placa!

Simo, ce buna e mama ta! Cum are ea grija sa mai dormi langa sotul tau!

Blanka, multi pupici!

Gecko, iar ai inspectie la casa? dar cat de des iti fac astia control?
si Patrick chiar seamana cu bunul lui....

Mama ce Rebecca frumoasa in rochita am vazut!
Alice, ce dulce e Thea cu perna ei cu tot!

Valentina, sanatate multa!

Clodute, mi s-a zbarlit pielea pe mine! Nu stu de ce ma emotionez atat de mult la toate povestile despre nastere...

Mergi la inceput

Catalina

cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

a imprastiat toate masinutele prin sufragerie , dar nu se joaca cu ele

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput