Multumim! Votul s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 7
psj spune:
Multumim x 4 :)
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
antosit spune:
Raport: creat cont nr.2 (cu greu!) si votat x4!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
miki-miki spune:
Fetelor aveti grija, nu votati de la ac calculator de mai multe ori pt ca anuleaza voturile.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
maria08 spune:
Am votat si eu vineri, acum incerc sa vad daca se mai poate si de la un alt calculator.
Fetelor, sunteti minunate!! Va multumim pentru tot ceea ce faceti!
LucaLuca spune:
Multumim tuturor!
Ziceau organizatorii ca ar anunta cu 24 de ore inainte de inchiderea primei etape care e situatia voturilor. Au dat vreun semn, Psj?
Daca nu suntem in primii 20, chiar ma oftic, pentru ca ar demonstra doar o slaba mobilizare si ar fi pacat sa pierdem sansa de mediatizare a campaniei. Chiar avem profilul si contextul de a atrage multe voturi - nu avem mii de vizitatori unici /zi precum cateva bloguri romanesti (desi: am avut peste 1200 in ziua cu emisiunea tv), dar blogul nostru are mai mult decat "vizitatori" care sa intre strict din curiozitate sau din intamplare - are, zic eu, cititori, oameni direct interesati care sunt susceptibili de a face efortul de a vota. Sper sa nu ma insel.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
psj spune:
I-am intrebat daca se mai afiseaza. Probabil lucreaza intens .
Da, ar fi mare pacat sa nu intram in primii 20.
Pentru ca in faza a 2-a vor fi mult mai putine bloguri vom fi mult mai vizibile.
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
LucaLuca spune:
Eu sper ca sunt multe persoane de aici, de pe forum, care au votat dar nu au scris aici. Daca nu, ...nu. Asta este, astia suntem.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
dear_bambie spune:
Am votat si eu!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."