Multumim! Votul s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 6
LucaLuca spune:
E weekend, poate gasiti doua minute libere sa dati un vot pentru cauza infertilitatii. Repet, procedura s-a simplificat: nu mai trebuie sa bajbai prin listele alea uriase, exista butoane directe, functionale, pe pagina dedicata blogului nostru pe site-ul roblogfest: http://roblogfest.ro/competition/8b74153c8bc81c9cd07958635addd868/ (apar cand esti logat, apasati direct pe ele)
Tebuie apasat pe astea doua categorii, iar apoi doar votat si la microblogging, din meniul din stanga - cel mai informativ si cel mai pop.ular, - "infertilitate", il reperati repede, acolo nu sunt multi candidati si o sa recunoasteti logo-ul.
Multumim!:)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
psj spune:
Vad ca se apropie de 6000 de voturi, sa speram ca am primit si noi o parte. Mai sunt 3 zile.
Daca mergeti in vizite poate prindeti un calculator liber
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
bubu73 spune:
Am votat si eu astazi, am mai incercat, insa nu stiu de ce nu-mi accepta.
Succes in continuarea si toata stima din partea mea pentru tot ceea ce faceti.
miki-miki spune:
De 2 ore incearca o prietena a mea sa se logheze si nu reuseste. A reusit cineva in ultimele 2 ore sa faca asta?
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
psj spune:
Am incercat eu acum si a mers.
LucaLuca spune:
Mai sunt doar 24 de ore, poate gasiti doua minute libere sa dati un vot pentru cauza infertilitatii. Repet, procedura s-a simplificat: nu mai trebuie sa bajbai prin listele alea uriase, exista butoane directe, functionale, pe pagina dedicata blogului nostru pe site-ul roblogfest: http://roblogfest.ro/competition/8b74153c8bc81c9cd07958635addd868/ (apar cand esti logat, apasati direct pe ele)
Tebuie apasat pe astea doua categorii, iar apoi doar votat si la microblogging, din meniul din stanga - cel mai informativ si cel mai pop.ular, - "infertilitate", il reperati repede, acolo nu sunt multi candidati si o sa recunoasteti logo-ul.
Multumim!:)
psj spune:
Dar urmeaza turul 2, speram!
Brigit spune:
Gata,- a reusit si husbandul sa-si faca un cont si sa voteze. A mers repede, in 5 min a incheiat toata operatiunea, cu creare de cont cu tot.
Psj , o sugestie-daca poti modifica titlul subiectului sa cream un pic de urgency - sa vada din titlu fetele ca doar maine mai pot vota si sa se grabeasca daca vor si pot sa ajute.
Edit; eu chiar nu inteleg cand se termina prima tura, in info scrie ca etapa 1 e in perioada 25 feb-3mar, cand intru pe pagina imi zice ca mai sunt 2 zile- dar asa zicea si dimineata, deci chiar nu inteleg - se termina pe 3 mar la ora 0 sau la ora 24?
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
psj spune:
Buna idee, april.
Si eu am aceeasi dilema cu termenul limita dar cred ca e ora 0, asa a fost cand s-au terminat inscrierile.
L5845 spune:
...reusit repede sa-mi fac cont si votat la tate cele 4 categorii. Doamne Ajuta!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!