Multumim! Votul s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

Nu vreau sa ma bag dar Asociatia chiar l-a invitat la Ziua Infertilitatii?
Ca ar fi pacat sa-i suparam.
Am citit si eu mesajul lasat pe blogul infertilitatea este o boala, dar sincera sa fiu nu am inteles chiar asta!
Poate gresesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

Si...am uitat sa adaug...Visurat...acesta...cu comentariul lui mie mi s-a parut chiar mai deplasat decat Cabral...care a facut afirmatia din nestiinta nu din rautate , spre deosebire de domnisorul visurat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

eh, nu e cazul, eu zisesem sa imi dea doar o adresa de mail (mesajul ere adresat printr-un formular de pe site-ul lui, deci nu aveam adresa) pentru ca eventual AER sa-l invite. era doar un fel de batere a obrazului, sa inteleaga ca e subiect serios. oricum, nu ar veni chiar daca ar fi invitat, el e pe alta "felie". :) deci, mi-a raspuns intre timp cabral, destul de amplu, a facut eforturi, din pacate nu pot pune raspunsul aici, intrcat m-a rugat sa fie confidential.

La visurat, dupa mitocania initiala cu batut cu caramida-n piept, a mai fost scris un mesaj, de catre un alt membru al echipei (inteleg ca si ala e blog colectiv, nu stiu insa cum se face ca a castigat si la categoria "blog individual") in care se face referire la SOS infertilitatea, zice autorul ca laudativ: http://www.visurat.ro/2009/03/13/cine-a-castigat-roblogfest-ul/

Pana una-alta, sa retinem esentialul, asa, ca o concluzie a episodului:

Citat:
citat din mesajul lui LucaLuca
am inregistrat maximul istoric de vizitatori pe blog. Suntem mentionati pe foarte multe media, din grupa mare - hotnews, mediafax, antena3, realitatea, gandul etc. Am transmis tuturor partenerilor nostri politici ultimele realizari din campanie, inclusiv clasarea la RBF, cu mesajul clar: putem sa mobilizam oameni, (inteleg ei, ca-si cunosc interesul: la vot virtual sau ...real). Obiective indeplinite, deci. :) RBF a fost doar o etapa, trecem la urmatoarele.

Avem candidati la europarlamentare, nu trebuie sa ii ratam, sunt in perioada de deschidere electorala maxima. :)

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput