Multumim! Votul s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 24
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Rallu spune:
Fetelor, Cabral are si e blog unde chiar vorbeste de premierele de aseara.
Putem spune acolo ce ne-a deranjat la glumitele lui: http://www.cabral.ro/
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 23+
Asa arat eu acum
LucaLuca spune:
Rallu, i-am scris deja, dar nu la comentarii, ci mesaj privat, via formularul de pe site. Nu l-am luat si eu la misto (desi chiar stiu sa o fac), i-am explicat cu duhul blandetii. Faza de pe final e reala, Ioana Rugescu, secretarul general al AER, s-a uitat aseara la decernare (spre deosebire de mine:))] si a scris in comentariile de pe blog ca il invita pe Cabral la Ziua Nationala a Infertilitatii, sa inteleaga despe ce este vorba. Foarte tare! :))
Mesajul meu:
Buna ziua, domnule Cabral.
Cu parere de rau am constatat ca, in cadrul ceremoniei de aseara, ati considerat potrivit sa faceti "glume" pe tema infertilitatii. A fost foarte jenant. Stanjenitor. Nu pentru noi. Personal, mi-a fost jena de jena ce ar fi trebuit sa va incerce pe dvs.
Aflati, domnule Cabral, pentru ca se pare ca nu sunteti constient de acest fapt primar, ca infertilitatea nu inseamna impotenta. Infertilitatea inseamna neputinta unui CUPLU de a obtine o sarcina dupa un an de relatii sexuale neprotejate. Aflati ca este o suferinta cumplita, in plan fizic, pshihic si social. Infertilitatea este un subiect tabu in Romania, tocmai din cauza reactiilor precum cea pe care ati avut-o dvs. aseara. Va anunt ca un cuplu din sase este afectat de infertilitate, deci statistic aveti prieteni si cunoscuti in aceasta situatie. Nu stiti insa ce este in sufletul lor, tocmai pentru ca se tem de "glumitele" dvs, de lipsa dvs. de empatie.
Sunteti tata si va felicitam pentru asta. Nu aveti insa garantia ca fiica dvs. va putea sa va faca bunic (nici parintii nostri nu au avut probleme de fertilitate) si ma intreb daca intr-un asfel de caz ati mai considera "glumele" dvs. la fel de "amuzante".
Blogul nostru este un blog civic, ce mediatizeaza o campanie realizata in regim de voluntariat si in care s-au investit, cumulat, mii de ore de munca. Subiectii si simpatizantii nostri ne-au votat, am castigat un premiu si nu meritam reactia dvs. Nu ne "ascundem", noi suntem cei care indraznim sa ne asumam problema si sa o scoatem de sub covor. Infertilitatea este o boala, nu ceva rusinos. Uitati-va pe blog, avem fotografii cu membri ai grupului nostru de initiativa cu ocazia acordarii altor premii - unde nimeni nu a "glumit" pe marginea obiectului nostru de activitate, dimpotriva. Suntem oameni tineri, cu o viata sexuala normala, ba poate chiar intensa, ceea ce oricum nu va priveste, dar care nu are nici o legatura cu infertilitatea. Unele dintre membrele noastre sunt deja mame sau sunt insarcinate.
Voiam sa va comunicam ca, data fiind reactia dvs. de aseara, Asociatia Embriologilor din Romania, al carei presedinte de onoare este dl. prof. dr. Bogdan Marinescu (probabil cel mai cunoscut medic din Romania) doreste sa va invite la manifestarea "Ziua Nationala a Infertilitatii" , pentru a intelege gravitatea acestei boli si complexitatea dramei cuplurilor care se confrunta cu ea. Va rog sa imi trimiteti la adresa infertilitatea@ yahoo.com o adesa de mail la care Asociatia Embriologilor va poate trimite invitatia oficiala.
Pana atunci, gasiti la noi pe blog un articol despre prejudecatile si perlele despre infertilitate.
Daca simtiti nevoia sa ne transmiteti ceva, cunoasteti adresa noastra de mail.
Va multumim si va uram sa va bucurati de copila dvs.
Raluca,
Grupul de Initiativa "SOS Infertilitatea"
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Rallu spune:
As fi curioasa daca raspunde ceva si, mai ales, in ce termeni.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 23+
Asa arat eu acum
LucaLuca spune:
pe prima pagina la realitatea, cu video, banuiesc ca se da si la stiri: http://www.realitatea.net/roblogfest-2009-s-a-incheiat-cu-huiduieli-si-ostilitate-pe-bloguri_474977.html
Citat: |
Sa fiu si mai rau, se pare ca aia multi si uniti care au probleme cu infertilitatea (n.red. SOS Infertilitatea, blog surclasat de Visurāt la categoria "Blog colectiv") nu s-au dovedit a fi atāt de multi si de uniti", scrie el dupa īncheierea RoBlogFest. Visurāt a stārnit controverse īn blogosfera dupa ce a promis un laptop celui care īi face cea mai convingatoare campanie de promovare, pe blog sau offline, pentru a fi votat la RoBlogFest. "Am venit cu o idee buna care a dat rezultate si am cāstigat. Asta este", concluzioneaza Visurāt. |
De cosmar! :))
Fragutza spune:
Mi-am muscat buzele si am lasat dimineata un mesaj scurt si finutz pe blogul lui Cabral..inca asteapta aprobare:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ellenii/ellenii.jpg)
ellenii spune:
Si eu plina de greata, am lasat un comentariu pe blogul cosmar! Horror!
Nu credeam ca cineva poate ajunge pana acolo! E limita umanului!
Another day goes by
LucaLuca spune:
Nu ii luati in serios pe toti ipochimenii scapati dezlegati pe net.:) Va coborati la nivelul lor. Eu ma asteptam la reactii de genul asta, chiar mult mai naspa, nu m-au surpris deloc - desi mie, individual, chiar imi place locul intai, asa in general, in cazul asta zic: bine ca am iesit pe locul doi, ca daca ieseam pe primul era urgie. :))
Ceea ce conteaza: azi am inregistrat maximul istoric de vizitatori pe blog. Suntem mentionati pe foarte multe media, din grupa mare - hotnews, mediafax, antena3, realitatea, gandul etc. Am transmis tuturor partenerilor nostri politici ultimele realizari din campanie, inclusiv clasarea la RBF, cu mesajul clar: putem sa mobilizam oameni, (inteleg ei, ca-si cunosc interesul: la vot virtual sau ...real). Obiective indeplinite, deci. :) RBF a fost doar o etapa, trecem la urmatoarele.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ellenii/ellenii.jpg)
ellenii spune:
Luca luca, mi-a placut post-ul tau. Ai atins exact unde trebuie! Chiar sunt curioasa daca ar accepta invitatia!
Another day goes by