Multumim! Votul s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui copilutzu

Votat si yo , si sotzulache , si nepoata...
Puuup!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Uitasi pisica

Luca-Raluca, PSJ , Ioana_p ar tb sa modificam pps-ul cu rugamintea sa voteze pe RBF. Il trimit la toate adresele care vin atasate cu forward. Dc reusiti sa-l refaceti trimiteti-mi-l. Sau nu neaparat ac pps, un text bine pus la punct cu mici intercalatii de poze ar fi super. Eu nu ma pricep sa-l fac.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 5 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

votat fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Desi procedura mi s-a parut un pic complicata, am votat si eu.
Felicitari fetelor pentru initiativa!

Ingerasul meu
Povestea mea

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

ehehe, daca acum ti s-a parut complicata - sa fi vazut cum era la inceput! :))

multumim tuturor! :)

pe mine faptul ca ni s-a dat interviul pe realitatea.net, partenerul media al RBF, ma face sa cred ca suntem in carti si ei incearca sa ne prezinte, sa pregateasca publicul cu "surpriza". :) (nu am nici o certitudine, e doar o banuiala de-a mea, mi-as dori tare sa nu ma insel.)

dar trebuie sa tragem tare, sa mai aducem voturi zilele astea. probabil suntem in carti, dar trebuie sa si ramanem.

vedeti, nu vorbeam pe nas: o figura buna la RBF ne aduce mediatizare. mediatizarea, inteligent exploatata, ne va aduce (alti) politicieni pe tava, pentru cauza.

sunt, cumulat, mii de ore de munca in anul asta de campanie. acordati-i, fiecare dintre voi, (inca) doua minute! :)

---------------------------
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Excelent faptul cu interviul la realitatea.net

Da, trebuie sa mai aducem voturi! Sa ne mobilizam rudele, prietenii, colegii!

Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Desi e week-end, poate gasiti cateva minute pentru a vota campania noastra! (pentru cei care inca nu ati votat)
Multumim!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Haideti fetelor, ca azi avem mai mult timp liber! sa acordam cateva minute pt vot! si sa ne rugam si cunostintele sa o faca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Mai sunt 3 zile :)

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Deja avem dusmani :)
Unii considera ca nu ar fi trebuit sa participam la roblogfest.
ntz-ntz.

http://nenea.wordpress.com/2009/03/06/laptopul-unui-vis-urit/

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput