Multumim! Votul s-a incheiat

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Votat - eu, sotul + prieteni, rude care votasera si in prima runda = 11 voturi - confirmate. Urmeaza sa mai instruiesc si pe altii. :)

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

votat

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

votat si dat la toata lista de mes cu rugamintea de a da mai departe. vorbit cu cele doua surori pe care le posed sa dea si ele mai departe.
E PT. O CAUZA NOBILA NU .
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Dragele mele, cum ati reusit voi sa votati cu acelasi cont dar de la pc-uri diferite? Eu nu reusesc ....cred ca nu am priceput prea bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

heh, nu cu acelasi cont, e imposibil. faci cont nou, cu alta adresa de mail (pentru sotz, da?:)

dureaza un minut in plus. :) multumim!

---------------------------
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

ok, am inteles....tocmai ce a votat si sora mea.Incerc sa-i creez si sotului cont!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

am mai racolat si eu niste votanti

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si microblogingul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

au votat si amicele soacra-mii, care au constatat astfel direct ca limba romana este o limba latina si ca o inteleg in scris. :))

---------------------------
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

votat

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Votat si yo , si sotzulache , si nepoata...
Puuup!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput