Colectia de toamna - iarna 2005 (230)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hai ca i-am scris cu best regards... da' suna cam americaneste oricum ok. tre sa merg la un curs ceva, ca nu mai tine, de cand cu e-mailu' nu mai stiu sa scriez in alt format

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cora, se foloseste astfel:
- Dear Sir/Madame si se incheie cu Yours faithfully sau Yours truly
- Dera Mr. Jones sau Ms.Jones (adica se trece si numele) si se incheie cu Yours sincerely sau Yours truly
Eu folosesc Best Regards daca cat de cat stiu bine persoana respectiva, e un fel de "salutari". Yours sincerely sau truly e pentru scrisorile oficiale. Eu cel putin asa am invatat.

Lavi, mersi de inrebare, sunt bine, dar nu prea intru ca nu am noutati. Job inca nu am gasit, promisiunile se lasa asteptate.Pe siturile de recrutare se reactualizeaza non-stop joburile, sunt aceleasi de luni de zile. Eclar ca f putini angajeaza in perioada asta.Am aplicat chiar si afara, in Ungaria mai exact. Pana la urma va fi bine. Si daca tot am timp liber m-am reapucat de lb germana, care imi place tare mult. M-am apucat sa fac niste exercitii yoga care efectiv ma bine-dispun . Si bucataresc, chiar zicea sotu ca n-a mancat atat de variat de nici nu stie cand.

Kriszti e bolnav, tuseste de o saptamana, are adenoidita si angina acuta.Asta dupa ce a rezistat 6 saptamani la gradi . Asa ca acum e acasa, nu ma lasa sa respir, e calare pe mine toata ziua. Poate ca de saptamana viitoare va merge la gradi.

Ma duc sa ma uit si eu la poze ca le-am cam scapat in ultima vreme....plus sa mai caut ceva destinatii de vacanta (pasarea malai viseaza), sper sa se aranjeze lucrurile in asa fel incat sa putem merge o saptamana in concediu. Stiu ca lucrurile sunt inca neclare acum, dar am convingerea ca se vor aranja ele de la sine. Am ochit zona Zell am See inca de anul trecut. Dar parca acum imi face cu ochiul si mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

saru'mana, mandy. deja am trimis-o cu best regards, dar e bine de stiut. ma rog, as putea spune ca-l cunosc, ca doar am avut o repriza de vorbit la telefon

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

buna dimineata

soanso, multumesc pentru oferta cu medicamentele, acum am citit mai bine in urma si am vazut. nu voiam decat niste no-spa, intre timp daca zic ei ca nu sunt probleme cu fierea si durerea e de la un ulcer iau antiacide. vreau sa te intreb altceva, caut pt mama demult un gel cicatrizant ocular, actovegin 800 se cheama, produs de nycomed-austria. se gasea peste tot. acum cica nu se mai importa de un an (am sunat la n farmacii din bucuresti). l-am comandat de pe un site din germania, mi-au trimis ieri mail ca nu il mai au si nici furnizorul lor nu il are in stoc. crezi ca in cluj mai poate fi gasit printr-un stoc, ceva?

maria_alexia, eu fac laringita de 2 ori pe an, de obicei dupa perioade mai stresante. astept sa-mi treaca, nu iau nimic, am incercat odata homeovox, a fost vax albina. nici eu nu i-as fi dat antibiotic, ci as fi stat, la fel ca tine, cu ochii pe ea, daca face febra, etc, mers la (alt) medic.

editez ca sa adaug ceva: eu m-am convins din experienta proprie si prin alte metode empirice ca majoritavea bolilor isi gasesc loc de manifestare pe fond psihologic. prima data am facut laringita la 18 ani, dupa ce am aflat o veste atat de uluitoare incat "am ramas fara glas". la mine reapare cand nu exprim ce simt asa cum trebuie, e posibil sa fie la fel si la Ana? a tulburat-o ceva, nu i s-a dat suficient loc de desfasurare afectiva, e posibil sa fi simtit ca trebuie sa reprime ceva? sigur ca exista si virusi, dar uneori ne captusim cu ei, alteori nu.

mandy, sanatate lui Kriszti! avem preocupari similare: germana, yoga si bucatareala

noki, aia e chiar rochita de botez? tre sa fie din categoria "creste odata cu copilul", credeam ca e un mod de a spune, dar nu, exista astfel de haine magice, avem si noi cateva, tricouri masura 86 pe care le poarta de la 10 luni incoace si tot bine ii vin, in timp ce altele, cu eticheta similara, ii ajung pana la buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Mihaela, , ce mica e lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sa va mai zic ca si eu cu germana, plutitul pe internet si bucatareala ?

Mihaela, si eu am inceput sa ma lamuresc ca bolile isi cam fac de cap pornind de la cap . Nu cred sa fie cazul Anei.

Tocmai s-a intors sora-mea de la ORL caci si ea e cu laringita netratata si nevindecata de zile bune. A primit Augmentin .
Coroborat cu ce mai ziceti voi... Cred ca deseara incepem si noi cura de Augmentin, m-am saturat sa n-o pot scoate afara de atata vreme

Am gasit la real un set super de plastilina + diverse accesorii (prese, forme, modele de toate felurile). O nebunie de kit. Si plastilina e moale si frumos mirositoare. Si n-a fost 30 de Roni toata distractia !! Recomand cu caldura! Star Dough Farm scrie pe cutie, Cristi a ochit-o .
Editez sa va spun ca minunatul kit ii tine lui Cristi si de foame, si de somn, si de distractie, si de dorul meu . Cea mai buna investitie din toate timpurile
Sper numai sa nu ajunga sa-i tina si Anei de foame, strangatoare de firmituri cum e ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Si tot eu, ca am copii cuminti (care o sa compenseze din greuin urmatoarele ore, deja mi-e clar ). Trebuie neaparat sa cititi www.culinar.ro/forum/continut/Retete-pentru-incepatori/13325/Cele-mai-mari-gafe/" target="_blank">topicul asta de pe culinar, cu gafe in bucatarie Credeam ca numai eu am ars ciorba, vreo 10 cratite si cunosc tot atatea metode de dat rateu la piureul de cartofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

De unde ai luat Maria kit-ul respectiv?Ca zau as investi si triplu numai sa stiu ca are si maimuta mea activitati fara sa fiu eu sau buni cu ea

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

A..da vazui acum ca de la real...eu citind in graba mesajul am omis ....

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

www.sunshinemarkets.com.au/p/598874/star-dough-farm-play-set.html" target="_blank">Asta e setul . Mai fain si infinit mai rentabil decat cele de la Play Dough...

Mergi la inceput