Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)
Raspunsuri - Pagina 9
byu spune:
Saluti a tuti ![]()
azi avem o groaza de treaba, curatenie, papa bun, ca maine avem musafiri, vine nana si nanu, ca de azi e ziua lui Casian(Sf. Ioan Casian), si cum nu se poate azi, vin maine...si pe seara mergem la o scoatere din mir 
Felicitari Oana
Vreau si eu intalnire dar sa fie hotarat ca vad ca lumea se da cotita, ori din cauza banilor ori din criza de timp cred...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
byu spune:
La cata treaba am , imi mai fac timp si pt un rand doua,
asta pt ca e plecat Casian...si sotul ![]()
vad ca e foarte liniste, is numai eu pe aici, am aflat un nou leac pt colici, cica intr-o cescuta de lapte se pune o lingura de marar uscat si pisat la fiert, se adm caldut, se linisteste imediat.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
iulia-stefy spune:
Salutare!
Emma, Celia, multumim. Si eu am aceeasi speranta.
Alina, si la noi e la fel si cu hainutele si cu papuceii... nimic nu se mai potriveste.....
Emma, ma bucur ca s-a linistit acum. Urmeaza o perioada de relas si apoi urmeaza maselele... La noi a fost mai usor la maselute, desi au iesit toate 4 odata, decat la canini. Si stomatologul mi-a zis ca astia ies cel mai greu.
Ani, sper ca e bine Darius.
dr_anca, la blocul din fata policlinicii industriale, sunt la parter cabinete si acolo e si d-na Galearschi si d-na MIhalache, care sunt pediatri buni. Cu aglomeratia... mai e. Eu fac programare si nu e mult de asteptat.
Oana, felicitari. Ma bucur ca ti-ai luat de o grija. 
Miha, eu pentru durerile de la eruptia dentara am folosit mai multe, dar rezultate au dat doar GEl gingival Dellabare, parca asa se scrie si glicerina boraxata cu anestezina. Asta din urma la canini, ca a fost... jale mare.
Ada, ai un program incarcat, dar are mama doua printese. Sa va traiasca. Ce bine ca te ajuta si Daria....
Michelle, multumim. Ce mai face micul bucatar?
Daniela, multumesc pentru
. Buna...
Teo, un
la vorbaret.
byu, la multi ani lui Casian!
Noi am fost pe Lapusneanu sa vedem martisoarele si apoi in Podu Ros, tot la martisoare. Si-a ales Stefy martisor, dar pana maine cred ca e gata... acum doarme cu el sub perna.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Celia spune:
Buna
Raluca, La multi ani , pentru Casian! Sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce-si doreste alaturi de cei dragi.
Lacra , ce martisor si-a ales Stefy?
Danyelle, ce zi de repaus ai avut astazi? A trecut durerea de cap?
Ada, cu asa ajutoare nici nu ai de ce sa te plangi ca nu te-ai descurca cu printesele.
Kriss, ce mai zici? Alessia cu ce va mai bucura? Ce nazdravanii face?
Oana8188, Irina, Alina!!!! Cand treceti pe aici mamici?
Alina, Daniela , Michelle, Raluca, ne vedem joi?Unde? Cine mai vine?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
ada_coman spune:
O primavara frumoasa si fericita la toata lumea!!! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
moldoveanca spune:
Chiar asa a venit primavara deja ,ce trece timpul si puiutii nostri cresc,noi imbatranim
.Va doresc si eu o primavara frumoasa cu multa sanatate si iubire

mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Eu azi am scapat prin magazine iar dar macar am cheltuit pt copil si maruntisuri pt mine![]()
Alynta ce faceti?
mami fericita de Vladut Dominic
Celia spune:
http://www.youtube.com/watch?v=KWRxrgTft2g
O primavara frumoasa cu implinirile pe care vi le doriti!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
kriss79 spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA!!

Se pare ca testul nu a dat gres, caci asta noapte m-au invadat uratii..eh, poate e mai bine asa..
Felicitari gugu pt.BEBE 2!!
Va pup si va doresc o duminica frumoasa!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
danyelle005 spune:
O primavara frumoasa si din partea noastra
La multi ani! Casian pt ieri
Celia m-a durut capul aproape toata ziua, nu m-am relaxat deloc, ieri a fost zi de curatenie.
Ada intr-adevar ai niste ajutoare de nadejde![]()
Moldoveanca
gropitele cavalerului.
Kriss lasa ca vine si baietelul la timpul lui
Lacramioara sa stapaneasca cu placere Stefy martisorul. Eu n-am cumparat niciun martisor
, nu prea le am eu cu de-astea...
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor