Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani si o primavara frumoasa.... Si un martisor pe masura.

Celia, Stefy si-a ales un martisor cu Bambi. Dar martisorul de la tine e super.

Daniela, eu a trebuit sa cumpar, pentru doamnele ei de la cresa si pentru ea, ca de la cresa stia ca in perioada asta se cumpara martisoare..... Si pentru nepotica mea, ca s-ar supara daca as uita....

Si o pentru cine doreste...

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

In alta ordine de idei, poftiti la
Pe mine m-a sforait sotul toata noaptea, imi venea sa-i, i-am articulat eu vreo doua, dar degeaba...

Azi e frumos afara, poate ajungem prin Copou la plimbare.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Si noi ne pregatim de plimbarica.... desi afara sunt doar zero grade deocamdata, dar o sa se mai ridice...
Va dorim o zi frumoasa si linistita.

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Si Ami e inscrisa tot la circa aia, dar la dr. Bercea de care nu sunt multumita deloc.

Ca tot vorbeati de crestere, Ami de vreo 4-5 luni n-a mai crescut deloc. Am masurat-o ieri si tot 75 cm are. Oare ar trebui sa ma ingrijorez?

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Buna dimineata si poftiti la randul doi de cafea va ofer io asa de martisor
Daniela poate nu ai masurat bine data trecuta din cate stiu eu trebuie sa mentina o curba in crestere.Eu am o carticica data de la pediatru de aici si imi face semn tot timpul cum creste in lungime si greutate si imi tot zice ca e in grafic chiar mai multNici eu nu eram multumita de medicul de familie din tara asa ca trebuie sa-l schimbam neaparat.Este o pediatra la Helicomed o cheama Verdes era tare draguta si raspundea la orice ora la telefon,cred ca o sa-l inscriu acolo pe el.

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Sunt tare incantata de ce i-am cumparat ieri copilului azi l-am probat si ii vin foarte bine:2 perechi de blugi ca iesea din ceilalti si sandalute pt la vara am luat cu un numar mai mare ca mi-au placut si mi s-au parut ieftine tare 8 lire=cam 400 de mii de la mothercare

Mergi la inceput

Vladut a primit martisor de la verisoara din Romania si i-am legat canaful la manuta e tare mandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Buna dimineata si poftiti la randul doi de cafea va ofer io asa de martisor
Daniela poate nu ai masurat bine data trecuta din cate stiu eu trebuie sa mentina o curba in crestere.Eu am o carticica data de la pediatru de aici si imi face semn tot timpul cum creste in lungime si greutate si imi tot zice ca e in grafic chiar mai mult

Pai si dupa hainute imi dau seama, ca nu i-au ramas mici.
Sa poarte sanatos hainutele Vladut. Eu inca nu-i iau hainute de vara, parca vad ca o sa creasca deodata la vara.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Sigur o sa creasca motzata ta.Eu i9-am mai cumparat hainutze mari sa am pt la vara ca aici sunt mult mai ieftine si calitate buna.Am cumparat tricouase pantaloni de vara ,doua geci si body-uri.As mai vrea sa cumpar dar sa vedem cum stam cu bagajele

Mergi la inceput

Si niste ghiocei pentru voi din partea Amaliei

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput