Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Celia e bine ca esti putin libera! Spor la treburi!
Lacra serviabila ca de obicei cu cafeluta de dimineata!

Fetelor nu ne vedem si noi saptamana viitoarte inainte de wek-eend?! Sambata trebuie sa merg la tara ca face bunicul 40 de zile de cand a murit si facem praznic! Tare mi-i dor de voi!
Aseara am iesit un pic dion casa! I-am cumparat impreuna cu buni o pijama, care arata mai mult a treinig de purtat in casa, iar buni i-a mai luat si papucei sport de primavara! Cand l-am probat era super fericit! David a crescut ca din apa! Aproape toate bluzele ii sunt deasupra buricului!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Andrei e bine, multumim! I-a spart si celalalt canin si s-a linistit ca prin minune. Imi doarme noaptea ceea ce e super truper!!!! Numai bine va dorim si voua!

---------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua....

iulia mersi de cafea... si multumim de ... si noi pe Stefania

noi asera am dormit ceva mai bine.... iam facut baie pe la 8.30... a ratat sotul inceputul telenovelei.... sa jucat in baliuta....apropo trebuie sa o schimb... ca nu mai sta bine in ia....si cand l-am scos a tras o boceala... ca mai vroia

asera iam dat sa pape lapticul pe perna... nu lam mai tinut in brate... ca ma rupe la spate.... dimineata iam dat 2.5 ml de Fluidol ca a inceput sa tuseasca... sper sa nu fie nik grav.

ma duc sa imi termin ... va doresc o zi buna

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salut si eu mamicile si gravidutele de Iasi si dau buzna cu o intrebare.
Stie cineva un medic de familie ( nu strica sa fie pediatru) in zona Primaverii?
Sunt mai multe cabinete si nu pot sa ma hotarasc si vreau sa schimb doar fata la cineva mai putin aglomerat si cu rabdare.
Daca are cineva informatii pls ajutati-ma si pe mine

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Gata, fetele. Sunt masternad. Am terminat. Yupi!!!! De acum pot sa sterg copilul la c...mai cu spor, sa frec oalele mai abitir, ca de...am o diploma in plus

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Saluty!

Gata, fetele. Sunt masternad. Am terminat. Yupi!!!! De acum pot sa sterg copilul la c...mai cu spor, sa frec oalele mai abitir, ca de...am o diploma in plus

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

MULTE FELICITARI!!tre sa dai de baut.
Mi-ai adus aminte ca nu mi-am luat diploma si celelalte diplome depuse la la inscriere de la masterul pe care il terminasi si eu cand m-am casatorit:))

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana felicitari! Ti-ai luat o piatra de pe inima!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Felicitari ,Oana. Sa fie intr-un ceas bun si poate totusi va prinde bine si acea diploma in gasirea unui job pe masura.

Alina,multumesc, uite ce muncesc ...ca mai dau un ochi si pe aici...o pauza...
Sa poarte sanatos noile achizitii David.
Eu am tot intrebat de un loc, o zi sa ne vedem...dar nimic... poate intrebarea ta va fi cu raspuns...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello dragele mele,azi am fost gospodina am facut curat mancare iar piticotul a fost cu tati in parc.Nu va spun cum au venitEl plin de kaki de catel si noroi iar tati un pachet de nervil-a tarait peste tot si a tipat dupa toti cateii.Cred ca in curand o sa mai facem o vizita la ferma aia pt copilasi ca e disperat dupa animale

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Oana felicitari sper sa-ti si ajute aceasta diploma
Celia bagaje tot fac in fiecare zi ca le trimitem treptat in tara si i locuri diferite:o parte spre Bucuresti la finutu cu jucarii care nu ne mai plac si hainute mici si o parte la Iasi

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput