Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana si mie imi pare rau ca nu poti ajunge!
Poate vin Celia si Byu!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 29+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Mda...mesajul pe care am vrut sa-l transmit nu a fost nicidecum asta. Ideea a fost de a ne intalni pt cateva ore pt a ne relaxa, pt a ne cunoaste mai bine, pt a schimba impresii, etc.; nu vad nimic rau in asta si cred ca toate meritam sa facem din cand in cand si ceva pt noi.

Dupa acest "mda" deduc ca n-a picat prea bine mesajul meu,desi nu asta mi-a fost intentia...De asta am si presarat multi d-aia cu dintii mari prin mesaj,sa va dati seama ca tonul meu e unul cat se poate de...radios.Dar daca s-a inteles altceva...asta e.
Citat:
Cred ca pt fiecare dintre noi prioritate o are familia si in mod special copii, iar faptul ca vrem sa ne intalnim la un pahar de vorba nu inseamna ca ne schimbam prioritatile. Cand am zis ca vin la intalnire nu m-am gandit ca imi las copilul pur si simplu si am plecat la baut, m-am asigurat intai ca il las pe maini bune. (Si sunt gata oricand sa-i recunosc sotului meritele de tata si sot extraordinar)

Am spus eu ceva de faptul ca pleci la baut si lasi copilul de izbeliste?
Ideea era ca sunt unele din noi care nu au cu cine lasa copii,nu au sot sau soacra disponibili...Poate ar fi fost mai multe fete care ar fi vrut sa vina,dar prin acel "fara copii/doar pentru noi" si mai ales ora destul de tarzie s-a redus considerabil lista. Ma gandeam doar la un compromis,la o solutie de mijloc sau macar la o ora mai rezonabila.
Sa stii ca si eu ii recunosc meritele sotului (apropo,a fost o gluma ) dar in cu totul alte conditii si imprejurari.
Citat:
Nimeni nu a fost obligat/costrans sa vina la intalnire si nu cred ca fetele care vin o fac pt a crea nu stiu ce impresii. Fiecare face cum crede ca e mai bine.

Na,ce sa fac daca stilul meu de exprimare e mai din topor si nu-s plina de fineturi lexicale? N-am vrut sa zic ca vreti (vrem) sa dati impresia de ceva anume,doar ca unele dintre noi nu se vor simti prea bine dand explicatii de ce nu vor sau nu pot veni la intalnire.

Pe mine va rog sa ma scuzati,ma duc sa-mi mai caut niste cuvinte,abia mi le-am gasit si pe astea. O sa revin cand mi le gasesc.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Hai fetelor nu va suparati si nu o mai luati in tragic!
Nu cred ca vrea careva sa supere cu careva! Dar stiti ca prin scris se pot " citi" si interpreta multe! Nu cred ca "tonul" discutiei e asta!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hai mai Miha nu te supara acum,Daniela a vrut sa va scoata in oras cu orice pret sa va simtiti si voi mai relaxate fara copilasi.Cu siguranta toate avem nevoie de asa ceva dar la urma urmei fiecare face cum crede fara suparari pt celelalte.
Si ce daca sunteti numai 3?Cu atat mai bine,va puneti pe barfa.Da carcotasa de Michelle nu da semne ca ar vrea la intalneala?Ca asa ma puteti barfi si pe mine

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

E bine si in 3! Important e ca iesim impreuna! Acusica facem o intalnire si cu tine!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alina ce face Darius? Cum se mai simte?

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Vineri am programare la eco!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymony
Eu m-am intors din plimbari!
Am fost la Chisinau sa botez o fetita ...frumusica foc.
Sincer la botez m-a cam dezamagit ceremonia religioasa, petrecerea f faina...o sa va spun amanunte...

Any, sa va fie de bine distractia si sa va traiasca finuta, sa fie sanatoasa si sa creasca mare.
Ce ciudat e... ce ai povestit despre botez, hmmm...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Dupa o criza de plans si mofturi a adormit! M-am enervat rau pe el! Dupa ce ca am mancat pe fuga ca avea mofturi, mi-a mai rasturnat si cutia cu masline pe jos.. Era negru pe covor de la zeama! I-am zis ca-l "rad" de la desene ca s-a "ingrosat" obrajul!

Alina, te-am visat azi-noapte. Si pe tine, si pe David. Erati in parculet langa scoala asta de pe mal si alergai dupa el. Jucati prinsa
Si sapt. trecuta v-am visat intr-o noapte. Dar erati toti 3. Nu mai stiu ce faceati. Parca ne intalnisem pe strada si vorbeam.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Acum chiar ma'c sa-mi caut de treaba...nu inainte de a va da o floricica...

Miha, de ce nu ma lasa sa votez?

Mergi la inceput