Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Deci...de mult ma mananca limba sa zic ceva, m-am tot scarpinat eu dar parca nu-mi trece daca nu va zic:

Da' te-a mancat rau nu asa...
Eiii si acu simtindu-ma oarecum ca facand parte din grupul celor ce-o dau cotita,incerc si eu sa-mi pledez...nevinovatia.
Stiti foarte bine ca atunci cand a fost vorba de intalniri fara barbati am fost prima pe lista.Cand a fost vorba de "fara copchii" m-am mai gandit de cateva ori inainte de a ma duce. Asta m-is si nu cred ca ma voi putea schimba.Sau cine stie...
E adevarat ca n-am facut singura copiii,dar ei sunt in primul rand ai mei si nu-i pot lasa si sa plec,fie chiar si la o "bauta" cu prietenele. Asa ca o paranteza...doar nu aveti de gand sa-mi dati suc,io vreau un rachiu,doar stiti...
Atata timp cat Marius e la munca,adica sper si ma rog sa fie,ca la noi din pacate se aplica regula:"sta roata nu vine banul" nu ma pot duce la soacra sa-i spun sa-mi tina copilasii ca io am o treaba.
Si chiar daca ar fi acasa s-ar descurca el intr-un fel sau altul,sa nu-l gasesc cu ochii iesiti din orbite,copchilasii murdari,flamanzi si casa vraiste...dar chiar nu vreau sa-i recunosc meritele de super tata si cate a facut el pentru placerea mea...
Si apoi ora 18 mi se pare total inumana In jur de ora 20 la noi incepe programul de seara,de la care chiar n-am cum sa lipsesc...
In loc de incheiere...Eu cred ca intotdeauna vor fi persoane mai cotite,mai nehotarate,mai...cu alte prioritati decat placerea personala si nu putem judeca pe nimeni pentru asta. Eu zic asa,voi cele care sunteti hotarate pentru intalnire stabiliti,fara prea multe intrebari,data,ora si locul de intalnire si cine are de venit o sa vina.Si asa poate nu se va simti nimeni constransa ca tre sa vina musai,numai ca sa nu dea impresia ca este sau nu este intr-un anume fel...
Ma rog,nu stiu cat de bine m-am facut inteleasa...Poate voi reusi sa cotcodacesc mai tare decat cocosul si sa vin la intalnire si atunci va voi spune mai multe.
Acum chiar ma'c sa-mi caut de treaba...nu inainte de a va da o floricica...

Mda...mesajul pe care am vrut sa-l transmit nu a fost nicidecum asta. Ideea a fost de a ne intalni pt cateva ore pt a ne relaxa, pt a ne cunoaste mai bine, pt a schimba impresii, etc.; nu vad nimic rau in asta si cred ca toate meritam sa facem din cand in cand si ceva pt noi.
Cred ca pt fiecare dintre noi prioritate o are familia si in mod special copii, iar faptul ca vrem sa ne intalnim la un pahar de vorba nu inseamna ca ne schimbam prioritatile. Cand am zis ca vin la intalnire nu m-am gandit ca imi las copilul pur si simplu si am plecat la baut, m-am asigurat intai ca il las pe maini bune. (Si sunt gata oricand sa-i recunosc sotului meritele de tata si sot extraordinar)
Nimeni nu a fost obligat/costrans sa vina la intalnire si nu cred ca fetele care vin o fac pt a crea nu stiu ce impresii. Fiecare face cum crede ca e mai bine.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

mie sincer mi se pare 19 cam tarziu..dar daca asa hotarati e ok..
si la mine ora 20-20.15 incepe programul de seara..Dar o ora pot veni sa beau ceva cu voi:)Mai mult de 8.30 nu pot sta, ca e aproape de mine ..
POt vb sa rezervam o masa?
Sigur vreti la nefumatori? nu se vede in poze pe site cred, e o camera precum o sufragerie sa zic, unde sunt 2-3 mese. in rest e sala mare care are mese, nu e fum mare, adica nu se simte de la o masa la alta fumul..e aerisit locul..
Cam de cate pers sa rezerv masa?
1.Daniela
2.Kris
3.Alina

Se mai inscrie cineva? ca suntem cam putine..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss si eu tot la 6 as vrea, dar depinde si de fete acum! Oricum si la 7 daca fixam intalnirea tot se intarzie, ca fiecare vine din alta zona, apoi traficul, nepravazutul! Eu zic sa lasam la 6, ca pana la 6.30 sa reusim sa ne adunam, sa avem timp sa stam in tihna macar o ora! Poti lua tu legatura cu Celia, stiu ca era amatoare, dar probabil ca nu are timp sa intre?! Poate dau vreun semn Ghinetz si Byu!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 29+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Pt mine e bine si ora 18, am zis 19 pt ca erau fete care spuneau ca nu pot ajunge la 18.
Da, cred ca e mai bine la nefumatori fiind si Alina.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Atunci ramane ora 18.
Alynta ti-am trim PM.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Imi pare rau, dar nu pot sa ajung joi. Adica nu fara copii, ca nu am cu cine sa-i las. Si as veni cu mare drag, pe bune. Va doresc distractie frumoasa. Or sa se maiiveasca ocazii si o sa ies si eu cu voi, negresit.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Apropo de babe, baba mea e joi; in fiecare an imi aleg baba pe data de 5, sper sa fie frumos joi

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Oana, imi pare rau ca nu poti ajunge; vorba ta, vor mai fi ocazii

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Eu ies in parcul din Ciurchi acum, care vrea sa vina , ne vedem care nu ...o zi buna.

De intalnire , nu ma pronunt inca , pt ca cica trebuie sa imi sun medicul ginecolog pt o programare si in functie de ce zice ea rezolv treaba...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byu

Eu ies in parcul din Ciurchi acum, care vrea sa vina , ne vedem care nu ...o zi buna.

De intalnire , nu ma pronunt inca , pt ca cica trebuie sa imi sun medicul ginecolog pt o programare si in functie de ce zice ea rezolv treaba...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Hai poate ajungi! Sa fim mai multe de 3! Si eu o sun inseara asta pentru eco!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 29+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput