Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Anilansa cred ca ar trebui sa-l tii la regim pe Darius: orez, morcov fiert, lapte fara lactoza si ceai de menta; vezi ce-ti zice si doctorul.

Atunci sa ne intalnim la Monaco, si mie imi place cum arata. Eu zic sa ne intalnim la 19 ca sa venim toate odata; si ar fi bine sa sunam sa rezervam o masa.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Monica frumos program ati avut duminica. Multumim pt cafea.

Oana ce bine arata tortul martisor. Si reteta? Hai la intalnire si ai sa vezi ca-ti mai revii

Ella atunci roaga o bunica

Any 13 nasi??? dar stiu ca ati fost vreo cativa. Sa va traiasca finuta!

Moldoveanca ce a mai crescut Vladut! Spor la facut bagaje.

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Deci...de mult ma mananca limba sa zic ceva, m-am tot scarpinat eu dar parca nu-mi trece daca nu va zic:

Da' te-a mancat rau nu asa...
Eiii si acu simtindu-ma oarecum ca facand parte din grupul celor ce-o dau cotita,incerc si eu sa-mi pledez...nevinovatia.
Stiti foarte bine ca atunci cand a fost vorba de intalniri fara barbati am fost prima pe lista.Cand a fost vorba de "fara copchii" m-am mai gandit de cateva ori inainte de a ma duce. Asta m-is si nu cred ca ma voi putea schimba.Sau cine stie...
E adevarat ca n-am facut singura copiii,dar ei sunt in primul rand ai mei si nu-i pot lasa si sa plec,fie chiar si la o "bauta" cu prietenele. Asa ca o paranteza...doar nu aveti de gand sa-mi dati suc,io vreau un rachiu,doar stiti...
Atata timp cat Marius e la munca,adica sper si ma rog sa fie,ca la noi din pacate se aplica regula:"sta roata nu vine banul" nu ma pot duce la soacra sa-i spun sa-mi tina copilasii ca io am o treaba.
Si chiar daca ar fi acasa s-ar descurca el intr-un fel sau altul,sa nu-l gasesc cu ochii iesiti din orbite,copchilasii murdari,flamanzi si casa vraiste...dar chiar nu vreau sa-i recunosc meritele de super tata si cate a facut el pentru placerea mea...
Si apoi ora 18 mi se pare total inumana In jur de ora 20 la noi incepe programul de seara,de la care chiar n-am cum sa lipsesc...
In loc de incheiere...Eu cred ca intotdeauna vor fi persoane mai cotite,mai nehotarate,mai...cu alte prioritati decat placerea personala si nu putem judeca pe nimeni pentru asta. Eu zic asa,voi cele care sunteti hotarate pentru intalnire stabiliti,fara prea multe intrebari,data,ora si locul de intalnire si cine are de venit o sa vina.Si asa poate nu se va simti nimeni constransa ca tre sa vina musai,numai ca sa nu dea impresia ca este sau nu este intr-un anume fel...
Ma rog,nu stiu cat de bine m-am facut inteleasa...Poate voi reusi sa cotcodacesc mai tare decat cocosul si sa vin la intalnire si atunci va voi spune mai multe.
Acum chiar ma'c sa-mi caut de treaba...nu inainte de a va da o floricica...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Deci...de mult ma mananca limba sa zic ceva, m-am tot scarpinat eu dar parca nu-mi trece daca nu va zic:

Da' te-a mancat rau nu asa...
Eiii si acu simtindu-ma oarecum ca facand parte din grupul celor ce-o dau cotita,incerc si eu sa-mi pledez...nevinovatia.
Stiti foarte bine ca atunci cand a fost vorba de intalniri fara barbati am fost prima pe lista.Cand a fost vorba de "fara copchii" m-am mai gandit de cateva ori inainte de a ma duce. Asta m-is si nu cred ca ma voi putea schimba.Sau cine stie...
E adevarat ca n-am facut singura copiii,dar ei sunt in primul rand ai mei si nu-i pot lasa si sa plec,fie chiar si la o "bauta" cu prietenele. Asa ca o paranteza...doar nu aveti de gand sa-mi dati suc,io vreau un rachiu,doar stiti...
Atata timp cat Marius e la munca,adica sper si ma rog sa fie,ca la noi din pacate se aplica regula:"sta roata nu vine banul" nu ma pot duce la soacra sa-i spun sa-mi tina copilasii ca io am o treaba.
Si chiar daca ar fi acasa s-ar descurca el intr-un fel sau altul,sa nu-l gasesc cu ochii iesiti din orbite,copchilasii murdari,flamanzi si casa vraiste...dar chiar nu vreau sa-i recunosc meritele de super tata si cate a facut el pentru placerea mea...
Si apoi ora 18 mi se pare total inumana In jur de ora 20 la noi incepe programul de seara,de la care chiar n-am cum sa lipsesc...
In loc de incheiere...Eu cred ca intotdeauna vor fi persoane mai cotite,mai nehotarate,mai...cu alte prioritati decat placerea personala si nu putem judeca pe nimeni pentru asta. Eu zic asa,voi cele care sunteti hotarate pentru intalnire stabiliti,fara prea multe intrebari,data,ora si locul de intalnire si cine are de venit o sa vina.Si asa poate nu se va simti nimeni constransa ca tre sa vina musai,numai ca sa nu dea impresia ca este sau nu este intr-un anume fel...
Ma rog,nu stiu cat de bine m-am facut inteleasa...Poate voi reusi sa cotcodacesc mai tare decat cocosul si sa vin la intalnire si atunci va voi spune mai multe.
Acum chiar ma'c sa-mi caut de treaba...nu inainte de a va da o floricica...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Teo a crescut Vlad! Si mie imi place sa ma organizez din timp!
Lacra frumoasa bucatareasa! Cred ca s-a distrat frumos in parc la topogan! Ai tuns-o?!
Danielle ce sa zic de ora... Sper sa nu ma fure careva, ca m-am dezobisnuit sa ies singura! Eu cred ca i-au 121 sau 44 din Mircea pana la Tigarete. Si de acolo ajung in 5 minute. Tu cu ce vii?
Miha nu e nici o suparare pentru cine nu poate sau nu vrea sa vina! Decizia apartine fiecareia! Ne stim cu toatele prioritatile si problemele!
Oana deosebit tortul de martisor! Tu vii?!
Ralu tu nu vii sa te vedem la ochi?!
Byu poate ne vedem!
Celia tu ce zici? Esti pe faza?
Alina sanatate lui Darius! Sa ne spui ce face!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 29+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:

Anilansa cred ca ar trebui sa-l tii la regim pe Darius: orez, morcov fiert, lapte fara lactoza si ceai de menta; vezi ce-ti zice si doctorul.

Atunci sa ne intalnim la Monaco, si mie imi place cum arata. Eu zic sa ne intalnim la 19 ca sa venim toate odata; si ar fi bine sa sunam sa rezervam o masa.

Poze
Poze 1 anisor

dany.... chiar atat de rau sa fie,, nu ma speria... ma duc la doctor dupa... 14.00... oricum pofta de mancare vad ca a revenit... la 10.00 a papat biscuiti cu mar, banana si suc de morcov.
dany si darius papa... cereale de orez, lapte milumil.. de la 3 sapt... morcov fiert, cartof fiert... branzica... nu iam introdus nik nou....cred ca e de la dinti.....

am sa va dau vesti dupa 14

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Dupa o criza de plans si mofturi a adormit! M-am enervat rau pe el! Dupa ce ca am mancat pe fuga ca avea mofturi, mi-a mai rasturnat si cutia cu masline pe jos.. Era negru pe covor de la zeama! I-am zis ca-l "rad" de la desene ca s-a "ingrosat" obrajul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 29+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Azi am avut program administrativ de asta am aparut abia acum.Multumim de aprecieri si eu imi dau seama din poze ce mult a crescut,de asta toata ziulica sunt la cumparat de hainute

Si eu zic la fel ar trebui sa iesiti cele care vor si care pot sa nu mai asteptati ca asa nu ma iesit i pana ajung io

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Apropo de desene animate ,i-am pus sa vada minimax ro si de fiecare data incepe sa planga speriat.Cum dau pe cele de aici se relaxeaza si bate din palmeCred ca de la tonalitate ca doar noi vb romaneste acasa iar multe desene sunt ca aici.Hmm cred ca o sa luam cateva dvd-uri pana se mai obisnuieste

Mergi la inceput

Ani o sa afli la doctor ce are puiutu ,noi am patit-o mai de mult tot dadeam vina pe dinti dar era enterocolita in toata regula

Mergi la inceput