Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)
Raspunsuri - Pagina 14
ella10 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelle005
Si daca sotul se descurca cu Bianca atunci de ce nu poti veni la intalnire fara ea? Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 PozePoze 1 anisor |
Pentru ca e la serviciu in tura de dupa-amiaza
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
alynta27 spune:
Kriss sa ne vedem undeva unde nu e prea aglomerat- adica sa avem locuri si eventual fara fumatori! Propuneti voi o locatie unde ati mai fost si va placut! Eu una nu prea merg la suc, mai mult la cumparaturi, locuri de joaca pentru copii! Vara sa zic ca prefer o terasa, dar acum nu e cazul!
In legatura cu baba- sa ma uit la vreme ca sa "fentez" anul cu numai bune!![]()
Azi sunt treaza de la 7! David fuse matinal! Si de atunci muncesc! Trei feluri de mancare, dezghetat- curatat congelator si frigider, spalat- intins 3 masini de rufe! Am cam obosit! Am avut o pauza de cafea de o ora! Baiatul a fost putin mofturici, ca ii era prea somn!
Teo sper ca ti-a trecut stomacul! O fi de la multe ganduri! Mie mi se mai intampla pe fond de stres sa ma doara! Am vorbit cu cineva in Italia pentru Infacol! Sa-mi zici si mie cum l-ai administrat tu! Cu David a fost tare rau cu colicii, asa ca acum m-am asigurat inainte de a aparea bebe!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 29+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
alina, ce busy fusesi..incetisor ca e burtica marisoara de acum..:)
da..terasele sunt excluse..
cafenelele nu sunt prea mari..si mai ales fara fum..mai greu
Propunere de locatii:
-cafenelele din carref felicia
-cafenelele din carref era(cam departe insa..va treb masina, dar e zona mare, libera si fara fum:)
-sus la Iulius Mall in zona cafenelelor
-Corso ( inauntru)
-Dublin Pub (dar e fum:), e jos la Casa Tineretului, la fundatie
-Buena Vista (e si zona de nefumatori), situat pe Uzinei, pe langa sediul Eon
-Monaco (are si camera de nefumatori, ce-i drept, cam mica, precum sufrageria din apartament..dar ar fi intim pt. noi:))
Astea imi vin in minte acum:) Alegeti va rog!
Dar chiar vreti suc? eu ma gandeam la un cocktail sau macar 50ml de Angeli Cherry!![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
danyelle005 spune:
La Monaco n-am fost niciodata dar suna bine
. Eu una optez pt un cherry
Si la Mamma Mia stiu ca aveau camera pt nefumatori, dar n-am mai fost de vreun an si nu mai stiu exact.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Anilansa spune:
buna seara
mamici am o intrebare.... darius azi mi-a fomitat... dupa 2 ore....si acum la masa de la ora 6 nici nu a vrut macar o lingurita.... ce sa fac? e oare din cauza gingiilor???????
am votat si noi
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
dani,are si site.restaurantulmonaco cu ro la sf
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
byu spune:
Anilansa poate are rosu in gat..[bebe]
cred ca vin si eu, sotul ajunge pe la cinci jumate acasa asta daca nu intarzie cu clientii lui...si pe la un sase jumate cred ca ajung, depinde si de locatie ![]()
azi am facut pilaf cu carne si ciorba radauteana...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Nonna76 spune:
Oana vreau sa merg si eu in lume cu tine.
Eu am fost in 2006 o saptamina in Franta cu colegi de la scoala si a fost f. bine. Dar mi-a fost dor de Vlad.
As vrea sa pot pleca singura cu Cristi undeva dar cred ca ne-ar trebui ceva consiliere la psiholog inainte de a pleca singuri. N-am mai fost plecati in 2 de 6 ani.
Noi glumim cu prietenii ca ne trebuie consiliere cind ne vom muta sa dormim noaptea in acelasi pat. Observ ca a inceput sa sforaie in ultimul timp si nu stiu daca ma voi acomoda prea usor.
plec caci Vlad l-a muscat pe andrei ca a fost obraznic.
moldoveanca spune:
Ani si mie imi suna a rosu in gat mai bine mergi sa-l vada pediatru daca face la fel si maine.Sanatate multa
Daniela foarte bine le-ai spus fetelor,chiar nu meritati si voi un suculet si o iesire fara copii?
Mie mi-a trecut stomacul am luat un imodium si ceai de menta.Am fost in oras sa mai cumparam pampers borcanele cu mancare si lotiuni de plaja
mami fericita de Vladut Dominic
alynta27 spune:
Kriss adevarul e ca ma simt excelent! O luna mai am timp sa-mi "fac de cap", adica sa umblu pe unde vreau! De la 8 luni deja se simte greutatea in deplasare!
La Mama Mia trebuie sa comand musai pitza ca-mi ploua in gura
!
Byu ai fost harnicuta azi!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 29+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!