Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helau!
O primavara frumoasa si de la noi!!!

Noi am iesit ieri la plimbare putin prin mall,am mincat o prajitura,ne-am cumparat cite ceva nou,am primit martisoare si un buchet de flori foarte frumos ce cuprinde zambile,freze si lalele,de la sot;
Eu daca as pleca intr-o vacanta singurica nu-mi fac probleme caci sotul se descurca foarte bine cu Bia,asa ca mai bine plecam impreuna,eu nu am ce sa-i reprosez in privinta asta,sta cu Bia,ii da si de mincare,o schimba atunci cind e nevoie,ii face baita...nu-mi fac griji
Daca intilnirea e cu tot cu copii vin si eu

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am vizionat pozele din concursul clipe de viata 2008.
Cine poate si doreste poate vizioneza pozele iesencelor noastre si sa le si voteze:

kriss79 - kri1 si kri2 (pag.15)
maitreyi- may1 si may2 (pag.17)
ioana77- ioa1 si ioa2 (pag.13)

NOTA:
daca mai e vreo participanta va rog sa semnalati

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Miha parea fain organizata petrecerea prichindelului! Cred ca s-au simtit bine copilul! frumoasa tanara domnisoara chiar si tunsa! E cool!

Da,a fost foarte fain.Clovnul ala a facut toate paralele. Foarte frumos i-a animat si i-a tinut ocupati.
Citat:
Fetelor eu am gatit azi file de pangasius dupa reteta lui Gabiarama ! Delicios!!! Am tras fileul prin unt, apoi dat la cuptor cu cascava deasupra! E demential!

Si eu vreau sa fac azi.
Si mai am niste somon.Pentru ala nu aveti o reteta la fel de delicioasa?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Pe maine sau poimaine vrem sa iesim la filmul 3 d de la mall de groaza. e sotul pasionat si mort dupa el, asa ca ma duc cu el, ce sa-i faci..sper sa nu lesin pe acolo:))

Io n-as avea curaj,ca m-is nevricoasa rau...
Citat:
apropo,v-ati ales babele?

Da' nu ma am pe mine?Crezi ca-mi mai trebe una?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Am aparut si noi,pe mine ma doare stomacul am mancat niste struguri reci aseara de la asta o fi?Asa ca azi servesc un ceai de menta
Si pe mine ma ajuta sotul cand e liber dar parca nu e destul.Tot asa amentint si eu ca o sa plec undeva singurica si o sa-i las si cu siguranta vor fi ok.Dar cand a venit sotul la mine si m-a intrebat unde sa-mi faca rezervare si sa plec nu m-a lasat inima sa-mi las puiu si sa nu-l vad cateva zile
Imi incarc bateriile la un shoping sau la piscina sau ma intalnesc cu fostele colege,si parca e altfel viata cand ma intorc din oras

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare,am fost la cumparaturi si acum ne-am intors si nani.

Miha - somonul il fac la abur, cu legume si cativa catei de usturoi deasupra.
Trebuie sa ma apuc si eu de gatit pt azi, fac o ciorbita de pui si gulas, sa caut o reteta ca nu stiu cum arata

Moldo - da asa e, nici pe mine nu m-ar lasa inima sa stau departe de el, chiar daca omul sa zicem ca s-ar descurca si singur....Pai o fi de la struguri nu stiu ce sa zic.

Kriss- am votat Nu mi-am ales, dar nici nu stiu ce sa aleg...hai pe 8 sa fie a mea
Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Deci...de mult ma mananca limba sa zic ceva, m-am tot scarpinat eu dar parca nu-mi trece daca nu va zic: cu toatele ne plangem (mai mult sau mai putin) ca avem momente mai dificile asa cum f. bine le-a descris Oana. Eu una recunosc ca am zilnic momente din astea si as pleca unde vad cu ochii, dar nu prea dispun de finante pt asta.
Si atunci vin si va intreb: de ce oare va tot dati cotite cand vine vorba sa facem ceva si pt sufletelul nostru, cum ar fi de exemplu intalnirea asta atat de mult amanata si discutata intre noi fetele? Dupa cum zicea si Moldoveanca cu siguranta o sa ne simtit mult mai bine dupa. Si sa nu-mi spuneti ca nu aveti bani, pt ca de un suc acolo tot se gaseste, macar atat meritam si noi.
Si pt 2-3 ore cat stam noi la intalneala cred ca se pot descurca si barbatii nostri cu copiii, ca doar nu i-am facut singure.

Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu mesajul de mai sus

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Helau!
O primavara frumoasa si de la noi!!!

Noi am iesit ieri la plimbare putin prin mall,am mincat o prajitura,ne-am cumparat cite ceva nou,am primit martisoare si un buchet de flori foarte frumos ce cuprinde zambile,freze si lalele,de la sot;
Eu daca as pleca intr-o vacanta singurica nu-mi fac probleme caci sotul se descurca foarte bine cu Bia,asa ca mai bine plecam impreuna,eu nu am ce sa-i reprosez in privinta asta,sta cu Bia,ii da si de mincare,o schimba atunci cind e nevoie,ii face baita...nu-mi fac griji
Daca intilnirea e cu tot cu copii vin si eu

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Si daca sotul se descurca cu Bianca atunci de ce nu poti veni la intalnire fara ea?

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Si doua de azi...

E nostima tare

Poze
Poze 1 anisor