Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

O primavara frumoasa!
Fetelor sunt de acord cu ziua de joi, dar pot pe la 18, ca atunci vine schimbul 2!
Azi am fost la teatrul "Luceafarul" cu David si Bogdan la piesa "Amintiri din copilarie"! I-a placut mult baiatului! A si dansat, mergea pana aproape de scena! Am primit de la baietii mei o floricica in ghiveci! Si mi-am zis sa nu zica ca-s nesimtita, si le-am luat si eu pe seara, cate un martisor cu ursulet!
Teo David e inca la programul de "om agitat"! Azi noapte a cam plans! Am noroc ca se scoala sotul si-l plimba cu carutul prin casa in toi de noapte! Eu ma enervez sa zgaltai de una carutul! Am fost ocupata, de asta am absentat! A fost soacra in vizita! Veni joi seara si pleca sambata seara! E bolnava si a mers sa faca analizele periodice! Cand vine e mereu musafir si asta ma cam oboseste si-mi ocupa tot timpul: gatit, strans masa etc......si nervi....
Danielle cat m-am epilat David si-a gasit de treaba! Scoate di sertare, rastoarna cosul de jucarii, umbla in birou- nu se plictiseste! Frumosi ghiocei ne-a oferit Amalia!
Ada incarcat programul tau! Ma bucur ca faci fata si ca iti faci timp sa ne impartasesti experienta ta! Cand stiu ca asta ma asteapta si pe mine! Spre deosebire de tine eu nu am ajutorul mamei!
Byu la multi ani pentru Casian! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha parea fain organizata petrecerea prichindelului! Cred ca s-au simtit bine copilul! frumoasa tanara domnisoara chiar si tunsa! E cool!
Nonna e bine ca ti-ai petrecut prima zi a primaverii in compania printilor tai! Te-ai acomodat cu munca? Ai vazut nemtoaica live?!
Fetelor eu am gatit azi file de pangasius dupa reteta lui Gabiarama ! Delicios!!! Am tras fileul prin unt, apoi dat la cuptor cu cascava deasupra! E demential! I-a placut si baiatului! I-am tratat pe baieti si cu salata de fructe, iar Bogdan a cerut lapte cu gris- ii place mult! Mai nou si baiatul adora budincile!
Cred ca merg la nani! Noapte buna!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 28+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Va doresc si eu sa aveti o primavara minunata, senina si cu multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si o fierbinte, pentru doritori.

Daniela, daca nu esti multumita, schimba.... In ce priveste cresterea, mai au si pauze.... eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji. La noi toata iarna a purtat aceleasi hainute si in vara.... nu-i mai venea nimic. Multumim Amaliei pentru ghiocei.

Teo, sa poarte sanatos si hainutele de la mami si canaful din Ro....

Miha, ce dulce-i dansatorul... dar si Amira... e scumpa foc. Am vazut-o si frezata...

Emma, eu stiu ca sunt un rand de premolari, care ies inaintea caninilor si apoi molarii, care sunt randul doi.... si ies ceva mai greu decat premolarii, dar mai usor decat caninii.

Alina, felicitari cavalerului.

Eu am primit martisor, de la Stefy, ca a vrut pentru ea si apoi l-a intrebat pe tati... Da, mami? Adica pentru mami nu iei....

Poze din ianuarie-februarie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Vin si eu la cafea (inca nu am facut curat prin casa, dar is cheauna asa ca, intai sa bag vreo trei cafele). Azi noapte am avut program de povesti. Se trezeste mai nou in toi de noapte cu chef de joaca, de plimbat. L-am convins sa vina in pat ademenindu-l cu povesti.

Fetele, m-a cam ajuns oboseala si nu stiu ce sa fac. Ca la mine caderile nu sunt fizice, ci psihice. Imi vine sa plec, macar pentru o zi, in lume. Imi povestea o amica ca a lasat barbatul acasa o saptamana cu doua fete - cam de varsta baietilor mei - si a plecat in Franta, ca s-a ivit o ocazie super ieftina. Vorba ei - ea e mai sloboda la vorba, am sa o citez - a luat o pauza si la facut mancare, si la facut curat, si la f... Si la intrebarea mea daca nu i-a fost sotului greu mi-a spus: "mai, i-a fost, cred, dar nu i-au cazut c.... Si de cand am venit ma apreciaza mai mult, ca a vazut ce inseamna "sa stai toata ziua degeaba"

Acu, pe bune, ma bate un gand macar o zi sa plec de acasa si sa-mi las sotul cu copiii. Sa vad, cand ma intorc ma apreciaza sau baga divort? (ca l-am lasat atat de mult singur)

Am nevoie sa-mi incarc bateriile undeva/cumva. Bat eu campii aici, dar, pe bune, chiar am nevoie. Ma intelegeti voi, nu?

Hai sa va ofer un martisor si sa incepem o noua saptamana cu voie buna. (cu sau fara baterii, pana la urma trebuie sa mergem inainte, nu? Si numai o femeie cred ca stie cum ca se poate sa functionezi la parametrii maximi chiar si fara baterii, nu numai cand sunt descarcate)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Neata
Multumim de urari,nu am facut petrecere,doar asa, niste prieteni care nu au copii...doar un catel de buzunar, de care Casian a fost super incantat.

Iulia mersi pt cafea(cappuccino)

LA MULTI ANI MIRUNA MARIA

Ghinet, te inteleg perfect,multa bafta si succes in ati gasi linistea...
VA DSORESC O PRIMAVBARA INSORITA SI FRUMOASA
Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

'Neata!!!!!

O PRIMAVARA MINUNATA VA DORESC!!!

Multumim de martisoare si floricele!

Ce faceti fetelor?

Lacra - multumim de cafea

Eu iar n-am inteles, intalnirea e doar cu mamici, daca e asa nu promit ca pot veni....

Daniela - frumosi ghioceii, multumim Ami, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.

Alynta - si eu am facut vineri pestele cu reteta lui Gabi , si noua ne-a placut f tare

Oana - te inteleg perfect, stiu ce simti, asa simteam si eu cat am stat singura cu copilul si chiar l-am anuntat ca o sa plec, numai ca el a facut bine si a luat excursia pt toti si a fost f ok, mi-am revenit chiar daca am fost si cu copilul dupa mine, dar a fost altceva...

Miha - foarte frumoasa printesa ta si tunsa e faina si Robert in actiune.
Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Multumesc Lacramioara!Sa vad ce zice si sotul.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi
Va dorim si noi o primavara minunata, senina si cu multe bucurii! ca sa nu ne dati disparuti

Noi suntem bine... in general.... sambata nu am avut net, am avut o seara mai agitata deoarece si mie mi sa facut rau... si pe darius la durut burtica si gingiile... asera iam dar un pic de panadol ca imi facuse febra 38 si a dormit ceva mai bine....
nu am apucat sa citesc nik din urma...

iulia mersi de cafea

va doresc o zi buna

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna ziua si de la noi
La Multi Anisori Miruna Maria! Licurici, cand mai treci pe aici sa ne povestesti de printesa ta cea marisora de acum?
Unde faceti intalneala? poate intru si eu in hora. Am inteles ca joi la 18..cu copil sau fara?
Oana(ghinetz) , foarte fain ce a facut amica ta cu plecarea in franta..Asa zic si eu cateodata, dar daca il las, nu se va descurca deloc!! va chema cu siguranta pe maica-sa!!Nici nu stie ce sa ii dea de mancare!

Miha, foarte draguta e tunsulica!ii va creste repede. a mea are o luna jumate si deja i-a crescut binisor.

Noi am avut musafiri duminica pe fina si cu cumatrii.s-au jucat fetele frumos.
Pe maine sau poimaine vrem sa iesim la filmul 3 d de la mall de groaza. e sotul pasionat si mort dupa el, asa ca ma duc cu el, ce sa-i faci..sper sa nu lesin pe acolo:))

byu, La Multi Ani lui Casian! cu intarziere..am citit din urma abia acum..

Va pup si va doresc o saptamana calduroasa!
apropo,v-ati ales babele?

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Februarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput