Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)
Raspunsuri - Pagina 11
kriss79 spune:
Daniela, si fiica-mea imi pare micuta..are vreo 77 cm pe masurate, dar la haine, la pantaloni mai bine zis mi se pare ca nu ii sunt atat de lungi..mie pediatra mi-a zis ca e in grafic, desi stiu f multi copilasi mai inalti la varsta asta..
La Multi ANisori Maria!!
Soare afara, dar e cam cu dinti:) am mers putin la joaca in mall..cam aglomeratie insa..si dupa cateva min. in Copou.Acum face nani si dupa amiaza vine finuta noastra la noi si punem de un gratar in curte.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
mariussimiuc spune:
Un zambet cald si un ghiocel pentru fiecare! 
Sa aveti o primavara frumoasa!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Ieri am fost la o petrecere si avem cateva poze...![]()
Miha si comorile
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Si doua de azi...![]()
Miha si comorile
Nonna76 spune:
O primavara frumoasa va doresc!
Eu n-am primit flori , nici martisor azi dar am fost cu baietii la Podul Inalt (la statuia lui Stefan) apoi la prajiturica ( la insistentele lui Vlad).
A fost bine dar acum ma doare spatele de nu mai pot. E din cauza de Andrei care vrea in brate si ma fraiereste.
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nonna76 O primavara frumoasa va doresc! Eu n-am primit flori , nici martisor azi dar am fost cu baietii la Podul Inalt (la statuia lui Stefan) apoi la prajiturica ( la insistentele lui Vlad). A fost bine dar acum ma doare spatele de nu mai pot. E din cauza de Andrei care vrea in brate si ma fraiereste. ![]() Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003) |
Nonna, cum asa, cu trei barbati si nici un martisor???
(deci nu sunt singura???
Chiar mi-am certat sotul azi, ce exemplu le da? dar tot nu se prinde nimic de el. Nu e romantic deloc. Si mai sunt si carente de crestere, dar nu ma mai iua su de soacra acum...Noroc de tata si de frate-miu, de am primit si eu niste buchete de flori.
Va pup. Va doresc o primavara frumoasa-frumoasa.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Miha, de ce ai tuns fata???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Nonna, cum asa, cu trei barbati si nici un martisor??? (deci nu sunt singura??? Chiar mi-am certat sotul azi, ce exemplu le da? dar tot nu se prinde nimic de el. Nu e romantic deloc. Si mai sunt si carente de crestere, dar nu ma mai iua su de soacra acum...Noroc de tata si de frate-miu, de am primit si eu niste buchete de flori. |
Eu tata si frate care sa-mi aduca flori n-am...iar sotul a avut o scuza ca n-am iesit din casa azi...
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Miha, de ce ai tuns fata??? |
De par mey...de par...

Serios...se cerea o asemenea interventie,chiar daca mi-a parut rau dupa zulufi. Era inegal si ii statea anapoda...Suvita aia ce-a avut-o la nastere
Lasa mey...ca o sa creasca la loc...Sa vezi tu cand o sa dea caldura ce faina
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
aeperju spune:
| citat din mesajul lui iulia-stefy Emma, ma bucur ca s-a linistit acum. Urmeaza o perioada de relas si apoi urmeaza maselele... La noi a fost mai usor la maselute, desi au iesit toate 4 odata, decat la canini. Si stomatologul mi-a zis ca astia ies cel mai greu. Poze din ianuarie-februarie 2009 Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
avem 4 masele iesite de dinainte de canini. mai sunt masele de iesit?
--------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)