Proces Determinare Program Vizita Minor

Proces Determinare Program Vizita Minor | Autor: miruna82

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

In data de 21 Ian 2009 s a pronuntat sentinta de divort de fostul meu sot. In timpul procesului de divort el nu a cerut un program de vizitare al fetitei. Ulterior, noi ne am certat si mi a spus ca va cere program de vizita pt fetita moastra, in urma unui conflict dintre noi 2, in care m a lovit si agresat verbal, eu promitandu i ca si va vedea fata asa cum zice legea, nu dupa cum vrea el. Mentionez ca m a lovit repetat in timp ce eu aveam fetita de 1.5 ani in brate.

Stiti cumva: eu trebuie sa mi iau avocat in acest caz? Cat ar costa sa ma reprezinte? Ce program de vizita i se va cuveni?

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna82 spune:

Programul de vizita il poate solicita doar tatal, sau si mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Trebuie vazuta chemarea in judecata, si daca cererile sunt inadmisibile, poate un avocat ar fi necesar. Oricum, dreptul la vizitare ii va fi respectat prin hotarare, deci este exclus sa nu-l primeasca, indiferent de numarul avocatilor. Nu stiu ce timp i s-ar putea stabili - aici depinde de o multime de variabile. O formula obisnuita este 2 week-end-uri pe luna, si cate 1-2 saptamani in vacante. Nu exista prevedere legala in acest sens, ci instanta hotaraste conform cererii parintelui, distantei la care locuiesc, varstei copilului. In mod logic, dreptul la vizitare nu-l are decat cel ce nu are copilul incredintat, deci doar tatal poate formula o asemenea cerere.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput