Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

...io de sf.ilie m-am maritat

1+1=3 sau 4, de ce nu ...
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara,

Fetelor, ce dragute sunteti... m-am strans si eu pe-acasa si ma delectam cu tot ce ati scris de aseara pana acum, mare placere imi face!!

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare doresc sa le felicit si eu pe noile gravidute pe care nu le felicitasem, Analuci, Danangie si Ingeras, SARCINA USOARA SI BUNA si copilasi sanatosi, cuminti si buni sa va dea Dumnezeu! Sunteti binecuvantate!

Anadomnica, mie sa-ti spun sincer chiar mi-a placut ca ai tot intrat si tot intri sa ne povestesti, din punctul meu de vedere nu ai monopolizat discutia chiar deloc. Si cred sincer ca, cel putin in ceeace ma priveste chiar ne aduci bucurie fiecareia dintre noi cu felul tau de a fi, cu frumusetea ta sufleteasca si cu veselia ta molipsitoare. Sa iti ajute Dumnezeu sa ramai mereu la fel de draguta (eu cred ca asa vei ramane) si sa sporesti mereu in binele pe care il faci!

Georgia,ce bine ca ai mai dat un semn de viata! Chiar cand intorceam "foaia" de la pagina 7 la pagina 8 ma gandeam... si Georgia, ce-o fi cu ea!??! Sper ca esti bine, judecand dupa ton, asa pare sa fie !

Va imbratisez pe toate cu multa dragoste... Asa cum zicea si Anadomnica, desi eu nu (mai) scriu foarte des, va simt tare aproape si ma simt atata de bine cu voi...!!! E aproape incredibil cum ma pot bucura de voi ca si cum ne-am cunoaste aievea!

TUTUROR! Weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Danangie ...ce fericita sunt pt tine?
Sper ca Bunul DD sa fei alaturi de tine si de bebelusul din pantecul tau!

La fel si pt toate fetele care au anuntat ca sunt insarcinate!
doamne Ajuta! sper ca toate sa duceti sarcina cat mai usor, sa ajungeti la termen si sa nasteti usor copii sanatosi!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata ....poftiti la o cafeluta sau un ceut de cretisoara cu napraznic...

eu mam mai linistit...intradevar la mine se vor face restructurari..e facuta si lista..dar bunul Dzeu ma pazit pe mine si eu voi ramane in continuare...pov asta nu sa facut inca publica in institutie la noi, se lucreaza pe ascuns inca, bietii oameni se vor trezi cu dispozitia in mana si li se vor spune cas liberiiii
si la TV a anuntat ca 20% se va da afara..deci dupa ce apara OUG ptr bugetari se va pune in aplicare..ca de econonomie la buget...vai de noi toti..alti someri..

cat despre mine. sunt bine, astept ca luni sai fac spermograma sotului meu ca si el saracu se lupta cu de toate.....

abia astept sa inceapa postul..imi doresc sa fiu mai buna la suflet, mai smerita...si sa pot posti asa cum imi doresc eu...si rugaciunea in post treb sa fie mai aprinsa...

proiectul bb in acest post nu va fi..desi sotul meu mia zis ca nui de acord si cu post trupesc..nici sa nu auda, dar macar mierc si vinerea macar lam rugat....OF BARBATIII ASTIA
doamne ajuta si va doresc la toate o primavara fericita ca tot vine primavara

Mergi la inceput

as vrea sa tin si eu post acum...sa merg sa ma spovedesc...de foarte mult timp nu am mai facut asta....si simt ca am nevoie...

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Buna fete dragi
M-a ajutat bunul Dumnezeu si am aflat cauza pierderilor de sarcina deficit de proteina c si s. Acum vreau sa vad si parerea unui hematolog si sansele de a avea un bebe dar in acelasi timp ma gandesc si la alte variante (adoptia)
Camy si eu vreau sa am spovedesc ca inainte de Craciun nu eram pregatita spiritual abia am reusit sa merg pt slujba de dezlegare dupa pierderea sarcinii. Am un canon (eu si sotul) care spre rusinea mea nu l-am prea tinut, sunt prea pacatoasa sa-l respect, poate e o scuza dar uneori cand suferi mult iti pierzi speranta.
Felicitari pentru gravidute si Maica Domnului sa aibe grija de voi si bebei

Cris

Mergi la inceput

am o prietena care are o incredere extraordinara in DD...as vrea sa fiu si eu asa...dar probabil din cauza problemelor...ma simt fara puteri...tocmai deasta si sper sa reusesc sa tin post...sa ma spovedesc..in viata asta a mea...se intampla lucruri tare neplacute...nu mai stiu ce sa mai cred...nu vreau sa cred in prostii..nu am crezut niciodata...dar ceea ce se intampla in viatat mea, depaseste orice film si carte citita de voi vreodata...simt ca-mi pierd mintile...vreau sa ma rog la DD sa-si faca mila si de mine...simt ca am ramas fara puteri...nu am fost niciodata asa...

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Camy, imi pare atat de rau pentru suferinta prin care treci..! Daca te putem ajuta cu ceva te rog sa ne spui. Sunt sigura ca noi toate ne vom ruga pentru tine!

Daca imi dai voie sa iti dau un "sfat", citeste Acatistul Sfantului Stelian si roaga-l sa te ajute. Sfantul Stelian mangaie mamele care si-au pierdut copilasii, de aceea cred ca este potrivit sa te apropii de el. Vorbeste cu el si nu te lasa, ai sa vezi ca pana la urma are sa fie bine in viata ta. Si vorbeste mult si cu Maicuta Domnului, care stie ce inseamna durerea pierderii unui Fiu si te va alina!

Daca vrei iti pot trimite o iconita a Sfantului Stelian, daca nu ai si doresti! Tine-ne la curent cu ce ai mai facut si nu dispera. Sunt atatea mamici care si-au pierdut pruncii si numai Dumnezeu stie de ce i-a luat la El. Haide, fii tare! Va rasari soarele si pe strada ta! Fa tot ce poti pentru copilasul pe care l-ai pierdut, roaga-te mult pentru el, aprinde lumanari multe, in fiecare zi daca poti, ca sa iti linistesti sufletelul si mergi inainte caci Dumnezeu te va rasplati! Ne rugam pentru tine!

Cu drag,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

camy_pus , tu esti un exemplu, pt mine sigur esti , si cred ca nu gresesc cand spun , ca tu faci parte din categoria oamenilor cu credinta puternica ,chiar daca nu te-ai spovedit , si impartasit... sunt convinsa ca o sa ajungi si acolo ... ma gandesc prin ce drama ai trecut..si totusi esti aici cu noi , si vrei sa te apropi de DD mai mult
acum multa vreme , cand mergeam constant la biserica , un preot mi-a zis asa:cum exista oameni care fac bine , exista si oameni care fac rau , exista ingeri pazitori , si "ingeri" ai raului, noi doar trebuie sa ne ferim de rau , si acolo unde vedem ca nu facem fata sa-L chemam pe DD , caci sigur ne va ajuta....cand iti vin musafiri in vizita , te pregatesti , curat , mancarica ..cand vrei sa vina DD la tine , la fel .. mergi la spovada , fa si o sfestanie la casa ..si sigur apoi te vei simti alt om ... nu o spun spre lauda mea , insa dupa spovada si dupa sfestanie , spiritual sunt alt om ..am ajus sa astept ziua de Duminica sa ma duc la slujba,ma linisteste...

cum spuneam la inceputul postarilor mele pe acest topic .. vreau sa ma reintorc la un prieten drag (DD) , si sa simt ca atunci cand ma duc la El (la biserica) , e ca si cum m-as intalni cu prietenii , sa ma simt bine sa nu fie un efort , ci o placere

iti mai spun un lucru .. care pe mine m-a ajutat enorm .. spus de preotul meu duhovnic ... credinta este un act de vointa si stradanie...se face cate un pic ....sunt putini cei alesi , care de copii sunt intru Domnul si raman constant langa El..restul, printre care si eu , invatam si-L rugam sa ne tina aproape

va doresc micutelor un we nemaipomenit ... mai trec si maine sa va dau un ghiocel virtual

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

BUNA SEARA MAMICI SI VIITOARE MAMICI.As dori sa intru si eu in listuta voastra.cine ma poate ajuta sa imi spuna ce trebuie sa fac sa ma alatur si eu voua.pupici

Mergi la inceput