Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

http://www.manastirea-crasna.com/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=43

o minune a Sf Nectarie ...

we placut fetele ...de luni intram in post

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Maria08 multumim ca te-ai gandit si la noi toate, DD sa te aiba in paza.
Anadomnica si eu patesc la fel...adorm la orele 21:00 cu gainile ,iar pe la 2-3 ma trezesc si nu mai adorm pana dimineata si ziua nici nu se pune in discutie sa dorm.
Sper sa nu-i dauneze samburelului din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Multumim, Maria08, sa iti dea Dumnezeu sanatate si bebe cit mai repede! (se pare ca am gura aurita cind urez ceva. Uite ce a "patit" Anadomnica.)

Georgiaeste tulburatoare aceasta minune a Sf. Nectarie.Stiu de ea, fiindca o citisem mai demult...

Eu inchei o saptamina grea, cu multe ispite si energii negative la servici. Duca-se!

Incepe postul...asta inseamna ca punem in cui? De tot?

In fine...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

georgia - minunata minune a Sf.Nectarie ne-ai impartasit! Slava Domnului, credinta si nadejde sa avem, ca Sfintii ne aud, ne sunt alaturi si ne ajuta.

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

georgia - impresionant articolul si minunea Sf. Nectarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

georgia multumesc.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Dragi gravidute,
e normal sa va culcati devreme si sa va treziti noaptea. Bebelul va invata cu programul lui, ca sa nu va ia pe nepregatite. O sa vedeti ca incet-incet va veti obisnui cu o pauza de 20-30 de min dupa care reveniti la somnic. (plus mersul mai des la baie...)
Sotul meu s-a obisnuit cu trezirile nocturne si se trezeste si el, stam de vorba, alintam burtica si dupa aceea ne culcam la loc.

18+
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Theiuta,
imi amintesc ca eu asa am intrat prima oara pe acest forum, anul trecut, ca sa intreb fetele cat de interzis este in post.

Fetele m-au trimis la duhovnic, m-am dus si eu la preotul de la biserica de langa casa (la vremea aceea nu aveam un duhovnic), care preot cand m-a auzit a luat foc. Am crezut ca o sa stie toata biserica ce intreb eu. A zis in nici un caz sa facem asa ceva in post, chiar daca e intr-un scop nobil. Apoi, a mai intrebat sotul meu un alt preot care i-a zis la fel. Parintele Arsenie Boca scrie despre copiii facuti in post ca nu e bine. Si tot asa.

Pana la urma ma bucur ca nu l-am conceput pe bb in post, pt ca as fi avut o teama toata sarcina.

18+

Mergi la inceput

Anadomnica, ce frumoasa perioada de nastere! Nu e nici in post, deci ii vei putea face tortulete in fiecare an (am cunoscut un copil de liceu foarte credincios, care nu-si serbeaza niciodata ziua pentru ca e in post. nu suferea din cauza asta, era doar un fapt) Iar prietena mea a nascut anul trecut pe 13 noiembrie, chiar de lasatul secului. Am vorbit cu ea in acea dimineata si ii tot spuneam, daca nu nasti azi, va trebui sa cauti retete de tortulete de post! Spre seara a nascut.

Noi avem DPN pe 20 iulie, de Sf Ilie. Noi ne doream mult o fetita si sotul meu isi dorea sa o cheme Ilinca. Vara trecuta, de Sf Ilie am facut un tortulet de visine cu frisca si l-am impartit copiilor de la o biserica. (Asa imi imaginam ca ii voi face copilului in fiecare an). A iesit atat de bun, incat mama, care doar l-a gustat, mi-a zis ca e pacat sa nu dau si familiei, asa ca in dupa amiaza de Sf Ilie am mai facut unul la fel, pentru familie si vecini. Asa ne-am serbat noi bebelusul cu un an inainte

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

nepotelul meu cel mic e nascut pe 20iulie ..de aceea il si cheama vlad ilie

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput