LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata si multumesc pentru cafea, Laurici!!

Sa va spun cu ce ma stresez eu de aseara... Bona este in concediu saptamana asta iar Ana sta cu sotul. Bon! Ajung aseara acasa si ce-mi vad ochii: Ana cu un breton taiat de parca ar fi Ioana D'Arc. Imi vine sa mor de ciuda. Eu m-am chinuit si am chinuit-o si pe ea cu parul in ochi tocmai ca sa-l egalizez cu cel de la spate. Si acum....

LauriciD pupam Dimitrakis scump!!! Ce perle scot copiii astia...ne lasa paf! Luca ieri ma intreba daca stiu ce este petrolul. Curioasa sa vad ce-mi spune ii raspund ca nu. "mami, petrolul este ulei de dinozaur!"
Sa vina caldura aia si sa mergem cu ei in parc. Abia astept!

Vera woooowww...parapanta!!! Esti tare curajoasa. Nu m-as baga la asta, desi ma dau si eu mare viteaza. Da, sa pilotez un avion...e altceva! Dar parapanta... Bbbrrrr!!! Mergem cu cortul daca va bagati, cum nu?

Moni, multa sanatate tatalui tau! Nu te gandi si tu acum la ce e rau! Hai curaj! Pana nu aveti niste raspunsuri certe nu are rost sa iti innegresti asa zilele. Sunt sigura ca este cumplit sa stai cu frica in san. Doamne ajuta! Sa fie bine! Si felicitari pentru somnic!

Ioana sanatate puiului mic David! Si sa petreceti frumos!

Miki chiar ca sunteti plimbareti! Dar e tare frumos!! Si eu m-as plimba toata ziua. N-as mai sta nici la birou si nici in casa. Numai ca si plimbatul e pe bani...

Mada imi pare rau ca trebuie sa renuntati acum la bebe2. Dar e un moment...va trece! Isabela e o bombonica. Nici nu ma mira ca are deja admiratori la daycare.

LauraI ce tricicleta frumoasa!!!! Dar ajunge Theiuta cu picioarele la pedale? Eu ma gandeam sa-i iau Anei una cu platforma la picioruse. Dar a voastra imi place muuuuult mai mult!!

Grati, pupam bolnaviorii de la mic la mare. Ce rau imi pare ca sunteti bolnavi!! Multa sanatate!
Cat despre vandut apartamentul acum.... Sfatul meu (aproape insistent daca-mi permiti) este sa nu il vindeti acum. Mai rezistati cel putin 1 an. Preturile vor mai scadea in urmatoarele luni si nu faci decat sa pierzi din bani. Abia cand va reincepe tranzactionarea pe piata se va ajunge la o stabilizare a preturilor si chiar crestere. Desigur...asa este opinia mea.

Gatta, cand suni la dezvoltator nu-ti va spune in veci un pret mic. Dar mergi la el, chitit sa cumperi....de fapt sa negociezi. Sa vezi la ce pret ajungi. Desigur, important este sa ai banii, dar obtii discounturi importante pentru ca unii sunt stransi rau de tot cu usa. Insa pe piata nu marketeaza preturile mici.

Elle, ca sa nu mai fii trista. Ma bucur ca Eva e mai bine acum. Ai grija si de burtica!

Pupaceli la toata suflarea zuzeasca!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ce credeti .. am sanse sa fac tensiune??

am pe birou .. o ditai cafeaua, o sticla de cola (din care am ras jumate), o mare negresa si cateva cutii cu bomboane .. pe motiv de zi de nastere a unei colege??

recuperez ce naibii .. singurul lucru bun ddupa zilele astea e cam am dat jos vreo 2-3 kg ... parca vad ca le pun acum la loc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Baga mami!

Si gandeste-te te si la mine cand papi negresa aia!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

OOOOOOOOOOOO, DAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Prietenii stiu de ce sunt atat de sigura!

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris
din preputulgandirii lui dimitri :
"mama,eu stiu ce este *plublicitate* - daca nu exista *plublicitatea* noi nu stiam ca trebuie sa mancam, ca trebuie sa spalam wc-ul, ca trebuie sa ne spalam pe cap ! Nu-i asa?"

discutia am purtat-o acum in baie. eu spalam wc-ul, el salta pe langa mine ca avea nevoie de el... si vazandu-ma cu detergentul de wc in mana probabil si-a amintit ca vazuse reclama la el la televizor....

deci asta inseamna "plublicitate"
Are dreptate ?

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Multumim ptr cafea!ELLENUTA ma bucur ca EVA e mai bine!Cat despre dulciuri eu nu as ezita mai ales ca e vorba de o aniversare iar cu negresa mi-ai facut o pofta incat i-am gasit mamei ocupatie pt ziua de azi.Multa sanatate!RAMONA succes la dr si imi pare rau de funduletul lui RAZVAN.Ce bine ca terminati lucrarile in casa si ca se termina si examenele.Si eu as fi vrut sa dam cu var inainte de nasterea lui bebe dar cred ca amanam ptr la vara.LAURA m-am distrat foarte tare cu perlutele lui DIMITRIS. puiutului inteligent care gaseste explicatii la orice.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Laura nu e asa mare chestie de curaj si nimic nu se compara cu senzatia de zbor. As fi vrut sa continuu sa fac si planorism, dar e un sport costisitor si la vremea aia nu imi permiteam prea multe financiar iar acum nu imi permite timpul.

Se da si Vlad cu capul de obiecte…nu e anormal…oricum sa nu va stresati si nu le dati atentie daca fac asta caci apoi o vor folosi ca mijloc de impresionare. Am vazut o groaza de copii folosindu-se de panica adultilor.

Moni imi pare rau sa aud ca tatal tau nu se simte bine…sper sa nu se adevereasca sumbra presimtire.

Am admirat-o e Saara lui Miky. Ptiu, ce bine ii sta in costum National.

Grati.ela pt nas jupuit poti sa incerci cu Nivea crema de funduletz, aia cu 20% zinc, sau orice care are zinc in compozitie si o sa va treaca…chiar si eu folosesc. Si eu as mai astepta sa vad cum mai sunt preturile. Oricum, din pacate cererea din Buc este mult peste oferta asa ca preturile nu vor fi fff influenzate de criza…doar apartamentele de maaare lux si cele care se vor construi.

Alina, da, te poti baza pe noi sa mergem cu cortul. Ar trebui sa si luam unul fain de 4 persoane…eventual despartit in 2 camere…pt noi si t pitici...dar nu f mare…ehe, eu tot caut unul ideal pe net.

Mergi la inceput

VANESSA a facut niste bubite pe limba si o cam ustura.I-am luat de la farmacie un gel ptr afte dar inca nu i-a trecut.Cred ca au aparut din cauza ca duminica sora mea a cumparat mancare de la KFC si i-a dat Vanessei.
Noi nu prea obisnuim sa mancam de la ei.Ati avut asemenea probleme?Ce ati folosit?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

OOOOOOOOOOOO, DAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Prietenii stiu de ce sunt atat de sigura!

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris
din preputulgandirii lui dimitri :
"mama,eu stiu ce este *plublicitate* - daca nu exista *plublicitatea* noi nu stiam ca trebuie sa mancam, ca trebuie sa spalam wc-ul, ca trebuie sa ne spalam pe cap ! Nu-i asa?"

discutia am purtat-o acum in baie. eu spalam wc-ul, el salta pe langa mine ca avea nevoie de el... si vazandu-ma cu detergentul de wc in mana probabil si-a amintit ca vazuse reclama la el la televizor....

deci asta inseamna "plublicitate"
Are dreptate ?

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Cretule, ce-i cu tine zilele astea? Stai cam ascunsa. E ok burtica? Mariuca? Sunteti bine?

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

GRATIELA sper sa treaca mai repede perioada asta si sa nu mai auzim de receli,viroze,antibiotice,febra.Multa sanatate tuturor.Cat despre apartament si noi suntem tentati de un apartament in capitala dar mai asteptam sa mai scada preturile.Am vazut poze cu doua printese superbe SARA si SAARA.JELIMONI multa sanatate tatalui tau si sper sa fie totul bine.Si tatal meu ara ceva probleme de sanatate si cred ca il voi aduce aici sa isi refaca analizele.

poze albert

Mergi la inceput

GUGU cum te simti?Au aparut greturile?Tati cum a reactionat la aflarea vestii?

poze albert

Mergi la inceput