Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cu acneea ne stresam si noi,cica trece de la sine.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Am si eu o intrebare despre alaptat...Eu ii dau exclusiv de la san, si alternez sanii la fiecare masa..adica o data ia un san, iar dupa cateva ore mananca din celalalt...si nu am avut nici o problema pana acum( numai la inceput putine dureri de sfarcuri, dar au trecut cu crema) De o saptamana insa se inneaca la sanul drept, ca am prea mult lapte..trage el bine primele inghitituri, dar apoi vine laptele in suvoi asa de mare ca nu-l poate inghiti si se inneaca si incepe sa urle ca din gura de sarpe. Iar eu nu stiu ce sa-i fac, plang si eu cu el. La celalalt san nu am probleme, mananca frumos din el. Dar la asta si cand ii scot sanul din gura, tasneste laptele de zici ca e fantana arteziana. Am incercat sa ma mulg si sa-i dau in sticla, a mers faza, dar nu vreau sa-l obisnuiesc cu sticla si sa risc sa nu-mi mai ia sanul. Si daca ma mulg, creste cantitatea d elapte, nu? ca eu vreau sa o fac sa scada... Ce ma sfatuiti sa fac? incep sa disper, ca-l vad ca-i e foame si nu poate manca....

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

DAca tot am intrat azi, hai ca mai scriu ceva
Vroiam sa zic ca noi folosim scutece de panza si mai stergem fundicul cu apa( adica bag copilul la chiuveta) si nu am avut probleme cu iritatii la fund. Doar noaptea ii dau pampers, si atunci folosesc si servetele umede cand il schimb si mai pun ceva crema cu zinc.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspoliss lui Aidan i-a cazut buricul tot pe la 4 saptamani. Pune o compresa cu alcool acolo si apoi lasa sa se usuce (cam de doua ori pe zi) asa m-a sfatuit pe mine IoanaN (multumesc Ioana) si in trei zile a picat buricul copilului, Pana atunci nu dadusem cu nimic.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si la mine se ineaca la san,se enerveaza si da din picioruse parca e bagata in priza. la fel alternez si eu sanii,dar seara si dimineata nu imi ajunge unul singur si trebuie sa o pun si la al doilea.

stie cineva cum se face CORECT masajul pt desfundarea canalului lacrimal? imi e tare mila de Anuta cum o vad cu ochiul lipit
multumesc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bine ai revenit,Crisspoliss. Eu,care-s codasa la nascut, nu stiu sa dau nici un sfat, sorry...

Lisa, daca vreti sa predati stafeta, predati-o, ca nu ma supar. Oricum dau eu de urma voastra, ca doar va trebui sa ma plang si eu cuiva, nu scapati asa usor.

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput

Ma duc sa ma uit la Criminal minds, ca inca n-am copil de hranit, culcat, imbaiat...

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput

Crisspoliss, sunt sigura ca ai cautat pe internet, uite ce-am gasit, nu mare lucru, da' poate ajuta la ceva

http://www.babycenter.com/0_hyperlactation-overabundant-milk-supply_8488.bc

POZE

Iulia 40+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Lisa, si noi avem probleme cu canal lacrimal infundat..nu se mai trezeste cu ochiul lipit, dar tot apare o secretie galbuie din cand in cand..am fost luni la doctor si ne-a sfatuit sa nu facem nimic, nici macar masaj..zice ca la masaj exista risc sa intre bacterii acolo si mai bine sa nu facem ca o sa treaca de la sine..a zis ca il sterg cu o carpa curata cu apa calduta cand apare secretia aia galbuie.

Mergi la inceput

Iulia, mersi de info, azi asa l-am hranit ca pe websiteul ala, eu culcata si el pe burta...si ce bine se poate dormi asa...
Anca, eu am citit undeva ca poti sa ii pui 2 picaturi de lapte de-al tau din san pe ochiul cu pricina, cica se vindeca mai repede. Ce e drept, e ca mai nou in state doctorii nu prea recomanda masajele si tratamentele mai naturiste...ca si cu buricul, aici iti zic sa nu pui nimic pe el..si asa ajungem la 4 saptamani cu buricul inca necazut...

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput