Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micola/micola.jpg)
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRA_LIZA Pupici la toata lumea, mamici, burtici, bebici! Constatari ref la lactatie: multe dintre greselile pe care le fac intr-o zi isi fac efectul IN ZIUA URMATOARE!! cel putin asa mi se pare mie. Exemplu: daca azi uit/ignor/ma incapatzanez sa nu bea suficient ceai/lichid, deficitul de lapte se va simti si azi insa cel mai mult maine. App de botez: cam cat ar trebui sa dam la botez? cat se mai da acum? avetzi idee? Ira, mamica Elizei |
Ira, la fel patesc si eu cu odihna...daca azi nu dorm sau nu ma odihnesc maine e mai putin laptic..
noi am fost la un botez sambata si am dat 400 lei, la noi cam asa merge...
deci se poate amesteca laptele de la mai multe mulsuri? ca noi avem sambata botezuul noastru si o sa-l las pe bebe cu cineva si vreau si eu sa-i las laptic, dar unde-l pastrez? daca il mulg de azi, merge tinut la frigider pana sambata noapte? si cand i-l da trebuie incalzit in baie de aburi sau fiert?
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
citat din mesajul lui IRA_LIZA Pupici la toata lumea, mamici, burtici, bebici! App de botez: cam cat ar trebui sa dam la botez? cat se mai da acum? avetzi idee? Mai voiam sa povestesc ceva, insa pe moment nu-mi vine in minte ![]() Ira, mamica Elizei |
cred ca depinde de mai multe:locatie, menu, etc
noi am fost ultimele doua sapt, in fiecare sambata la cate un botez.. am considerat ca e ok aprx 200E...in lei am dat
succes la strans de laptik!
Eu noaptea strang cand am nevoie (aprx 120ml/muls)...asta pt ca pitikul meu doarme, iar eu uneori ma trezesc special sa ma mulg...ca-mi pocnesc laptaresele
..altfel, in timpul zilei e normal caci papa la 3-4 ore.
aaa si apropos... eu am luat pompa cu mine la botez, caci la un moment dat nu-mi mai incapeam in bluzitza cam decoltata
![](olala.gif)
PS: editez..laptikul se poate strange in recipiente sterile (fie paharele Avent sterilizate, fie paharele de analize din farmacie care's la fel sterile, fie pungutze sterile)
In fine, va spun sincer ca asta e teoria, eu pun cand nu am pregatite cele sus amintite si in pungutze de sandvishuri din alea chioare, la sul Fino..sau cum se cheama, din supermaketuri!
si va mai zic ceva...incerc sa-mi fac viata usoara si in consecinta eu nu voi mai steriliza decat pana la 3 luni, asa am facut si la primul copil si slava Domnului nu e vreun sensibil!
Sper sa mearga si de data asta.
Alinuk
![](copilas.gif)
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
salutare fetele
noi ne pregatim de baita desi inca doarme bebe .... si noi avem bubite la fundulet si putulica da nu ne ingrijoram ... am inceput sa nu mai folosim servetele umede decat la nevoie si sa dam cu bepantene ....
cat despre cele de colici noiam zis ca dam cantitate max din vreo 3 tipuri ... altfel nu am avea nici 2 ore linistite ...
nboua ne-au ramas mici deja primele hainute ... am inceput deja sa le strang ...
as vrea si eu la targ darrrrrrrrrrrrr nu avem cummmmmmmm ... offfffffff .... si am fi avut nevoie de o groaza de chestii ....
va pup si va urez o noapte usoara cu somnic cat mai mult
mami de ANTONIA IOANA 11.02.2009
Camelia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micola/micola.jpg)
micola spune:
citat din mesajul lui alinuk PS: editez..laptikul se poate strange in recipiente sterile (fie paharele Avent sterilizate, fie paharele de analize din farmacie care's la fel sterile, fie pungutze sterile) In fine, va spun sincer ca asta e teoria, eu pun cand nu am pregatite cele sus amintite si in pungutze de sandvishuri din alea chioare, la sul Fino..sau cum se cheama, din supermaketuri! si va mai zic ceva...incerc sa-mi fac viata usoara si in consecinta eu nu voi mai steriliza decat pana la 3 luni, asa am facut si la primul copil si slava Domnului nu e vreun sensibil! Sper sa mearga si de data asta. Alinuk ![]() mamik de Andu mik si Teo voinik nasterea - ca un cadou www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo! www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez ................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
eu pana acum ce am muls l-am lasat la frigider intr-un biberon si l-am folosit in maxim 12 ore, incalzit in baie de abur. N-am facut bine?
![](mamica.gif)
![](al9leacer.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Tutu85 spune:
Am intrat in fuga sa va salut si sa urez toate cele bune proaspetelor mamici si puisorilor de om!
Sper ca sunteti bine cu toatele! Nu am mai avut timp sa va citesc. Bebe mananca destul de des, are program de nesomn numai noaptea asa ca sunt ca o mumie umblatoare mai toata ziua.
Nastere usoara mamicilor care au mai ramas!
Daca vreti sa vedeti fotografii proaspete cu noi:
http://picasaweb.google.com/Tutuica2009/AndreiCristian#5300569832242971650
Va pup!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Rein stiu ca bebelusii alaptati au scaun f des. Si Aidan cat a fost alaptat exclusiv facea la fel, insa din fericire asa cum am spus nu am avut probleme. Probabil e un cumul de factori care duc la astfel de probleme: tipul de piele,servetelele, etc.
Eu am fost azi toata ziua plecata, la scoala, a ramas Luc cu bebe, cand am venit acasa tatal avea migrena si bebe dormea dus. Cica de abia acum realizeaza cat de greu este sa stai cu bebe toata ziua:))) Cica a avut Aidan niste show-uri cu plans non stop pt 45 de minute (e prima oara cand lipsesc o zi intreaga de acasa).
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
anca_ spune:
micola, e ok sa amesteci laptele de la mai multe mulsuri, daca e din aceeasi zi..asta ca sa poti sa tii evidenta la "vechimea" laptelui..poti sa il tii la frigider 4 zile, la temperatura camerei 4-6ore, la congelator 3 luni...ee incalzit eu in incazesc punand biberonul intr-un pahar cu apa fierbinte ..
lisa79 spune:
in sfarsit si eu la raport
iulia,vine fata pana luni
cami,imi pare rau pt colici,noi am scapat de dureri ca iau eu laxative si fata nu are nik
miere,tare faza cu luc.cred ca l-ai mituit pe Aidan sa planga 45 de min
naty,am vazut si eu ducesa,mie mi-a placut.imi plac genul asta de filme. imi recomanzi ceva bun? filmul meu preferat este:frumosa venetiana
anca,cum sunteti? cand ai timp mai da-mi un telefon
tutu,mortal fecior ai
micola sigur ceva masuratori au fost gresite
LMA pt bbi de spic si dark
fetelor,noi avem o problema cu adormitul.plange de numa' ca vrea sa adoarma la san. voi patiti asa?
la toate
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
lisa79 spune:
fetelor,trebuie sa predam stafeta fetelor martie-aprilie,cine se baga la compus??? dark...daca ai timp,ca esti tare haioasa cum scrii si sa fim originale,te bagi?
iulia,stai linistita,nu plecam fara tine
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
crisspoliss spune:
Fetelor, mai suntem si noi prin zona, cam lenesi la scris, dar sper sa ne iertati...Am mai citit asa din cand in cand, dar de obicei picam de oboseala si de fiecare data cand sa stau si eu sa scriu ceva vrea "domnul " atentie.
Suntem si noi mari, avem imediat 4 saptamani, dar va vine sa credeti ca nu ne-a cazut inca buricul de tot? tot cade din saptamana a 2-a cate putin, sper sa nu mai avem mult ca ne-am cam saturat. A, si ne-au aparut si bubite pe fata de zici ca e acnee...voi aveti asa ceva? In rest, toate bune si frumoase, suntem mari si grasi( amandoi)
Succes fetelor care urmeaza sa nasca.
Crisss mami de pui mic