Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, la Alex am avut asa probleme cu sufocarea (la Bubu o singura data, pe drum spre doctor). Pentru ea explicatia a fost ca are sensibilitate in zona laringelui, si ca va face asa pana la 3 ani cand se va largi orificiul cu pricina. Ceea ce s-a si intamplat. Am patit de cateva ori asa cu ea, uneori a facut injectii cu dexametazona (care este cortizon) si aerosoli cu aceeasi substanta, alteori numai aerosoli. Plus tinutul in pozitie verticala in plina criza. Multa sanatate lui Michael, sper sa nu mai aveti asa probleme.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutare, salutare!
Multumiri pentru urari si mii de pentru voi. Sunteti niste fete de zahar (nu-i de mirare ca am 'fabricat' dulcetele si papanasi ).
Eu am cam avut o noapte groaznica - (nu asa groaznica ca a Piciulicai) - la 11 s-a sculat c-a vist urat, la 12 a sunat agenda barbatului , la 1 jumate s-a sculat in urlete groaznice fata - avea nasul infundat si nu putea sa respire. (Uite asa am cedat si i-am dat iarasi lapte), la 2 jumate iar i s-a infundat nasul - iar a tipat de l-a sculat si pe frate-su , care a inceput sa dea din picioare si n-am mai putut sa adorm, la 5 mi s-a sculat barbatul ca avea examen cu studentii si mai avea de pregatit nu stiu ce materiale, moment in care s-a trezit si pitica si-a urlat vreo ora ca de ce-a plecat tati de-acasa .
In rest toate bune. Ma duc sa trag un pui de somn si pe urma ma infig in tort [D:].
A, maine dimineata avem programare la vaccin. Am sunat si i-am zis asistentei ca a racit - mi-a zis sa vin totusi. Daca nu-i grav - o vaccineaza, daca e grav - ii da tratament. Vedem noi maine.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Celia, cu raceala nu suntem bine dar nici prea rau. Nu e nici unul perfect sanatos din pacate, adica nici eu.

Pinacolada, ai povestit o zi obisnuita de la mine acasa (mai putin febra) sau mi s-a parut mie? Multa sanatate piticilor si tie rabdare si putere multa. O sa se obisnuiasca Luca si cu gradi, ai putina rabdare cu el.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia1178

Na ca ma grabesc si scriu... aiurea...
Adica...cine imi da parola pentru emailul comun...

Activeaza-ti intai PM -ul. Cand esti logata in contul tau, in Meniu, in Profil personal etc.
Bafta. Daca nu te descurci, cere ajutor la fete .
Eu am fugit la nani .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Pana la urma s-a lamurit situatia la gradinita...Initial mi s-a spus ca era vorba despre o fetitza care musca dar a fost mutata la alta grupa. Azi am vorbit cu directoarea si mi s-a spus ca Mario l-a imbrancit pe un baietel (ceea ce nu este exclus din ce il cunosc, adica daca vrea ceva si nu ii dai sau nu ii convine ceva, incepe si da palme, sau imbranceste) si se pare ca baietelul ala l-a muscat pe Mario. Ele nu prea au dat mare importanta pentru Mario nu a plans deloc si nici macar nu a scancit, ci doar baietelul ala. Acum nu stiu exact daca asta este adevarul, dar sper sa nu se mai intample. Oricum in mare parte gradinita este buna...adica Mario s-a acomodat deja, de saptamana trecuta - el a mers 4 zile in ianuarie si dupa alte 5 in februarie deja il duce tati cu zambetul pe buze si nici nu prea vrea sa mearga acasa. In plus si-a facut acolo cativa prieteni: o fetita Ioana, Stefan si inca un baietel. in plus papa bine si deja vad ca s-a dezvoltat f mult: interanctioneaza oriunde il duc cu alti copii, ceea ce nu facea inainte - adica pur si simplu alearga dupa alti copii si al meu sot dupa el...deci per total sunt multumita, asta daca nu o sa se mai repete evenimentul cu pricina

Gradinita inapoi pe piedestal

Ma bucur ca te-ai (mai) linistit!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Piciulika, tare nasoala noapte ati avut. Multa sanatate, pupici matrozului si speram sa nu se mai repete .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Ramoaiani, La Multi Ani si de la noi, cu intarziere si bun venit acasa. Ma bucur ca macar unele momente din excursia in Ro au fost placute .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Am reusit sa mai urc poze si filme din februarie,

BESTIALA in filmul numarul 2.. am ras cu lacrimi.. draga de ea!!!!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Rox, felicitari pt noul job si mult succes!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Adi, exact asa face si Gheorghe, foloseste fiecare centimetru de teren

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabinescule, la ce te referi exact?

Mergi la inceput